LMA* Ghiocei de martie-aprilie 2006 (28)
Raspunsuri - Pagina 13
ile77 spune:
Mari, crede-ma ca nu ti-ai dori zapada de aici.oricum azi a plouat toata ziua,spre fericirea mea,si va ploua tot week-endu-ul.yuhuu.Asa,sa se topeasca zåpåzoaia.
Måå, sa stii ca de cind cu Micaalsa ,am inceput si eu sa ma controlez la sin.Si descoperi la ala dreptul ceva ca o mårgelusa si ma doare cind apas.Deja intru la banuieli.
Eu ii dau lui viv lapte de vaca acum,ori de cite ori vrea sa bea.doar cele 250ml de dimineata de la 8 au ramas lapte praf.
I-am introdus putin cite putin si acum il bea fara probleme.
Cameliada, nu te mai invinovati atit.
Si viv a fost sapt trecuta racita un pic, vreo 2 zile febra plus niste mucisori, dar ia trecut repede.si bineinteles ca si al meu sot mi-a zis cam la fel ca al tau,ca nu am grija de ea.
sotul meu cind e vorba de Viv , e exagerat.
Multa sanatate lui Tudor.
Micaalsa,må, nici viv nu minca banana,cind i-o pasam cu furculita.De cind i-o fac pasta ,o haleste de numa.
Adica eu amestec o juma banana+o juma para ,si le fac pasta.
Cam nasoale efecte adverse au medicamentele alea.Poate iti poate da dr.ceva mai bun.
Uite unde sustinere.
Fugi la dr ,asa cum zice andreeaG, ca se pare ca nu e de gluma.
AndreeaG, nu pot sa pun poze acum, ca nu am laptop-ul meu.E inca la reparat.Iar pe asta de-l folosesc acum ,pina imi vine al meu, nu am programul pt camera,in caz ca as face poze noi.
Eu am vazut ca tu ii dai miere lui Bubu.Aici pe toate borcanele cu miere scrie a nu se da la copii sub 1 an ca provoaca alergii.
Dar vaz ca tie nu ti-e frica.
nu stiu daca te.-am mai intrebat,tu ai luat ceva cursuri in ale bucatariei sau e un talent al tau??
pe Bubu.
Catrinutza,""care a inceput s-o "jeleasca" ca mai e si fata si acum si cracanata, ca nu se mai poate face nimic in mod special"", ce rahat de dr
Cu fontanela asta,eu niciodata nu m-am gindit s-mi fac probleme.aici nu m-a intrebat nimeni ceva de ea.Din cite am pipait eu, se pare ca e inchisa la Viv.
ia sa ma interesez si eu ,cind ma duc la control.
Ii dorim numai bine Mariucai.
Doublemom,sint absolut adorabile fetitele tale.Imi plac asa mult pozele"vrem afara" si "tu iei mincare si eu iau vinu'"
Cind scumpicile tale se delecteaza cu coaja de piine,banuiesc ca stai cu ochii pe ele.Eu sint asa stresata cind ii dau piine lui Viv, sa nu se inece.
Catrinel, iote asta
http://www.elkjop.no/is-bin/INTERSHOP.enfinity/WFS/store-elkjop-Site/no_NO/-/NOK/El_DisplayProductInformation-Start;pgid=oyCz6oZK.LxSR0EjcIZBwx1e0000iHtKBv97?ProductID=b83D4QFHykoAAAEPP34isAoB&CatalogCategoryID=VizD4QFHbswAAAEOd.I03xiL
da click pe poza sa.l vezi mai bine.
Imi pare rau ca te doare locul de la epidurala.Dr ce zice? Ceva ,un balm ,nu ajuta?
Ma intind si eu in canapea ca incepe king of queens si pe urma seinfeld.Si nu le pot pierde.
O noapte linistita!
Ile si Vivian (07.03.2006)
adar spune:
Catrineeeeeeeellllll #8211; Da, pe mine ma doare locul anesteziei de mor, nu stiu ce sa mai fac. Cateodata imi vine sa ma urc pe pereti!!!
daca gasesti vreun leac, anunta-ma, te rog!
_
adar si MAIA (30 martie 2006)
''cel mai iubit copil ...''
gabi_fer spune:
Carmenpit77- bine ai venit, asteptam poze si vesti despre voi ptr a va cunoaste ma bine.
Catrinutza- uite prin cate trebuie sa trecem noi ptr ca doctorii nu-si fac datoria bine, nici nu vreau sa ma gandesc ce a fost in sufletul tau. Uneori ii dau dreptate soacrei mele cand spune ca inainte nu mai
mergeau asa des la control cu copiii si parca erau mai sanatosi. Noi am umblat toata sapt prin policrinici si abia am reusit sa ne schimbam doctora de familie care erau o .....Mereu cand ii aduceam aminte de BCG, fimoza sau mai stiu eu ce imi replica: "ce te grabesti asa ?" sau " imi spui tu mie ce sa fac????? Sper ca cea noua isi va face datoria mai bine.
Cat - sanatate multa Anei si noi am facut pufuri si erau ingrozitoare.
Alorea - am vazut filmul, sa-ti traiasca puiul!!!!!
Kim - ma bucur ca ai terminat cu ce era mai greu ..... si Domnisoara a plecat in patru labe?!!!!! Felicitari!!!!! Cred ca este o dulce , eu am visat sa imi vad bebele in patru labute si cu suzeta in gura, sunt adorabili in pozitia asta, dar el nu vrea deloc sa-mi faca pe plac nu vrea suzeta si nici nu stie sa mearga in 4 labe.
Ile77 - Alex nu vrea sa bea suc de portocale in nici-un fel asa ca eu ii dau nediluat 10ml pe zi si ii mai strecor vreo 10 in piureul de fructe. Parerea mea este ca daca Viv il accepta asa este k.
Ciuf - nu pot sa cred ce talent ascunzi!!! Este superba camera Evei, o reprezinta.
Cat de multe te poate invata nevoia- referiotor la filmulet!!!!!!!!!!!
Cameliada - multa sanatate lui Tudor!
Alina 2003- Eu nici nu am auzit sa se faca antigripalul la bebei. Se face in primul an din viata?!!!!!!!!!
Catrinel 17 pe mine nu ma doare locul la epidurala insa am uneori niste dureri , parca as avea contractii de nastere, asta mai ales cand il pun pe Alex la san. A mai patit cineva asa ceva?
Alinaalex - felicitari ptr bb sanatos si fara probleme, eu m-am saturat sa tot stau pe la usa medicilor ba ca nu mananca, ba sa-l cantaresc, ba ca a racit si tot asa. Eu ii dau lui Alex 4 picaturi de Vigantol.
Noi am stat azi afara o ora si 30 min, a fost k vremea, putin vant dar am profitat de soare.
Adar- Multumim ptr dieta, ma bate gandul sa o tin si eu chiar daca alaptez, ma greu ar fi miercuri dar ptr 5-6 kg in minus........merge.
Micaalsa - trebuie rezolvata problema ta ginecologica dar si cea alimentara a printesei. Alex este in greva foamei de vreo 3 sapt, daca ar fi dupa el nu ar papa decat titi dar eu de cand a am avut problema cu kk am inceput sa-i dau, la recomandarea medicului, 10-20 mil de hrana solida cu seringa la fiecare masa. Daca iti spun ca dupa vreo 10 ml casca singur gurita si apoi trecem la lingurita (10-15 lingurite si noi stim ca inseamna mult 10 ling )ma crezi?!!!!!!! Incearca si tu poate merge si cu Iulia
AndreeaG- si ce impresie ti-a lasat ginerele? Mai dar de unde cunosti atatea retete de papa bun? Eu personal salvez toate retetele dar nu reusesc sa prepar tot. Eu iti multumesc.
Doublemom - trebuie sa ne vedem neaparat, numai ca eu nu prea am mai iesit asa de des. Nu pot sa cred ca fetitele tale fac anul, parca ieri ma uitam cu lacrimi in ochi la primele poze pe care le-ai pus in albumul comun. Sa-ti traiasca !!!!!!!!!!!!
Sper ca am reusit sa raspund tuturor si imi cer scuze daca am ratat pe cineva sau vreo intrebare dar nu a putut mai mult memoria mea..
Acum ma bag la culcare ca pic de somn si ma asteapta o zi plina.
Acum 30 de min s-a trezit Alex plangand f tare, nu vroia nimic, nici titi, asa face de vreo 2 nopti. Sa fie oare tot din cauza dintilor?!!! Sau a visat urat?!!!!! OFFFFFFFFFF greu mai este cu dintii astia!!!!!!!!!!
Gabi si bebe Alexandru-Ionut
19.04.2006
Album foto aici:http://uk.pg.photos.yahoo.com/ph/alex_ferf/my_photos
Nastera lui Alex aici:http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=91051
adar spune:
Ia uitati ce avem noi aici:
http://new.photos.yahoo.com/adar386/album/576460762387930218#page1
Gabi - nu ai pentru ce! Vei fi multumita sigur si abia atunci ai sa-mi multumesti!!!
_
adar si MAIA (30 martie 2006)
''cel mai iubit copil ...''
Biuta spune:
Ii asa de fain sa fie sotul acasa...nu apuc sa scriu nimic.
Foarte pe scurt, scriu mai multe cand am timp.
Gabifer sa il verifici prin apasarea la ureche..sa nu cumva sa aiba ceva infectie..ca ai al meu se trezea f des..si nu stiam de ce plange aiurea..ca el musai sa aiba motiv. Verifica te rog.
Sanatate la toti bolnaviori..si pupiciiiiii la toata lumea
Bia+Anthony
http://uk.pg.photos.yahoo.com/ph/mamici_de_martie_aprilie2006/album?.dir=/1087&urlhint=actn,del%3as,1%3af,0
kim spune:
Alinaalex, si Gabi_fer, va multumim pt ca v-ati adus aminte de noi si n-ati uitat sa ne felicitati (pe mami invatacica si galusca mergacioasa!
Sper ca n-ati uitat sa stingeti lumina in seara asta (protest- incalzirea globala). Mea culpa, din pacate, eu am fost ocupata cu fata si mi-am adus aminte prea tarziu. Dar ma bucur ca n-am uitat sa aprind o lumanare pt mama (dupa 6 luni).
Micalsa, am vazut poze cu strengarita ta, care aduce f bine cu a mea, la mutritze si ghidusii. Vad ca esti gandita cu atatea probleme, noduli, rana pe col, dar rezolva-le, nu amana si atunci esti linistita.
Catrinel, 3 ore e cursul meu, sapt asta insa a fost mai grea, am avut in 2 zile, plus un test, plus expunerea. In fine, incepe sa-mi placa, mai ales ca m-am imprietenit cu colegi, atomsfera e faina.
Cat, iar ma supar sa aud ca Anna Lia e bolnavioara, nu ma mir ca esti si tu obosita, pupam sa treaca repede si sa ne dati vesti bune cat de curand.
AndreeaG, deci s-a infiripat deja prima dragoste a Theei (romantic inceput, hehe... Felix si Otilia!). Multumim de retete, mai furam si noi cate o idee.
KIM & printesa ALICIA (29 martie 2006)
photos
kim spune:
Catrinutza, of ce le mai incurca si dr. astia! Dar cum isi da dr seama ca e vorba de rahitism? Eu nu i-am dat Aliciei deloc calciu pana acum, dr mi-a zis ca nu e nevoie daca mananca bine, dar mi se pare cracosa, am citit ca e normal la varsta asta, oare se indreapta picioarele cand se mai inataresc oasele?
photos
kim spune:
Stefanna, abia acum am citit mesajul tau, misto fazele din avion, ma bucur ca Maria Sa Nicola si mammica ei au ajuns cu bine la destinatie. Am inteles cu greu la ce faceai aluzie, credeam ca si la voi se deruleaza aceleasi faze, normal daca ne-ai vazut pozele... ei ei, iar meritati bataie. Asteptam poze de Romanistan.
photos
catrinutza spune:
quote:
Originally posted by adar
Acu' a plecat socroshenia ....
Catrinutza - in "Cum spal eu canapeaua" e pus acolo sus, pe marginea canapelei .... galben cu portocaliu cred eu ca e ......
E corai cu galben-unturiu ...asta ca sa vezi ca stiu si limbi straineze...si bine ca ai scapat de socrosenie.....
------------------------------------------------------------------------
catrinutza - mamicutza ... de mariuci
varsta Mariucului (28 februarie 2006) Poz(n)e si www.dropshots.com/new.php?userid=122884&cdate=20060801&cimg=0" target="_blank"> filmuletze cu Mariuca
"Prostia este infinit mai fascinanta decit inteligenta. Inteligenta are limitele ei, prostia nu."