Parinti de copii cu SD (9)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lili_kiloms spune:

quote:
Originally posted by FELIS

Un martisor de la Mihai!

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
ian 2006,aprilie 06, dec 06-ian 07, fev 07
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

Multumim felis si voua numai sanatate ..
Fetelor ce mai faceti nu mai ziceti nimik bebei ce mai fac .. ???

http://new.photos.yahoo.com/lili_kiloms - Aici poze cu Zuzu al meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina26 spune:

Amniocenteza in Romania:
L-am luat de aici: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75621&whichpage=1
26octombrie scrie:
Eu am facut amniocenteza, la spitalul Titan (constantin si elena) din Bucuresti, la dr. Predoi. Am facut-o pentru ca am 36 de ani, a fost alegerea mea si ma bucur f tare de asta. Mi-a iesit ok, m-am linisit. Iti pot spune ca sunt niste conditii excelente, te interneaza cu o zi inainte, pentru a-ti face un set complet de analize, stai de vorba cu un genetician, iti explica ce si cum si de ce, faci ecografie inainte. A doua zi dimineata iti face amnio propriu-zisa, e o frectie pe langa teama dinainte. E, poate, ceva mai neplacut decat atunci cand iti ia sange din vena. Deci, o prostie, nu doare. Sau are dr mana f buna. Oricum, in ultimele 24 ore ti s-au facut litice, din 8 in 8 ore, pentru a avea uterul fara contractii. Dupa toata asta, care dureaza un minut, doua, mai stai o zi, iar cu litice, mai faci o ecografie, te monitorizeaza minunat. Si n-ai nimic. Din peste doua mii de amniocenteze facute intr-un un si jumatate, n-au avut nici un avort. Asadar, va recomand calduros, mergeti linisite, nu fiti stresate, e f usor. De costat costa 6 milioane, spre deosebire de Albu, unde am fost eu trimisa, unde costa vreo 13, te duci dimineata, ca la piata, acolo, iti face amnio, te tine 10 minute si ..fugi acasa. Nu mi se pare ca poti face comparatie!
Cheer up, e usor, scurt si trece!

Luana si Hora

Hora Lucia
Lisboa 2005

What we have once enjoyed we can never lose... all that we love deeply becomes a part of us" - Helen Keller
Cristina mama ingerasului Paul

Va rog aprindeti o lumanare in amintirea bebelusului meu Paul

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=b2d4d0366fd97a7fe09e3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet

19+ poze cu fetita si cu mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

cristina mereu citesc postarile tale si de fiecare data imi dau seama ce i mai important in viata , te felicit ptr tot

stef 12 02 2006si bia 12 12 1997 poze stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina26 spune:

Iti multumesc mult Cosmi1975.

What we have once enjoyed we can never lose... all that we love deeply becomes a part of us" - Helen Keller
Cristina mama ingerasului Paul

Va rog aprindeti o lumanare in amintirea bebelusului meu Paul

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=b2d4d0366fd97a7fe09e3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet

19+ poze cu fetita si cu mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kitty spune:

Buna seara!
Sunt o "prietena din umbra" a voastra, va citesc de foarte multa vreme, ma bucur si ma intristez alaturi de voi, va admir pt curajul si daruirea voastra. De fiecare data cand deschid DC va fac o vizita. De mult vroiam sa postez, dar abia acum mi-am luat inima in dinti.
Va doresc ca zilele de primavara sa va aduca bucurii si sa va dea putere sa duceti mai departe lupta voastra de fiecare zi!

38+

Kitty

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardeleanu spune:

multumim frumos kitty.sanatate multa

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Kitty

Buna seara!
Sunt o "prietena din umbra" a voastra, va citesc de foarte multa vreme, ma bucur si ma intristez alaturi de voi, va admir pt curajul si daruirea voastra. De fiecare data cand deschid DC va fac o vizita. De mult vroiam sa postez, dar abia acum mi-am luat inima in dinti.
Va doresc ca zilele de primavara sa va aduca bucurii si sa va dea putere sa duceti mai departe lupta voastra de fiecare zi!

38+

Kitty

Multumim mult Kitty

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ardeleanu

da DALI,ai dreptate,pacat ca eu acum am auzit despre faptul ca puteam sa ii fac certificatul mai devreme.asta este!NOI SA FIM SANATOSI!cat despre banii care trebuiau primiti de la munca,stiam,insa firma mea nu a acordat acesti bani.sau poate ca nu era legea data in 2004 cand am nascut eu???cine stie.LILI ,da,poti sa ii faci dosarul de handicap,dupa cum a spus si DALI.trebuie sa te duci la medicul neuropsihiatru,la cel care mergi si sa spui ca vrei sa faci dosarul copilului,sa intri in comisie.daca te intreaba de ce,spui ca stii ca se acorda aceai bani,atat cei 80 cat si cei 320 si i-ai inchis gura.ea iti va da ceva la mana,cu care probabil te vei duce la spitalul de copii(eu acolo am fost trimisa),la secretariat,pt a obtine un certificat de handicap,dupa care,cu acel certificat,te vei duce la protectia copilului,sau unde se tin la voi comisiile,pt a te programa.toata chestia a durat la mine cam 2 saptamani.du-te si fa-ti dosarul!este dreptul copilului tau.mie dr.neuro la care merg nu a binevoit sa imi spuna de acei bani,si mi-a spus ca nu imi trebuie certificat decat la 2 ani,ca sa prelungesc postnatalul.si am crezut-o ca boamba!.asta este acum..va pup pe toate,si pe bebeii vostrii

http://good-times.webshots.com/album/556797738mcJoLA http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ebd177f9d364356611936&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=email

Nu am fost pana acuma cu copilul la medicul neuropsihiatru pentru ce are doar 5 luni .. nu mi-a spus nimeni sa ajung acolo, daca stau sa ma gandesc bine in craiova este doar unu ..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dali73 spune:

Lili si la noi este un singur neuropshiatru si am fost la ea cand avea David o luna .L-a bagat pe tratament cu Cerebrolizin,si sa stii ca s-au vazut progresele imediat.Acum de aproape 17 luni mergem la NPI la TG> Mures la o dr f. buna si i-a tratamentele prescrise de ea acolo .Progresele lui sunt foarte bune ,mai ales ca a facut Kinetoterapie pana acum cand a inceput sa mearga singur.
Tu de ce nu intri pe forumul nostru de la Sindrom Down?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardeleanu spune:

si la noi in oras este doar un singur dr.neuropsihiatru,care da tratament tuturor copiilor cu probleme tanakan si complex de b..am vb cu multe mamici cu copii cu probleme si tuturor le-a prescris complex de b si tanakan.nu stiu ce sa zic,daca a avut vre-un efect.ma rog..nu mai cimentez.decat ca de abia astept pe 14 martie sunt programata cu bb la spitalul titan,la o dr.npi,care am inteles ca este foarte draguta,multe mamici din ploiesti au fost la dumneaei si sunt foarte multumite de ea.lili,de fapt vroiam sa iti spun ca este foarte bine sa te duci la NPI,pt bb tau.si pt acte.tu fa asa cum ti-am spus eu,desi pare cam complicat,nu este deloc greu,vei primi niste bani care sunt dreptul copilului tau.te pup!si sa ne spui ce ai facut

Mergi la inceput