Parinti de copii cu SD (9)
Raspunsuri - Pagina 17
ylilimic spune:
Dragi mamici!
As vrea sa va rog sa fiti alaturi de nepotelul meu Darius, atat cat puteti. Darius s-a nascut cu o malformatie la inima si operatie corectoare e destul de costisitoare (34 mii euro), motiv pentru care am deschis un subiect dedicat lui pe DC, mai ales ca un om cu suflet mare s-a oferit sa ii realizeze o www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">pagina personala.
Cu gandul la puiutii vostrii, acordati-i si lui Darius sansa la un viitor si o viata normala!
De ajutor ar fi si daca ati trimite link-ul site-ului sau la cat mai multi oameni care miscati de povestea sa, sa doreasca sa participe la schimbarea unei vieti.
Eu, Darius si mamica lui va multumim mult de tot!
FELIS spune:
Va pup pe toate... si pe copilasi...
CRISTINA... felicitari pt frumusetea de papusa pe care o ai... Sa va umple sufletele de bucurie si sa fie sanatoasa...
PAULA... ce ti-au crescut copilasii.. Sa fie sanatosi...
Eu nu am avut timp mai de nimic... in afara de serici, treaba... cel putin in ultimele 4 saptamani am dormit 2 din 24 si in rest am lucrat inclusiv sambata si duminica acelasi program...... A fost si la mare jumatate de sambata si o duminica... simteam ca daca mai vad dosare in jurul meu turbez Cum nu am avut timp sa pun eu poze.. mi le-a pus o prietena la ea in album... poze cu Mihai la mare... in apa...
Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
mart 07,aprilie 07,iunie 07
www.felis.ro
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero
FELIS spune:
Gata.. am reusit sa fac si eu albumul de august 07,... e in semnatura
mart 07,aprilie 07,iunie 07,august 07
www.felis.ro
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero
paula2003 spune:
Foarte frumoase poze. Tu arati bestial...
Noi de astazi suntem la o alta gradinita. Am sa pun si poze... Azi este prima zi si la Paul. Gata cu joaca, de azi merge la gradi si el.
Paula & Alexa(13.12.2003) & Paul(03.01.2006)
FELIS spune:
quote:
Originally posted by paula2003
Foarte frumoase poze. Tu arati bestial...
Noi de astazi suntem la o alta gradinita. Am sa pun si poze... Azi este prima zi si la Paul. Gata cu joaca, de azi merge la gradi si el.
Felicitari... si sa dea Dumnezeu sa le mearga bine...
mart 07,aprilie 07,iunie 07,august 07
www.felis.ro
paula2003 spune:
Poze....
http://www.flickr.com/photos/paula_tinta
asteryaro spune:
Paula, foarte frumoasa Printesa! Si dulce tare.
Cristina, mami de Razvan (31.01.2006)
www.dropshots.com/asteryaro
paula2003 spune:
Sa o vezi in realitate....te topesti. Acum face propozitii mai dese si este mult mai descurcareata.....eu sunt mandra de ea si foarte multumita.
Kitty spune:
Dragele mele, m-am uitat la poze si m-am minunat! Sunteti niste mame frumoase si aveti niste copii minunati, unul mai dragut ca altul!!!
Multa sanatate si sa aveti putere sa fiti in continuare puternice si pline de viata, asa cum au nevoie copiii vostri sa fiti. Se vede pe ei ca va ocupati foarte mult de ei!
Va pup si va citesc mereu!
Kitty, Raul 25.05.1999 si Giulia 12.03.2007
Poze
slideshow
paula2003 spune:
Multumesc la fel.
Am fost la sedinta cu parintii. Acum am copii mari, am sedinta....Sper sa fie bine cum a fost si pana acum!.