indemnizatie crestere copil

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns angelicbride spune:

buna...am si eu o nelamurire
sunt insarcinata si ar trebui sa nasc pe la mijlocul lunii martie.
in 16 ianuarie 2006 - 19 iunie 2006 am lucrat cu jumatate de norma la un magazin alimentar, iar din 11 septembrie la actualul loc de munca. in perioasa 19 iunie - 11 septembrie nu am lucrat niciunde. pot sa beneficiez de indemnizatia pentru cresterea copilului?...va rog sa ma lamuriti daca puteti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monali spune:

bb yasmi, stiu ca legea e intortocheata, si de aia am intrebat pe aici pe forum pt ca nu inteleg ce zice..uf, o sa ma mai documentez. Ideea e ca eu nu prea pot ramane insarcinata dupa spusele medicilor, dar daca se intampla? Ceea ce mi-as dori ff mult. Deci nu e o chestie pe care o pot programa sau controla ca altfel mi-as face calcule si socoteli ca sa stiu concret.
Multumesc pt. raspuns

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristianamat spune:

Multumesc Marius...desi sunt sef ctb si lucream zi de zi cu legile acum eram in ceata...Cu ce ar trebui sa fac dovada nasterii premature. Biletul de externare oare o fi de ajuns?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simo_al_jaafari spune:

daca am contractul de pe 01.08.2006 si DPN 09.08.2007 dar nasc mai devreme, mi se acorda CIC?

PRIVILEGE 12+ Mara/Matei
http://new.photos.yahoo.com/simo_al_jaafari/album/576460762356781540

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinutsa spune:

Buna ziua, as dori sa stiu daca sunt angajata de pe 2 mai 2006 si data probabila a nasterii copilului este intre 21-29 aprilie 2007, pot sa beneficiez de indemnizatia pentru cresterea copilului pana la varsta de 2 ani ? se adauga cumva si zilele din concediul postnatal ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lidushka spune:

Buna!Am si eu o intrebare, Marius sper sa imi raspunzi.
Si parerile fetelor sunt binevenite!
Eu am contract de munca cu program de lucru 8 ore, deci norma intreaga. seful meu vrea sa ma treaca in cartea de munca cu 4 ore, deci cu jum de norma.Eu, acum vreau sa stiu ce presupune acest lucru in eventualitatea nasterii unui copil? O sa beneficiez de indemnizatia pt cresterea copilului( in conditiile in care am minim 1 an vechime in munca si de plata a asigurarilor, contributiilor la pensii etc)? suma va fi aceeasi?
Multumesc anticipat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristianamat spune:

Marius mai am o intrebare....pt a demonstra ca am nascut prematur este suficienta o adeverinta de la medicul piticei in care se mentioneay[ a a fost nascuta prematur la 34 sapt?. As atasa si iesirea mea din spital dar acolo aia au scris initial 39 sapt si dupa ce le-am atras atentia au modificat si au fact din 9 ..4 fara stampila fara nimic.
Maine, 3.04 vreau sa depun si imie e sa nu ma intoarca cu actele...multumesc inca o data...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Le spui sa scrie "efectuat corectura" sa semneze si sa stampileze in dreptul corecturii. Se considera nastere inainte de termen.

Marius Pernes
www.marius.rdsor.ro
Decembrie 2006

Mergi la inceput