Laparoscopie - 7
Raspunsuri - Pagina 9
felicia20 spune:
Felicia, eu stiam ca histeroscopia se face vaginal, si este o operatie mult mai simpla decat laparo, consta in dezlipirea peretilor uterului in cazul in care acestia sunt lipiti (de ex. una dintre fetele internate in salon cu mine, in urma unui chiuretaj pt. sarcina oprita din evolutie, i s-a ras prea mult in peretele uterin, i s-a distrus mucoasa uterina si astfel peretii uterului s-au lipit, uterul nemaifiind capabil sa primeasca o noua sarcina). In fine, in urma histeroscopiei, totul s-a rezolvat. Deci, eu stiu ca histeroscopia este o interventie asupra uterului pt. a rezolva diverse probleme ale acestuia. Posibil sa gresesc, dar fiind internata am vazut si am auzit o gramada de lucruri, care mai de care mai socante.
Nu lasa visele sa piara, pentru ca daca visele mor viata nu este decat o pasare cu aripi rupte care nu mai poate sa zboare.
Boo spune:
Laura30 eu dupa laparo am avut o sangerare usoara vreo 2 zile parca dar care nu "s-a pus" ca si ciclu - oricum era devreme. Iar ciclul adevarat mi-a venit cu intarziere de vreo 10 zile fata de cum ar fi trebuit, cu toate ca si eu il aveam ca ceasul. Asa ca stai linistita, e ok
felicia_ spune:
Simi, tin pumnii pt vineri!
felicia20, tocmai asta ziceam si eu, ca la histeroscopie se intra dinspre vagin-uter, si se poate incerca fortarea intrarii in trompa, daca obruratia e spre uter. Bineinteles ca se mai fac multe prin histeroscopie... eu am facut prima data HSG,apoi histero, apoi laparo.
sunshine4ever spune:
Bomboniq, ce faci? Cum esti? Ti-am scris PM
Felicia20, tu al ce medic esti din Cluj?
Va pup pe toate si mult suces va doresc in continuare
DM
felicia20 spune:
Eu sunt la dr. Puscas Mariana. Tu la cine mergi?
Fetelor, spor la si sa auzim cat mai repede de !!!
http://tt.lilypie.com/Eragp3.png
Nu lasa visele sa piara, pentru ca daca visele mor viata nu este decat o pasare cu aripi rupte care nu mai poate sa zboare.
paulat spune:
Buna fetelor. Eu am avut un chist care nu a dat innapoi cu nimic (am facut antibiotic injectabil am luat tratament si nimic) si am ajuns sa fac laparoscopie ptr. indepartarea lui. Mi-a fost un pic greu vreo saptamana doua dupa, dar a venit si soarerele pe stada mea adica am ramas insarcinata, la nici o luna dupa laparo. Asa ca fetelor curaj.
sunshine4ever spune:
Felicia, eu sunt pacienta Dr Muresan Daniel, dar duapa ce ne-a dat vestea ca singur asansa e fiv , am zis ca aven nevoie sa ne gindim si sa stringemi bani ,asta ii cam din ianuarie, si de atunce anu am fost al dinsu. Intre timp ne-am hotarit sa facem fiv in Ungaria, din ami multe motive. Dar de ne ajuta DD si ramin insarciant atot al dinsu ma intorc ca si medic curant.
Voi ce tratament faceti? SAu s aintreb ce probleme aveti?
DM
sunshine4ever spune:
Bombonique, imi apare ca mi-ai trimis un PM dar la mine merge foarte prost forumul si nu pot deschide PM s citesc mesajul tau. Esti draguta sa mi-o trimiti acel mesaj pe mail? Te rog sau de ai id de messenger putem vb acolo(al meu id messenger este magdijenei).
DM
andriushca spune:
Dragele mele,
am indicatie pt laparoscopie desi am toate analizele bune si HSG cu proba cotte slab pozitiv. trompe permeabile, a trecut substanta de contrast prin ele. doctorita mea care a vazut radiografia a spus ca desi trompele sunt permeabile, sunt foarte sinuoase, intortochiate, ceea ce poate insemna ca sutn prinse in aderente, dar nu stie sigur ce e pe acolo pana nu-mi face laparo.
si acum va intreb, din experienta voastra, vi se pare ok sa fac laparo sau am sanse sa raman dupa HSG cu acest rezultat? are rost sa-mi fac laparo? va pup si va multumesc anticipat!
andreea
sunshine4ever spune:
Bomboniq, in sfirsit duap dou aore de chinuiala sa deschid PM am reusit sa il citec. Ti-am trimis raspuns
Va pup pe toate
DM