** Mamici de Mai - Iunie 2007 ** (22)

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andradap spune:

Mihamora, te-am trecut in listutza...

Irinuca, Felicitari pt. BAIETEL!!!

Mica, cine face capitol nou? As fi incercat eu, dar decat sa fac un pocinog...

POZA Bebe Antonio din Sapt.16
Andrada 25+ cu Antonio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

Andrada nici eu nu ma pricep si mai bine nu ma bag. Poate ne ajuta cineva care stie .

Mica 24+

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andradap spune:

Eu am cam inteles din ce a zis Didialex... dar mi-e ca dureaza prea mult...sau ca face si altcineva...

Hai ca ma incumet eu... dar plsss sa aveti rabdare...
POZA Bebe Antonio din Sapt.16
Andrada 25+ cu Antonio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Venus2007 spune:

FETELE, AVEM CAPITOL NOU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ELTEKA spune:

Fetelor, va multumesc pentru raspunsurile legate de tensiune si edeme!

Andrada, am facut test cum ai zis, dar nu mi se pare alarmant...Doctorita tot asa face, imi verifica picioarele, dar la mine sint ca aschiutele...Asa ca mereu am trecut testul. Acum o sa vad cum e cu tensiunea (auzi, dar puls rapid de la ce e?)

Roel - o sa incerc ca de cite ori am eu senzatia ca am tensiune, sa o las mai moale. Citeodata merg kilometri, si urc dealuri, poate ca ar trebui sa nu fac asa efort...Dar cind ma uit ca sint atitea fete care fac sport...Asta din film cu epidurala a facut ciclism...

Mary_lou, cred ca nu maninc eu foarte sarat, clar nu mai sarat ca de obicei, dar intr-adevar in ultimul timp de cind mi-a revenit apetitul am inceput sa maninc la restaurant, asa ca poate e mai condimentat...Inainte nu mincam decit cartofi fierti cu iaurt

Msemcu cele 4 sint grozave, dar numai o data in viata mea am vazut asa ceva, in rest am citit doar in ziare. Ti-am trimis si eu 3 nume!

Flore Roman - inteleg ca tu ai avut epidurala mobila. Mai intrebase cineva si va spun de ce era tipa din film imobila: la noi la spital / si presupun ca si in general sint 2 tipuri:
- una mobila (n-au decit citeva kituri)
- mai multe imobile (tre' sa stai la pat)
Tre' sa faci rezervare pentru aia mobila...

Liviana, o sa caut niste poze sa pun! Dar mi-ar fi placut mai mult sa vin la intilnire. Andrada, itit trimit si eu numarul, dar ma indoiesc ca ma suna cineva. Eu cind sun de aici in Romania ma costa 1 euro/50 secunde...Fetelor, sa stiti ca sms nu merge in Japonia

Draga Raluca, felicitari . Hai, nu vrei sa schimbam???? Tu ai doar 20,2 saptamini? Inseamna ca ai ovulat mai tirziu, ca eu sint la 21,3 deja...Dar baietii se nasc mai tirziu, asa ca poate tot deodata aducem pe lume o pereche de romanasi in Japonia!!!

Stii ceva, eram asa convinsa ca o sa ai baietel, ca am dus toate hainele inapoi...un munte de haine, pentru un an de zile tot, cele mai frumoase rochite si geci si cizme...ohhhhhh! Si am cumparat niste treninguri albastre plicticoase...

Cu crema, daca nu gasesti, spune-mi mie ce vrei - iti zic pretul, si daca o vrei ti-o trimit imediat!

Fetelor, eu ma duc sa vad Ice Age 2, dar abia astept sa va citesc de dimineata, sper sa deschideti un nou capitol (cine se incumeta????) si sa scrieti macar 2 pagini!

O seara placuta!

Asa creste bebe

Si asa creste burtica mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dideip spune:

Salutare gravidutelor, ce mai faceti?
Felicitari tuturor mamicilor care au aflat ca vor avea fetite(incet incet ii ajungeti pe baietei)
piticagogosica imi este asa de drag cand povestesti de Iris(este o scumpa)
Fetelor deja m-am saturat sa dorm pe stanga dar nu am incotro,am un bodyguard in pat(sotul)care ma protejeaza in pat(eu dorm la perete si el la margine, dar tot timpul este langa mine la perete de nu am aer sa mai respir din cauza lui)si de cate ori ma intorc pe dreapta sau stau pe spate il vezi ca ma impinge usor pe partea stanga(de ma bufneste si rasul) sau cand sunt pe partea stanga se pune in spatele meu ca un zid sa nu ma mai pot muta de pe partea stanga(asa imi trebuie daca ma mancat limbuta sa ii spun ca este indicat sa dormi pe partea stanga).Nici noi nu mai stim ce vrem de la ei, ori sa ne cocoloseasca ori sa nu ne bage in seama.
Fetelor eu mai am o problemuta si anume:numele meu de familie dupa casatorie este Stan si nu prea gasesc nume pentru bebelul meu sa se potriveasca, mie imi placea Matei.
Alexandru nu pot sa-i pun ca asa il cheama pe finul meu si pe inca 4 baieti de pe la mine.
Marian nu pot ca asa il cheama si pe sotul meu si pe soacra mea.
Rares il cheama pe nepotelul meu.
spuneti-mi ce pot sa fac?
hai ca m-am intins

Paula26+

poze

poze bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

Fetelor s-a deschis un nou capitol. Nu mai scrieti aici.

Mica 24+

Poze

Mergi la inceput