Parinti de copii cu SD (9)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristas spune:

Minimax Park

Între 16 si 18 iunie, între orele 10 si 16, Minimax invita toti copiii la „Minimax Park”: un proiect inedit, având o tematica; diferit#259; în fiecare zi. Evenimentul se va desfasura în Parcul Herastrau, la Intrarea „Charles de Gaulle”.
Prima zi este rezervata Carnavalului. Copiii vor veni echipati în costume de poveste iar cele mai reusite costume vor fi premiate pe masura. De asemenea, cei mici vor asista la demonstratii de dans oferite de copiii de la Bucharest Sport Club si în final, Teatrul “Masca” va juca o sceneta pentru copii, intitulata “Farsele lui Arlechino”.
Pe data de 17 iunie este “Pet’s Day”. Micutii sunt invitati sa îsi aduca animalele de companie, sa participe la concursuri de îndemânare si sa asiste la dresuri efectuate de instructori specializati. Ziua se încheie tot cu o sceneta de teatru pentru copii oferita de “Masca”, intitulata “Prostia Omeneasca”.
Luni, pe 18 iunie, ultima zi este dedicata sarbatorii zmeelor. Fiecare copil va primi un zmeu pe care va încerca sa-l inalte cât mai mult în aer.
Pe tot parcursul celor 3 zile de spectacol, între orele 11:00 si 14:00, copiii pot alege sa se joace alaturi de mascotele Mini si Max si de noul lor prieten, Fruit-Tella, sa se lase pictati pe fata si sa primeasca baloane modelate de la trupa de clowni Magic Art.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula2003 spune:

Nu mi-ati vazut fetita la TRV?????

A fost si mama ei

Paula & Alexa(13.12.2003) & Paul(03.01.2006)

Mergi la inceput

Nu mi-ati vazut fetita la TRV?????

A fost si mama ei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scumpioara spune:

Offf, Paula, cand ati fost la TVR? Noi nu am stiut nimic. Ma uit in urma si nu vad nicaieri vreun anunt. Ce s-a intamplat?
Numai bine,
Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina26 spune:

Paula cauta pe internet poate gasesti emisiunea inregistrata si o putem vedea si noi.
Va pup pe voi toate mamicile minunate si pe printisorii si printesele voastre

What we have once enjoyed we can never lose... all that we love deeply becomes a part of us" - Helen Keller
Cristina mama ingerasului Paul

ingerasul meu Paul

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=b2d4d0366fd97a7fe09e3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet

35+ Ingrid Ecaterina si mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LuisaTL spune:

Buna,

Paula, referitor la emisiunea de pe TVR, spune-ne macar cum se numea emisiunea la care ati fost. Pe site-ul TVR exista o arhiva de inregistrari a emisiunilor difuzate. Ar fi mai usor de cautat asa.

Multa sanatate,

Luisa, mami de Dorothy (24 nov 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adita spune:

fetelor, poate puteti sa ma ajutati putin. am o cunostinta care a nascut de curand un bebe cu sd si as vrea sa o ajut cu informatii.nu am indraznit s-o intreb exact ce stie si ce nu despre asta, dar nu cred sa stie prea multe, e o femeie simpla, de la tara. ce ar trebui sa stie ca sa poata ajuta cat mai bine copilasul?

mamica de patru copilasi : Stefan (18 ian. 2007) , Nectarie Ioan (5 ian. 2005), Elena (21 mai 2003)si Antim (27 sept. 2001)

Mergi la inceput

Ar trebui sa mearga la un dr. bun. Sa-i faca gimnastica zilnic, sa o iubesca si sa-i faca cat mai multi fratiori.
De cand a inceput Paul sa mearga, sa vorbesca....pot spune ca viata Alexei este schimbata.
Noi am fost la mare, acum am reinceput gradinita.....e ok.

Va pupic pe toate.

Mergi la inceput

Adita , daca vrei mai multe scrie un e-amil pe adresa mea.

Mergi la inceput

Am uitat sa va dau noua noastra adresa cu poze. Acolo gasiti toate pozele din vechiul album si cele din ultima vreme.

http://www.flickr.com/photos/paula_tinta/sets/

Mergi la inceput