Parinti de copii cu SD (9)
Raspunsuri - Pagina 13
lili_kiloms spune:
quote:
Originally posted by ardeleanu
doamne cat e de scump rasfatatul!sava traiasca si sa va bucurati de el.e un frumos,dragut,extraordinar!bravo!
http://good-times.webshots.com/album/556797738mcJoLAhttp://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=12cde24adf69a2f4c7b99b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=email
Multumim si voi sa fiti sanatosi si sa va traiasca puiu si sa fie sanatos ... si numai bine sa auzim ..
ardeleanu spune:
doresc tuturor un paste fericit,lumina in case si in suflete,multa multa sanatate si implinirea tuturor dorintelor!va imbratisam cu drag
paula2003 spune:
Noi suntem bine. Acum plecam la munte pentru cateva zile.
Alexa merge la o gradinita privata si suntem foarte fericiti. Ne spune tot ce face, cum sunt copiii si ce nume au....
Paul este mare, se urca pe dulap.....face multe nazbatii si este foarte alintat.
Va pupic si imi cer scuze ca nu prea va mai vizitez.
Paula & Alexa(13.12.2003) & Paul(03.01.2006)
nature spune:
Buna fetelor,
As vrea si eu sa ma primiti printre voi...am o fetita de 2.5ani, Ilinca, perfect sanatoasa, si pana de curand am crezut ca voi fi fericita mamica de Matei, care crestea la mine in burtica si care trebuia sa se nasca in septembrie anul acesta. Din pacate pentru Matei totul s-a sfarsit inainte de a incepe, dupa Triplu test, amniocenteza facuta in Romania si teste de sange din cordonul ombilical, facute la Viena, ni s-a confirmat ca BB avea sindrom Down. Cred ca am luat decizia corecta de a intrerupe aceasta sarcina, cred ca pentru toti, si mai ales pentru BB Matei asa e cel mai corect, dar nu cred ca voi putea vreodata sa trec peste durerea asta mare, imi curg lacarimile si nu ma pot opri din plans, am dorit acest copil si am fost fericiti ca vine, acum am un ton sec pentru ca altul nu imi permit acum, sufar atat de tare incat nu mai stiu sa exprim ce simt.
Din urma nu am citit la acest subiect, daca nu ma veti primi printre voi, pentru ca ma veti judeca pentru decizia pe care am luat-o, am sa incerc sa inteleg.
Despre mine pot sa va spun ca simt ca trebuie sa particip cumva activ, ca trebuie sa gasesc un inteles al celor ce s-au intamplat in viata mea, poate a D-zeu are un plan, nu stiu....Culmea e ca am terminat facultatea de biologie, cu specializarea in genetica, si la examenele de licenta am avut ca subiecte Sindr. DOWN si Altzheimer...nu credeam ca mi s epoate intampla mie asa ceva, copilului meu....cred ca trebuie sa fac ceva, inca nu mi-e clar ce, ca trebuie sa aflu ce se intampla in romania vis a vis de acest subiect, simt ca pot ajuta, in felul meu , la promovarea informatiilor legate de aceasta boala....sunt lucruri mari spuse asa, dar sunt spuse din suflet....sper sa am taria sa merg mai departe...si voua va doresc acelasi lucru....sunt incoerenta acum, dar ma lupt cu mine, cu imaginile mele, cu amnitirile si sentimentele....sa nu va suparati pe mine...
cristina26 spune:
nature
Bine ai venti printre noi. Imi pare foarte rau ca ai trecut prin aceasta tragedie. Nu iti fa griji ca te va judeca cineva aici, toate fetele de aici sunt minunate. Daca vrei, poti sa intri si la "durerea pierderi unei pierderi de sarcina" http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=99236
Eu iti doresc multa putere sa poti trece peste aceasta incercare grea.
What we have once enjoyed we can never lose... all that we love deeply becomes a part of us" - Helen Keller
Cristina mama ingerasului Paul
Va rog aprindeti o lumanare in amintirea bebelusului meu Paul
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=b2d4d0366fd97a7fe09e3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet
27+ Ingrid Ecaterina si mami
nature spune:
O Doamne! Ma uit la filmuletul cu Paul al Cristinei, ma uit la pozele Paulei, cu Alexandra si Paul, ma uit la toti ....si plang si nu mai stiu ce e bine si ce e rau, o Doamne, cata durere...Ar trebui sa fiu fericita ca Ilinca doarme acum linistita, dar plang de dorul lui matei....avea doar 20 de saptamani, dar parca l-as fi avut o viata.....
cristina26 spune:
Patrice, draga mea, daca vrei poti sa intri pe http://www.sindromdown.ro/component/option,com_smf/Itemid,27/
acolo e un forum special pentru copii cu sd. Acolo sunt foarte multe mamici cu bebelusi sau copii sau adolescenti cu sd. Mergi acolo, fetele nu prea intra pe pagina de aici, dar acolo pe sindromdown.ro intra zilnic
O zi buna!
What we have once enjoyed we can never lose... all that we love deeply becomes a part of us" - Helen Keller
Cristina mama ingerasului Paul
Va rog aprindeti o lumanare in amintirea bebelusului meu Paul
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=b2d4d0366fd97a7fe09e3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet
27+ Ingrid Ecaterina si mami
ardeleanu spune:
draga mea,Nature,bine ai venit printre noi!sunt sigura ca nu te va condamna nimeni si ca ,probabil,ai facut alegerea potrivita.nu stiu ce sa iti spun...nu stiu ce as fi facut daca as fi aflat in timpul sarcinii ca bb meu are SD,cred ca as fi facut acelasi lucru ca si tine...pe de alta parte,acum nu vad viata fara el...imi pare rau ca a trebuit sa treci prin asa ceva,insa plansetele tale,poate se opresc aici...ma intreb mereu:oare unora dintre noi cand li se vor opri plansetele...cred ca niciodata....CRISTINA,te pup mult si iti doresc toate cele bune,sa auzim de bine si micuta ingrid sa se faca mare si sa iti treaca durerile de spate.mai ai putin si micuta ta va veni pe lume.Lupta te rog!lupta!va imbratisez cu drag...
lili_kiloms spune:
Fetele ce mai faceti .. :)
Noi suntem bine .. facem kinetoterapie .. muncim ... , ne cerem scuze ca nu am mai intrat dar . am avut unele probleme acuma ... a fost Zuzu rosu in gat putin am amanat vacinul si uite asa :)
Voi ce mai spuneti ..