Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (146)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irinatunza spune:

Poate reusesc si eu sa intru pe-aici la noapte.
Dana, frumoase fete mai ai !
Bianca, Moni, superbe pozele cu taticii.
Simo, sanatate multa Clarei.
Cuscra,

Irinutza si Sabina Maria (23 februarie 2006)
poze Sabina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

SIMO dar ce febra are? Mare? Si alte simptome? Ca Diana tot cu 38-39 si ,dar in rest nici un simptom,nici acum nu stiu ce kkt de viroza a fost aia!!!! Sper sa ii treaca repede

Diana nu s-a mai culcat,bantuie p-aci,dar e cam maraita cum nu-i faci pe plac.

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4

"MAI BINE SA TE CONSUMI,DECAT SA RUGINESTI"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim0 spune:

Moni, nu are febra asa mare...cel mai mult 38,2...e nasol cand nu sunt simptomele clare si nu stii ce are copilu.

Voi cum v-ati facut bine??

poze decembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aZaZ spune:

buna seara fetelor.Am reusit si eu sa imi termin jum de treaba si acum daca maria deja doarrme ma duc sa fac si eu un dus si sa lenevesc un pic.Nu inainte de a face ceva bun de papat la televizor

mama Mariei(13.01.2006)
http://dropshots.com/aZaZ

Mergi la inceput

SIMO pai i-a dat antibiotic,augumentin si in rest am bagat in ea nurofen si supozitoare cu paracetamol sau novocalmin (cand avea 39,7 ) plus da-i cu impachetari Asa am tinut-o o saptamana,lun marti si miercuri n-a scazut sub 38,apoi a mai scazut si la 37 iar sambata a scazut definitiv.In rest nimic: nici muci,nici tuse ... Doar primele trei zile n-a vrut sa pape decat pufuleti si sa bea doar suc de grape si lamaie,nici macar lapte...
Dar ea n-a avut diareee deloc,iar de vomitat doar in prima zi ,odata,dupa ce a mancat seara cereale.
I-am dat si Biotics,sa nu ii faca rau antibioticele puternice,i-l puneam in suc.

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Salutare,
Mai am o pagian si sunt la zi, dar nu ma pot abtzien sa nus criu cateva randuri!
Simo-sanatate multa printzesei!
March si Irina- super intalneala si super poze- pupicei dulci.
DanaEne-superbe pozele voastre, sper sa facem si noi o intalneala cand mai ajung prin tzara, dar cu toate mamicile active vreau
Bee- sa purtatzi cu palcere hainele si pupici!
Moni- lasa ca si eu poaet aucm sa ajung la 40, asta este, izti zic eu de ce nu punem deloc noi- pt ca ne stresam si avem prea multe pe cap si niciodata nu se termina, ce e aia ca te relazexi 2 sapt pe an in vacanta- nika in comparatzie cu cat avem de tras la job, acasa, cu conta, cu barbatzii, cu copii,etc.
Maraki-sanatoase sa fim ca ne crestem noi copii si fara socrii, Dumnezeu e sus si vede toate astea si ne da putere sa ne descurcam, eu asa vad si sper in continuare.
Ingrid- sper sa ii treaca Dianei mai repede durerea si EMMEI i-a plesnit o masea, un colt, si azi la prinz nu a vrut decat f. putzin papa solida in schimb a ras un bibe de 240 si a adormit in 2 min-am si trambalat-o la shopping si vreo 45 de min pe afara cu sania si a vazut copii al derdelus si un caine fain si cand s-au data aia cu cainele pe derdelus si chiuiau s-a speriat un pic.
Bianca- pupicei la frumosul Dani si tzie bafat cu examenele care le mai ai!

Mi s-a facut un somn, am gatit, am fost la cuaparturi si m-am ocupat non stop 4h si ceva de emma, si am de lcuru si pt Dragos la firma si pt job inca putzin , plus ca vreau sa merg la prietenii nsotri cu emma ca baietzelul lor face 1 sapt azi si sa le ducem un cadou.Si as mai sta si pe aici un pic, sper sa doarma emma 3h ca e cam restanta in ultimele 2-3 zile cu somnul de zi.
Merg sa citesc si ultima pagina-pupicei!

Denisa
Denisa 16w si'de Emma Andreea (17 Ian.2006)

Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Legat de somn, Emma la max,. 8.30 doarme si in jur de 8 e in picioare, mai ajunge si la 8.30 si ziua un singur somn de la 12.40-1 la 4, ieri si alaltaieri a dormit doar 2h, asta e.
Bianca- super faina poza cu tati a lui Dani-a m uitat sa mentzionez.
Anas,Ursulina, Silvi, Mirela si Bombo- unde suntetzi?pupicei!
Moni -si tu esti la orizontala, cand sa schimb si ue 2 vb cu voi ma lasatzi singura?
Merg sa bag niste conta dar mai arunc ochi pe aici cam la 10 min!

Denisa
Denisa 16w si'de Emma Andreea (17 Ian.2006)

Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Pupici la toata lumea
Eu azi toata ziua am avut musafiri,am foat la cump, am avut treaba...de astea.
SimO imi pare rau ca aveti probleme, sper sa fie bine cat mai curand.
Moni, bravoooooooooo vad ca te-ai rasfatat pupici de lanoi si sa repeti gestul cat mai des
Bee sa porti cu placere hainele, buine ca v-ati relaxat.
Mirela, pupici esti draguta ca intotdeauna.Alain a dormit bine, s-a trezit o singura data.E ok dupa vaccin n=a avut nici o reactie, sper sa scapam cu bine.
Denisa, imi pare rau ca te tot necajesc socrii sunt niste oameni tare ciudati...pupici tie , Emmei si samburelului.
Nu mai stiu ce vroiam sa zic, pupicesc pe toata lumea, am vazut pozele si filmuletele, tare frumoase toata, mi-a placut si intalnirea dintre Mario si Ioana.

Silvi si bebe Alain 19.01.2006

Daca ceva se intampla o singura data, se poate sa nu se mai repete niciodata dar daca se intampla de doua ori, se va repeta sigur si a treia oara.

Mergi la inceput

EU ca sa inchei cum trebuie ziua de rasfatz ma arunc intr-o cu spume si sare de mare si dupa aia mai vad eu unde ma arunc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aZaZ spune:

Vad ca e cam liniste pe aici.Nimeni nu mai scrie nik

mama Mariei(13.01.2006)
http://dropshots.com/aZaZ

Mergi la inceput