LMA* Ghiocei de martie-aprilie 2006 (28)
Raspunsuri - Pagina 12
catrinutza spune:
Salutari fetelor...hai ca am mai inviat si io pt vreo 5 minute ...am avut o saptamana de tot kko si sper ca a asta a fost tot...
Scurt pe 2: marti cand am foat la control cu raceala (aici stam bine ca am scapat de ea), o iau la intrebari pe doctora pentru ca de ceva vreme mi se pare ca a inceput sa calce ciudat cu labutza piciorului stang (adica calca pe exteriorul calcaiului, nu pune toata labutza jos, iar varful e adus spre interior); stiind ca povestea cu suspiciunea de displazie a fost la acelasi picior va inchipuiti ca m-am alarmat un pic, plus ca osul dintre genunchi si glezna (imi scpapa acum denumirea) mi se par ca s-au curbat mai mult decat erau ... asa ca i-am atras atentia a doua oara doctoritei marti si mi-a confirmat oarecum suspiciunile: nu calca bine cu labutza stanga, plus un pic de rahitism care a adus la curbarea picioruselor. Motiv: Mariuca din pacate pana acum nu a primit decat 3 cure de calciu, ulktimele 2 dupa 9 luni pentru ca incepuse sa i se inchida fff repede fontanela, este greutza (cica are greutatea unui copil de 1 an si vreo 3-4 luni) si a plecat mult prea repede in picioare....
Miercuri am fost la un doctor la Gr. Alexandrescu pt ca acolo imi daduse doctoritza trimitere...am ajuns la un doctor pe care iertat sa imi fie nu l-as recomanda nici la dusmani, care a inceput s-o "jeleasca" ca mai e si fata si acum si cracanata, ca nu se mai poate face nimic in mod special; deci va inchipuiti sa mor nu alta, iar capacul a fost pus de faptul ca asa in treacat aminteste si de operatie, dar care nu s-ar putea face, ca n-ar rezolva nimic....sa va mai spun cum a cazut cerul pe mine????!!! ala mi-a dat sa ii fac niste analize, sa ii fac masaj, s-o duc cat mai mult la mare, expunere la soare si aer si acum sa pompez calciu in ea si sa ma mai duc peste o luna la control...si faza cea mai dura a fost ca la un moment dat imi zice ca trebuia sa ii dau calciu, ce daca i se inchidea fontanela??!! cred ca nu mai sunt necesare comentarii...
Asa ca azi am luat-o de la capat si am dat in sfarsit de medicul ortoped la care am tot fost cu ea pana acum, a vazut-o, a placut-o si mi-a zis ca e ok, ca e normal, ca pana la 5 ani o sa "incerce" toate stilurile de mers posibile: de la cracanat la picioare in x, de la labe in exterior la varfuri aduse in interior si ca sa nu imi fac probleme, ca nu e de operat (iar am auzit cuvantul iar era sa ma pun pe plans), sa ii fac masaj, sa o tin un pic sub control cu greutatea si abia peste vreo 6 luni sa ma duc la control sa vedem daca ar avea nevoie de ghetutze speciale care sa ii forteze gleznele in vreun fel....
Imi vine sa urlu si sa alerg pe toata lumea....
Si cand ma gandesc ca i-am atras doctoritei atentia de acum vreo 2 sapatamani, dar ea credea ca vorbesc de faptul ca face pasii mari pt ca acum, la inceput, au nevoie de o baza mai mare de sustinere....
Si uite ca baba stia de roseoala infantum...da' ea stie ca e eruptie asociata cu viroza...n-am mai insistat sa intru in detalii ca nu mai era cazul...concluzie: cineva recomandat nu e neaparat si bun...
Acum ca v-am innebunit cu ultimele probleme, hai sa vedem ce ati mai scris in ultima vreme:
Catrinele mama...astia s-au gandit ca stau in casa prea mult si m-au scos la aer...pe banii mei...si felicitari pt micul aplaudac...si lasa ca pana se marita ii creste parul la loc
Claudia...stii cum sa scapi de frica de condus???? conducand...lasa-i sa te injure c amergi incet...totul e sa fii tu atenta si precauta in ceea ce faci si ai rezolvat...ce naiba, ai nascut un copil si tr sperie o soferie, zau asa mai Claudia....
Monica, ma bucur ca Mateiasu' e mai bine....imi pare rau ca nu a avut Vladut invitati la ziua lui, dar sunt convinsa ca dragostea lu' mami si a lu' tati au suplinit din plin acest mic neajuns....iar de soacra, macar tu esti la ceva sute de km de ea....
cameliada, asta e si reteta noastra de ou cu smantanica si painica..mama mama ce papa bun..
Alina....de la atomika te molipsesti repede intr-ale poznelor...asa ca nu lasati copii sub 16 ani sa vizioneze poze cu ea...
Micaalsa...tu intrebai de bors???!!! sfatul meu e sa nu iei de cumparat, ci sa faci tu sau sa iei de la cineva de incredere facut in casa...much safe...
Irina ce ti-e dat sa induri si tu cu picorul ala...bine oricum ca esti pe drumul cel bun...sa te recuperezi repede ca vine primavara si trebuie sa alergati prin parc...
Ceela , ce face Traienutzu???? e mai bine mititelul???
Tania...felicitari pt batzaila adunator de scame si vorbitor...se cheama aspirator ecologic si posed si eu unul ....
Ile...eu am zis intotdeuna "Romania, tara tuturor posibilitatilor , nu America"....
Biutza...ce mai face mandrul???? mai bine n-aveam drepatte si era de la suzeta...tare rau mi-a parut de el cand am citit mesajul de pe mess...si spor la gombotei...
Alinaalex..si la voi e trafic de "mi-o luat tata propria sosea"????
Doublemom....nu stiu ce sa mai zic, zau...ca exact asa o fost si la noi...febra, kk moale rau si puturos de zici ca a mancat numai scanduri de wc, si bubitze care au trecut fff repede...da' la noi cica fu rujeola...si uite ca analiza a infirmat...deci s-ar putea si la voi sa nu fi fost si sa fi fost roseola asta de care tot aud in ultimul timp sau vreun virusache sau vreun dinte rebel...
Catrinele...succes la asteptat bucle...
Mai Adar...ce pulovar te-a inspirat pe tine?????
Loranda...de asta am ramas io fara lapte...ca l-am dat la Lisa-cutzu..of daca as fi stiut....
Andreea...si cum e in postura de soacra-mica???? sfat: elecrtificati gardul, rotwailer, bodyguard cat dulapul ca se anunta vremuri grele...si zici ca plangeau de mama focului???!!!...da' o floare sau un covrig io trimis mandru'???? acum suntem ok...nu mai suntem contagiosi, asa ca atuncic and ai o tara de timp liber paote ne vedem...poate chiar in parc la o plimbarica...
Si: fara retete de slabit ca nu mai pooooooooot......de 3 sapatamani o tin asa si mai nimic nu se vede....dementiale bancurile cu rromi (suntem europeni)
Micaalsa...hai ma...a mancat 4 linguritze...daca nu papa nic, era mai bine...tre sa fie si fotomodele printre ghiocei, nu numai tancuri, nu?
Mari...pana se marita trec...cate or sa fie fara ca tu sa stii...
Ile...sucul de porto il dau simplu sau cu suc de alte fructe....
Cameliada...nu e de la umblat in 4 labutze ci de la virusii care umbla liberi prin lume si pe care poate chiar tati i-a adus de la servici...asa ca asta e...n-o sa il tii sub glob de sticla pana la adanci batraneti...iar 24 de grade e super ok, la noi numai la baitza sunt atatea si stam la curte, casa veche, asa ca iti inchipui...asa ca stai calma...Maria a racit pentru ca a luat virusul, nu pt ca era rece in casa, nicidecum...
Micaalsa, nasoala chestia cu pastilele...ai citit prospectul? poate sunt reactii normale...mai bine vorbeste cu doctorul, poate nu iti priesc si sa iti prescrie altceva...
Andreea..vad ca si voi ati trecut-o pe theutza la "regim" alimentar cu papa voastra...brava...si noi am inceput experienta ca e mult mai simplu...bineinteles ceva mai dietetica, spre disperarea lu' tati, dar ce nu face el pt printesa lui, nu?? si la noi supa de gaina s-a ras, dar noi n-avem tara asa ca ne multumim cu gaina crescuta in batatura de Cora...si sunt sigura ca puiul cu smantana o sa-l rada de nu o sa se vada, am eu o presimtire....
Micaalsa...asa este...rana pe col nu se vindeca de la sine nicioadata...asa ca nu te juca, pt ca e periculoasa...subscriu la ce a zis Andreea...
Micaalsa..da, mierea de albine da pofta de mancare...de asta eu ma tin departe de ea, desi as rade un borcan uite acum, asa cu putina panica prajita si unt....dar daca e perioada de dintarie, s-ar putea sa ii scada apetitul...ite iti vine sa mananci cant te doare un dinte???!!!
Si deci si voi sunteti fani pufuleti???!!! hmmmmm....e o moda a generatiei, vad eu ...cand o vad cum si-i indeasa in guritza cu un deget, asa fara jena, nu stiu ce sa zic: bine ca papa singura sau ca morcovii au devenit in acceptiunea ei junk-food....
Poli, Simona, i-a dati voi iama prin batatura ghioceilor sa ne spuneti ce mai faceti...
Si uitai sa va zic: acu 2 zile am zgariat bara din spate de la masina...in ditamai bolovanul pe care eu nu l-am vazut (din pacate spatele Loganului e atat de inalt incat chiar daca m-as fi uitat nu l-as fi vazut pe bolovan)...asa ca pt o luna are hazbantu ce ma nimici la creieri ca am busit avutul familiei....ai auzit Claudiaaaaaa????? si am permis de muuuuulti ani, dar se mai intampla sa ai chiorala orbului...vorba aia, am mai dat eu in spate si nu am vazut ditamai stalpul pana nu m-am proptit in el si nici atunci n-am stiut in ce am intrat pana nu m-am dat jos din masina...dar aveam numai un an vechime ca sofer....
Am fugit....
------------------------------------------------------------------------
catrinutza - mamicutza ... de mariuci
varsta Mariucului (28 februarie 2006) Poz(n)e si www.dropshots.com/new.php?userid=122884&cdate=20060801&cimg=0" target="_blank"> filmuletze cu Mariuca
"Prostia este infinit mai fascinanta decit inteligenta. Inteligenta are limitele ei, prostia nu."
ciuf spune:
Salutare
Am vorbit cu Poli la telefon si erau bine, numai ca anu au internet de 10 zile.
Catrinutza, Doamne, peste ce doctori m-ai poti sa dai. Si recomandat!!! Bine ca te-ai linistit si ca ai aflat ca e totul in regula. Uite cum se joaca unii oameni cu sufletele noastre.
Pup.
Micaalsa, ai si tu grija de rana ai. Mai bine cauterizeaz-o ca sa nu ai probleme mai tarziu.
Nu pot sa raspund la fiecare in parte.
Va pup
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
adar spune:
Acu' a plecat socroshenia ....
Catrinutza - in "Cum spal eu canapeaua" e pus acolo sus, pe marginea canapelei .... galben cu portocaliu cred eu ca e ......
_
adar si MAIA (30 martie 2006)
''cel mai iubit copil ...''
doublemom spune:
hello feti!
Am reusit sa ma linistesc si eu un pic si sa mai citesc o pagina, doua.
gabi fersanatate lui Alex cu canini!! cred ca e primul bb cu canini! Iertare daca gresesc. Poate reusim totusi sa ne vedem.
Despre fimoza eu am auzit diverse opinii pro si contra interventiei, iar pe net sunt nenumarate polemici legate de asta. Pe Alex in jeneaza cu ceva?
andreea g iata ca s-a produs si prima poveste de iubire a ochioasei Bubu! Ei, cum e?
Sa stii ca doar par dolofane pentru ca au ceva falcute, dar nu au decat 8.500kg si 74cm, asta la 11 luni jumate.
Nu cred ca are ceva faina in sosulet ca doar fierbe, nu o las cruda. Mie toate cele trei pediatre ale noastre mi-au spus ca e ok sa le dau sos Bechamel de la 8 luni. Eu nu le dau nici acum ca nu mananc eu faina prajita in unt si stinsa cu lapte dar sosuri cu smantana sau cu rosii le dau. E drept ca o vreme puneam gris sau reisfloken ca sa leg putin sosuletul dar saptamana trecuta am facut cu faina si le-a placut iar burtica nu s-a revoltat. Vad ca ti-ai luat inima in dinti sa incerci si tu.
ciuf ce-mi place camera Evei! M-am uitat a doua oara la poze!
cat cu sanatate pt Anna.
mari sa treaca semnele de buna purtare ale Teodorei. Tu ii dai cu spirt pe bubuta? Eu stiu ca ustura rau si mai bine cureti cu apa oxigenata.
biuta peste doua saptamani fac un an gogosicile mele!! Nici nu-mi vine sa cred!! Sa stii ca eu le dau deja din mancarurile noastre. Nu le dau din cele cu carne de porc sau prajeli, ca nici noi nu prea mancam de astea dar ardei umpluti, ciorbita de perisoare sau de vacuta, supica cu galusti, tocanite , mazare, fasole verde si altele le gatesc cu sare putina si noi ni le ajustam in functie de gusturi. Le mai dau sa guste si cate un cartof pai sau cate o bucatica de friptura si le mozolesc ele in legea lor si le place la nebunie.
Ca mi-am amintit, m-am distrat teribil cand am constatat ca desi nu mananca soldatei, fetele mele sunt mari amatoare de "soldatoi". Adica o coaja de paine cam de 10 cm unsa cu unt si cascaval ras!!!
kim felicitari pentru reusita si pentru plimbarica Aliciei!
alorea e un dulce Cristian cu castile pe urechi!
micaalsa ma bucur ca ai vesti bune. Rana de pe col se rezolva si nu e foarte greu. Si eu am avut acum vreo 6 ani si nu a mai reaparut. Poate sa iti faca probleme si in eventualitatea unei noi sarcini. Colul ranit nu se inchide bine si pot ajunge germeni la membrane. Daca nu e mare poate trece si cu tratament. Dar trebiue urmarita sa nu se agraveze ca vezi la ce duce.
De Iulia eu zic sa o vada un doctor ca asa au facut si mandrele mele, pe rand, cand s-au pricopsit cu infectie in gatut.
ile lui Viv. Eu sa vreau sale tund si nu am ce!
Mey, eu nu reusesc sa le fac pe mandre sa bea suc de citrice sub nici o forma, nici natur nici diluat cu apa. Zici ca le dau otrava asa arunca bibi sau canita. Le mai pacalesc in cereale sau in piureul de mere sau banane dar altfel nu stiu. Poate aveti voi alte idei.
delia ce pletos e Rudy!!
Cameliada ce dragut puiutul tau cu cercelul! Poti sa lasi linistita puiul pe jos ca nu de acolo a luat virusul, ca doar nu vrei sa-l tii in pat pana la doi ani, nu. Virus poate sa ia si din lift daca intri dupa cineva bolnav sau pe strada daca tuseste sau stranuta in locul nepotrivit.
claudia nu ca vreau sa te sperii da' prima mea masina am bagat-o cu o roata-n sant dand cu spatele, asa meseriasa eram la inceput, prin '91. Dupa aia mi-a trecut si n-am mai busit masina niciodata. Da' mi-au busit-o altii, in parcare, acum doua saptamani.
pupici
Miha
mamica cu doua fetite
Maia si Stefana (16.02.2006)
poze
Catrinel_17 spune:
ILE, ce aparat de masaj? Mai, ma doare locul de la epidurala de zici ca am vanataie!!! mai doare pe careva locul de la epidurala?
Multzu pt ideea cu spagetti!
MARI, eu nu i-am dat nurofen… nu stiu ce sa zic, ea de o luna se trezeste macar odata noaptea si trage un plans… teo se trezea?
CAMELIADA, cum se simte bebe? Dr mea mi.a zis sa nu ii dau si fac nimica, numai daca febra este spre 39.
DELIA, pai Rudy arata ca un superstar deja, mai…doamne, ce as vrea sa ne vedem!!!!! mama ta mai e la voi?
MICAALSA, si mie imi zicea moasa de suc de fructe tot diluat cu apa. Cica altfel ar fi prea mult acid pt stomac. De la o feliutza s-ar face cativa stripti de suc, dar daca ii dai 50 ml, ala e juma de portocala… Mai, eu zic ca de la dinti sa fie lipsa poftei de mancare, si pe Oana tot asa a tinut-o, vreo 3 saptamani. Manca cate jumate de portie (solide), dar laptele il bea tot timpul pe tot. Ei, acuma papa solide mai bine, dar a inceput sa lase din laptic in sticla. Nu ne mai laudam asa cu portii gigantice de lapte!
Ufff, naspa cu pilulele alea… cate trebe sa iei?
ANDREEA, noi nu mai papam galbenus o perioada Oana nu-l suporta… tot il da afara. I-am dat acum vreo 2 saptamani si fac pauza vreo jumate de an. Dar fac budinca de orez fara ou. Si Almette-le cu rosii suna yummy!
Tu ii mai dai lui Bubu dimineata laptic, sau treci direct la chestii serioase?
CATRINUTZ, eu zic ca ortopedul. Mariuca a inceput foarte devreme sa mearga, e adevarat, dar pana se face mare am auzit si eu ca incearca diverse “stiluri”. Mai, dar medicii aia ma dau gata, pe bune, pai cum sa o “jeleasca”, pai nu e acolo sa va ajute??? mai, sa mor nu alta. Culmea, zau!!!!!!!!! Pai ma mir cum de mai ai nervi… si te mai asteapta si acasa o portie de socrosenie. Ufffff….
ALOREA, am vazut filmuletzul!! FOARTE FRUMOS! Si melodia!!!! tare mi-a placut!
DOUBLEMOM, nu le dai cate o feliutza de portocala sa roada? Oanei ii place, rade cate 2-3.
Azi m-a durut capul ca dracu, si Oana iar nu a dormit dupamasa… si ce m-as fi intins un pic! Nici cu mama aici nu pot! E si ea obosita….abia mi-a trecut! Ce mult mi.am dorit sa treaca ziua de azi! Ma duc sa mamanc si bag un film lejer….
maine ii fac oanei ciorbitza de cartofi cu morcovi, smantana si un pic de lamaie...sper sa ii placa!!
Pup fetele
Catrinel, mama lu' Oana (23 martie 2006)
alinaalex spune:
hello!
am avut si noi o zi cam naspa, n-am apucat sa stam prea mult nici pe afara ca a inceput sa ploua si Marc abia se nanise de vreo 10 min. so a trebuit sa venim repede sus cu carucior si bagaje , Marc dormind, bineinteles ca a trebuit sa-l dezbrac si l-am trezit, cu greu am reusit peste o ora sa-l adorm la loc si aia vreo 40 min. Nu-mi doarme in casa mai mult de o ora. iar dupa-amiaza e invatat sa doarma afara, orice ar fi. dupa ce s-a trezit am mai tras o raita cu masina cea busita la o prietena.
mey fetelor, Marc nu are stare toata ziua, nici nu prea doarme mai mult de 2-2 ore jumate ziua (aici nu-mi pare rau, macar doarme noaptea), toata ziua tre sa ma joc cu el,sa-l plimb, nici nu ma pot apropia de calc. in timpul zilei, asa ca nu va suparati pe mine daca nu raspud fiecaruia in parte, ca eu intru pe forum dupa 10 seara, cand mi-am terminat toate treburile pe aici.
in rest, ce sa zic, noi suntem ok ca de obicei, Marc mananca f. bine, doarme bine, e baiat gigel, cam nazdravan si neastamparat, dar asa-s toti copiii de varsta lui, asa ca...tre sa-i rezist. Pe mine parca ma dor toate da' nu am ce sa fac. Ajutoare n-am. decat f. putin,. Eu le fac cam pe toate (legat de copil bineinteles). Tot am zis ca ma duc la masaj si nici acuma nu am fost. Sotzul pleaca iar la Buc. vreo 2 saptamani, deci super! mai vine maica-mea din cand in cand. pe soacra-mea nu am vazut-o demult.asta e. Oricum ma descurc, Cand am vazut femeia aia ce poate sa faca fara doua maini...am ramas muta! nici nu ar trebui sa ma plang! ca am 2 maini , 2 picioare, sunt sanatoasa si copilul e sanatos si cred ca asta este cel mai important...
imi pare rau ca sunt atatia ghiocei bolnaviori Multa-multa sanatate!
noi nu am mai fost la medic de cand cu vaccinul antirujeolic de la 7 luni (de fapt a fost singura data cand am fost la cabinet, in rest a venit dr. la noi acasa), dar nici n-a fost cazul, ma bate gandul sa chem medicul intr-o zi sa-i faca o "revizie" lui Marc, sa vada cum a crescut, daca mai trebuie sa-i dau fier, nici analize n-am facut apropo, daca mai trebuie sa-i dau Vigantol atatea picaturi, etc.
Apropo, voi cate pic. de Vigantol dati bebeilor? ca noi de la 6 luni luam 8/zi ( din cauza ca Marc s-a dezvoltat mult comparativ cu greutatea de la nastere si ca sa se inchida fontanela).
in nici un caz nu ma gandesc sa ma duc la cabinet, mai ales ca acum misuna virusii si cred ca mai degraba ne-am intoarce cu oaresce surprize de acolo...
Alina si bb Marc Alexandru (28.03.2006)
poze
ursuletul meu
alorea16 spune:
Salutare fetelor! Ma bucur tare mult ca am reusit linkul la filmulet si ca v-a placut. Nu stiu de ce se intrerupe? Unde o fi oare problema ? Imi pare rau ca nu a-ti putut sa-l vedeti cum trebuie.
Catrinel_17 nu stiu ce sa zic cu locul de la epidurala ca eu am nascut fara nici o anestezie dar am o prietena care a ramas cu dureri de spate si acum dupa 4 ani .Nu vreu sa te sperii .Sanatate multa !
Catrinutza ma bucur ca puita este bine.
Doublemom fetele ! Cum te descurci mama cu doua ? Felicitari ! Mie mie greu cu unul dar cu doi !
ANDREEA GEORGIANA gata cu supa ? Cum a iesit ? Imprumutam si noi reteta de la tine sa-i fac si eu prichindelului ca nu stiu ce sa-i mai dau ca nu prea mai papa
ANA si CRISTIAN
UITE CUM CRESC
GALUSCA MEA
aalina2003 spune:
Catrinel,nu stiu daca locul dela epidurala este acelasi cu cel de la rahi, da' pe mine ma doare (am avut rahi), nu chiar asa tare, doar cand stau mult in picioare si simt mai ales seara, cand ma intind in pat.Nu e insuportabil, neplacut doar.
Alinaalex, Ana ia 2-3 pic Vigantol, altenativ,dar nimeni nu mi-a spus ca ar trebui sa modific doza.
Catrinutza, prin cati doctori a mai trebuit sa umbli si tu..si de cati nebuni ai dat..Cum il chema pe ortoped?..ala normal, vreau sa zic.Eu am fost cu Ana la dr Hahui (Budimex), pe la 4 luni si a facut o radiografie fiind suspecta si ea de displazie de sold. Mi s-a parut OK, dar foarte ocupat.
Micaalsa, ce greutate are acum Iulia? Din poze pare OK, asa ca daca nu mananca acum,(crede-ma, si eu am numarat lingurite, acum e relativ bine) nu cred ca trebuie sa te sperii, poate chiar sa piarda putin in greutate, nu e asa grav.Cand Ana nu manca (bea cate 20-50ml laapte)dupa vaccinul antipolio de la 4 luni, pediatra mi-a spus sa-i respect ritmul, dar sa-i dau sa bea cat de multe lichide.
alinaalex spune:
Catrinel, io n-am avut parte de epidurala, in Oradea nu se practica inca asa ceva, asa ca nu stiu ce sa-ti raspund...nasol!
Catrinutzo, naspa rau de tot medicul ala, pfai, nu stiu cum mai rezisti sa-ti mananci atata nervii pe la doctori! mey sa stii ca si Marc mai calca asa cumva cu calcaiul in exterior si talpa spre interior cum ziceai tu, cand era cu cizmulitze incaltat, da' am obs. ca face asta cand n-are chef sa mearga...sau interes si nu m-am alarmat, ca are moduri diferite de a calca ( merge pe picioruse numai sustinut). Da faza cu Loganu e tare. Stii ce mi-a zis politzaiu' cand am busit eu masina in parcare iesind cu spatele/ ca 99% din accidentele facute de femei sunt la datul cu spatele!
Micaalsa, ai grija de tine! nu-i de glumit cu rana aia!
Adar, vreau sa ma apuc si eu de tricotat la un pulovaras pt. Marc, da nu stiu cand...ar trebui sa ma misc repede sa nu ma apuce vara, asta insemnand seara, daca mai tai din portia de forum. ziua, no way.
Kim felicitari pt. reusita!
poze
ursuletul meu
alinaalex spune:
aalina, noi (la recomandarea dr.)i-am marit treptat doza: la 2 luni-4 pic., la 4 luni-6 pic, la 6 luni-8 pic. n-am mai auzit la nimeni o doza asa mare.
poze
ursuletul meu