Bucurii de sept - oct 2006 (37)
Raspunsuri - Pagina 18
lakioana spune:
Alessia...si eu fan Armand!!!
Alexxia...pupici si lui Ruty mica si frumoasa...are si ea parul lung ca al lui Reby ![]()
Itzy-bitzy...multumim frumos!!! Sa stii ca nici a ta nu e mai prejos...Ai o dulceatza de papusica! Imi place mult poza de pe coperta albumului 3 lunisoare, dar si cele de la ea din patutz...de la 3 luni jumate...si voua sa va traiasca si sa va fie sanatoasa!
Va pupam pe toate!!!!
_
Lakioana mami lui
Riana Rebeca, o minune de fetitza
(16.09.2006)
Minunea noastra iubita - Reby...the baby
www.totsites.com/tot/riana_rebeca" target="_blank">Paginutza lui Reby mic
lilina spune:
am baut o mare cafea si am
tot ce ati scris
inainte de postarea ignaticai, chiar ma gandeam ca ar fi
cazul sa o raresc cu vizitele pe forum....dar m-am razgandit
vauva....super poze....iarna ca in povesti
itzy - bine ai revenit....chiar ma intrebam ce-i cu tine de nu
mai apari
fug sa-l schimb pe bebe
oricum, sotzul ma da afara de la calculator...ca am stat mai mult
de o ora sa va citesc mesajele
Lilina si
Vlad - Alexandru (23 septembrie 2006)
cum s-a nascut bebe
site-ul lui bebe
varsta lui bebe 
cri19 spune:
Ziua buna fetelor!

BUCURIILOR NASCUTE PE 28!!!
PUTZURUCA,ADRIANA MICA,ALESSIA,DANIDANI multumim frumos de urari
!Nici nu-mi vine sa cred ca piticul meu are deja 5 lunisoare...ce repede trece timpul!
PUTZURUCA multi
de la noi pentru DEEA,papusica frumoasa si sanatoasa;ce bine ca te-ai linistit in privinta suflului sistolic.
ADAMEASCA un pupic pt. grasunica ILINCA;7100g zici,are mama fata mare.
MAMILILI eu am luat banii pe oct,nov si dec. plus alocatia;mi se pare cam mult sa-ti opreasca 5% comision,sigur au fost pe o luna intreaga?
BEATRIX felicitari pt. primul dintisor din gasca bucuriilor
;inseamna ca de acum incolo o sa inceapa sa apara multi dintisori la gigiutele piticilor.Multumim ca ai dat tu startul!
ITZY-BITZY un
de la blondutul Andrei pt. frumusica brunetica Ana-Maria.
alexxia spune:
quote:
Originally posted by itzy-bitzy
Fetele din Bucuresti ...iesiti cu bebeii azi afara? Pe mine ma incanta soarele asta dar cam bate vantul...voi ce faceti?
Itzy-Bitzy
cu
Ana-Maria papusica lu' mamica si a lu' taticu (28 septembrie 2006)
POZE CU PAPUSICA
Eu vreau afara !!! Dar in parc,nu prin fata blocului si din pacate deocamdata nu pot pleca ca trebuie sa repare ceva Sebi la masina ( a considerat ca nu mai are nevoie de oglinda laterala din stanga si a dat cu ea intr-un stalp
)Alexxia
Ruty ( 25.07.2001 ) si
Thea ( 28.09.2006 )"Poti fi increzator in ziua de maine daca umbli astazi cu Dumnezeu!"
PERLELE RUTICAI Avem perle noi

www.totsites.com/tot/ruty_thea" target="_blank"> RUTY SI THEA AU PAGINUTA
POZE
www.sanatatealoevera.ro " target="_blank">Vrei sa fi liber ?
Vauva spune:
LA MULTI ANI BUCURII DE 28! 
Stiam eu ca o sa va placa pozele
!
De-acum a inceput sa fie frumos si pe aici´ca s-a facut ziua mai lunga si a nins. Numai de vreo 2 zile a nins asa mult, de fapt vineri cand era sa si raman inzapezita la un moment dat cu caruciorul pt ca nu era curatita inca zapada.
Stati sa vedeti cand o sa va pun niste poze si cu marea inghetata bocna pe care pe care pot circula inclusiv masini
sau cu finlandezi care fac baie la copca dupa ce ies din sauna hi,hi
.
Itzy in mod normal iarna incepe pe aici la inceputul lui noiembrie, dar anul asta a fost incredibil de cald si abia acum s-a instalat iarna care dureaza pana prin aprilie cand incet incepe sa se dezghete marea si muntii de zapada. In mod normal ninge f mult, si curios la temperaturi de -10 poate sa ninga "abundent".
Pe Bianca am camuflat-o bine
in carucior ca erau cam -5 grade la soare ieri si batea un pic si vantul, asa ca i-am pus si copertina de ploaie care izoleaza bine si impotriva vantului. Dar asa cum ziceau si fetele din Canada aici se simte mult mai frig din cauza umezelii si a vantului.
Pupici fetelor si o duminica linistita sa avem!
Alina&Bianca(25 August 2006)
POZE
Cata_adr spune:
Buna dimineata,
ma alatur si eu voua la cafea, cu toate ca am ajuns cam tarziu. De trezit m-am trezit devreme (pe la 9), dar i-am dat papa lui Robert si i-am pregatit supica de legume. Am facut-o de azi, dar abia miercuri ii dau, caci trebuie sa stea 48 ore la frigider. Sper sa-i placa.
LA MULTI ANI BUCURIILOR NASCUTE INTR-O ZI DE 28
Am vazut doua fetitze foarte frumoase: Riana si Deea. Sa va traiasca. O sa-i fie tare greu lui Robert sa aleaga o fetita din cate sunt pe aici. Toate sunt niste dulcele.
Itzy - eu as fi iesit cu el la plimbare, dar azi plecam intr-o vizita. Asa ca, se va multumi cu transportul de la bloc la masina. Este soare, iar vantul nu bate foarte tare.
Alexxia - si eu folosesc tetine tot de la Nuk. Se impaca foarte bine cu ele. Zilele trecute i-am luat de la primii pasi, dar nu-mi plac. Sunt mari si s-a innecat cu laptele.
Si eu am citi perlele Ruticai. Am ras de ne-am prapadit: si eu si sotul.
Adriana - sper sa ajung la T. Problema este ca nu stiu cand. Eu am sperat sa gasesc aici raspunsul. La mine sunt mai accentuate in partea dreapta unde a fost cusatura, adica le gasesc mai mult pe dreapta tamponului. Ciudat. Poate ma duc la o clinica sa mi se recolteze secretii.
Si eu vreau sa slabesc. Inainte de a ramane insarcinata am slabit mult..ajunsesem la 52Kg. Acu am revenit la greutatea pe care am avut-o inainte de a slabi - 64Kg. Vreau sa fiu ca inainte, adica 52-53Kg. Eu am slabit cu bicicleta in fiecare zi + regimul discociat (mananci ce vrei, dar combini alimentele intr-un fel special) Este super usor. Tot asa m-am mentinut.
Acum mi-e lene, nu-mi vine sa fac bicla iar cu mancarea..nu pot caci inca alaptez. 9 luni de sarcina + inca 4 de alaptat (cine stie cat oi m-ai alapta) si cand ma gandesc ca dupa...trec la regim ma apuca groaza. Vreau mai intai sa ma destrabalez..sa beau cat pepsi vreau, sa pap de toate - usturoi, varza, fasole, ciocolata (etc)
, cafea la greu si dupa ce imi fac damblaua..ma apuc de dieta.
![]()
lilina spune:
am uitat
La multi ani bucuriilor nascute intr-o zi de 27 si 28

Lilina si
Vlad - Alexandru (23 septembrie 2006)
cum s-a nascut bebe
site-ul lui bebe
varsta lui bebe 
lilina spune:
quote:
Originally posted by itzy-bitzy
Fetele din Bucuresti ...iesiti cu bebeii azi afara? Pe mine ma incanta soarele asta dar cam bate vantul...voi ce faceti?
Itzy-Bitzy
cu
Ana-Maria papusica lu' mamica si a lu' taticu (28 septembrie 2006)
POZE CU PAPUSICA
e cam frig....nu cred
Lilina si
Vlad - Alexandru (23 septembrie 2006)cum s-a nascut bebe
site-ul lui bebe
varsta lui bebe
cri19 spune:
VAUVA mie nu-mi place iarna, dar peisajul din pozicile tale m-a facut sa-mi doresc putina zapada.E ft interesant fasul (asta cred ca e materialul) cu care e impachetat caruciorul;l-ati luat separat sau a fost din dotarea carutului?
ITZY-BITZY nu stiu cum e in Titan,dar aici bate un vant de te ia pe sus,asa ca nici vorba sa scot piticul afara.Poate doar la o sesiune de cumparaturici cu masina, ca tre' sa-i i-a mama si lui ceva cadou de ziua lui, ca doar nu implineste 5 luni in fiecare zi
.
DANIDANI eu m-am interesat despre exercitii si mi s-a spus ca la 2 luni dupa operatie pot sa incep sa fac sport: abdomene usoare, bicicleta, steper(nu stiu daca am scris corect?).Fiecare dintre ele iti imbunatateste tonusul carnitei, insa nu trebuie sa exagerezi...incet,incet pana se reobisnuieste corpul cu genul asta de efort.
LAKIOANA e superba fetita ta;pur si simplu m-am indragostit 

.
Vauva spune:
Cri sa-ti spun un secret
, nici mie nu prea imi mai place iarna de cand sunt in Finlanda ca aici e prea lunga si cateodata e cumplit de frig. Dar anul asta efectiv am dorit-o ca a fost prea urat pana acum. Si sa iti spun ca primavara nu prea este aici ca e cam tot frigut pana prin iunie, nici vorba de primavara calduta de la noi de acasa. Prin iunie cand ziua a crescut deja foarte mult ajungem pe la vreo 4 ore de intuneric noaptea incepe explozia naturii, in maxim 2 saptamani totul e verde si apoi incepe sa fie cald.
Da este un fel de fas si a fost in dotarea caruciorului. Eu cred ca toate carucioarele aici sunt dotate cu asa ceva din cauza climei.
Alina&Bianca(25 August 2006)
POZE