Casnicutze sexy (99)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns doinabita spune:

Eu nu ma refeream la socrul...ci la colegul...

Redati-mi viata!

Putin cu putin se aduna marea...

Mergi la inceput

Bey, unde ati disparut?nici un chef?doar masaje???

Redati-mi viata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns barbye spune:

Prezent, Doina parca am fi liliace noi doua.Eu am fost certata ca ziua am dormit si acum stau pe net.Dar fiecare cu pacatele lui.A spus cineva de supoyitor, le folosesc degeaba ca nu au efect, la mine ramane blocat la intrare,nu urca....nu glumesc a fost pe probate.
Asa ca pap algocalmin.Masaj......as vrea si eu dar nu am voie ca ma poate omora, fara masaje..ii lasam pe altii sa isi faca meseria.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

MIRELA,bine ai venit la noi in club!...sper sa-ti placa,sa te bine dispui si sa mai uiti de necazuri...iti doresc multa multa sanatate!

Bei,sexoaselor,voi nu sunteti normale,ce-am mai ras cu colegu si socrul BANANEI...nebunatecelor!!!!

BI eu am scris pe ziua de azi..nu ai citit?!!...doar ca era noapte la mine(ieri) si la voi dimineata

MIHA,ma inebunesti,ce frumuseti faci,BRAVO! si ...sunt si eu de parerea lui CAMI ca parca e putin cam adanca bagata papusa in fusta,ii vine fusta de sub brate!!!...sper sa nu te superi de obs!!!...oricum e ok,cui nu-i place sa-si faca,nu?

DANELUTZA,mai,ai incercat sa o culci tu ,adica sa stai pana adoarme puiuta,cu ea in pat si apoi sa o muti la ea in pat?...iar daca se trezeste sa nu o mai iei la tine,sa o adormi tot acolo in patut la ea,sa o mangai sau ceva?...eu asa fac cu Robert,iar cand era mai micut ii cantam si asa adormea,acum e ok ca adoarme singur doar daca il tin de mana...la noi tine...daca ma simte,il tin de mana,se ajoaca cu mana mea si adoarme..stiu ca indicat ar fi sa adoarma singur,deh,nu se poate ca "e rasfatat copilul",zice tac-su...ei si ce......ma rog,incearca si asa...macar poate adoarme fara sa mai planga...ce sa-ti zic,bafta,sa dormi si tu o noapte inteaga,stiu ca tare rau e!!!

DANACH,hai la povesti daca merge calculatorul!

BANANA,La multi ani soacrei!...cum a fost cheful?

DOINA gospodina draga!...moaaaaaaama, ce podfte imi faci de papa bun cand te aud,si ce fain ca tai pasari,ce bine de voi!!!!

MIKI felicitari pt salariu! si multam de bauturica!!!

Noi maine mergem la ziua unui baietel,prieten de-a lui Robert...deci voi intra tot spre seara,sa nu ma dati disparuta!!!

la toate sexoasele!

Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
http://www.onetruemedia.com/my_shared?z=12e3d1483e9c64814cf29c&utm_source=otm&utm_medium=text_url

Mergi la inceput

Tot am uitat ceva

LIANA,scuze mei,am tot vrut sa-ti zic si am tot uitat...esti extraordinara cat optimist ai,...nu te lasa batuta,pana la urma veti reusii!!!

CAMI ,ma disperi cu mutatul tau inapoi in Ro..ce aveti mai femeie?...cred ca de prea mult bine...vi s-a urat si vreti bataie si dureri de cap fara rost...mei,viitorul copiilor vostrii e Canada,ei nu vor agrea Ro si viata de acolo,chiar daca sa zicem,voi v-ati reacomoda!!!...ei sistemult si viata de aici au trait-o de mici si aici au prietenii si totul ...ce vor face acolo,ce veti face voi acolo?...hmmmmmm....spor la casa si lasa prostiile,mai bine gandestete cand veniti la noi in vizita?

GABI,ma bucur ca e mai bine puiutul!..din pacate eu asa vad treaba cu Ro,sper sa ma insel,as fi tare fericita!!!!

Avem si la Brasov cinematografe faine...BANANA,concurenta

Gata,acum fug la nani,pe maine!!!

http://www.onetruemedia.com/my_shared?z=12e3d1483e9c64814cf29c&utm_source=otm&utm_medium=text_url

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiriki spune:

´neata
va ofer o

``Daca astepti momentul potrivit, te intrec altii, care nu-l asteapta! ``

Mergi la inceput

MIKI,eu nu servesc cafea ta ca fug la nani...ma bucur ca am reusit sa stam macar putin la povesti!

Mergi la inceput

Sarumana pentru cafea!
Mirela, sunt bune pasarile ca stiu ce le dau sa manance,dar ai mei copii nu prea le agreaza, mai ales Catalin, ii place mai mult ce e cumparat din oras...
Barbye, si la tine e bun masajul, de recuperare.Mai ai febra?Ai racit?sau infectie urinara?
Fetelor azi pleaca, Catalin , incepe de maine seviciul,pleaca la 12.
Va pup!Mai revin mai tarziu dupa ce termin bagajul baiatului, pachet, tot!

Redati-mi viata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

neata!
doina sunt topita dupa meniurile tale. si te invidiez f tare pt pasarile tale de curte, noi mincam numa' lesinaturi d'astia de pui din comert
georgi, hai ca-ti raspund. credeam ca o lasi balta, da' vad ca nuuuu scroafa nu vine, habar nu are de ziua mea, de petrecere
hai ca vin mai tirziu, plecam la papa

www.tickercentral.com/view/64zu/3.png" target="_blank">alexa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

... altceva nu mai spun, a inceput concertul la ora 2, dupa 10 minute a adormit, bineintzeles cu tzitza in gura, am dus-o in patutz, dar eu am adormit pe la ora 4 si ceva

Miki multzumesc de cafea

Mirela a adormit pina la urma, ca de obicei imi da pupic, stringe elefantzelul de plush in bratze si adoarme. Problema e ca ma omoara noaptea, pina i-or ieshi tot dintzii n-am ce face, ca atunci cind se trezeste noaptea, e dreptzi in picioare si pina n-o iau linga mine, nu ma slabeste din urlat , apoi incepe ca un catzel cind vede mincarea, pe intuneric ma bijbiie ca vrea tzitza

Dana banana ai dreptate, ca si cuscra de altfel, se trezeste sa suga, si pina n-o intzarc tot asha o sa-mi faca. Desi, am reushit pe la vreo 9 luni sa-i scot tzita de noapte si s-o pacalesc cu apa, acum nu mai merge, ca-i capoasa, nici nu vrea sa guste apa, deh, sa nu rugineasca

Liano la ora cind m-ai vrut tu, eu dormeam cu tot familionul

Barbye eu itzi spusesem de supozitoare. Cum te simtzi astazi, a trecut febra ?! -ici si sanatate multa.

Mai vroiam sa spun cite ceva, dar... am uitat, va tzuc pe toate, ne ducem la biserica, vorbim cind revin acasa

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus

Mergi la inceput