Inseminare (8)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iazminn spune:

Buna fetele. Eu nu am nici o noutate. Temperatura de dim 37 in ziua 42 a CM. Pupici
Catty nici eu nu stiu ce sa zic cu testele astea. Cel putin acum mi-au iesit negative, insa intr-o luna mi-am facut un test Barza care mi-a iesit slab pozitiv si nu eram insarcinata( a 2 a liniuta se vedea bine insa era mult mai palida ca prima). Deci nu stiu ce sa zic. Oricum bafta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

fetelor!!
Vin cu vesti de la Liana(pe ea am legat-o de pat)..In primul rand-tre' sa va transmit si multumiri tuturor pt. urari!!
Am mers azi cu ea la Dr. si i s-a spus ca totul pare a fi OK.Inca nu se vede BBicu"/cii..dar parca a fi ceva acolo..care ar putea fi BB.Joi trebuie sa refaca Bhcg-ul,iar pana atunci trebuie sa stea in pat si sa-si ia constiincioasa pastilutzele!
Deci,daca o vede cineva pe Messenger sau Forum-va rog din suflet sa o trimiteti de urgentza la pat!!Va multumesc!

Nunta noastra de vis

Viata fara dragoste..isi pierde sensul..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurelia77 spune:

Felicitari catalina.Fetelor vedeti ca se poate.Catalina ne-a aratat ca doar trebuie sa avem rabdare.Ma bucur din suflet pentru tine .Sa ai grija de samburelul tau ca sigur esti gravi.
Bubulina bine ai revenit printer noi.Si eu scriu mai rar acum dar ma bucur ca mai aud de tine.
Curaj fetelor.Totul va fi bine.Tuturor ne este scris ce va acolo sus
Va pup dulce si va doresc numai reusite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_dida spune:

Buna fetelor, ma bucur foarte mult pentru cele care au reusit, imi doresc si eu sa fac IA pentru ca incerc sa am un BB de multi ani si nu reusesc maine o sa ma duc la medic.Ma bucur ca am gasit acest site unde putem discuta ceea ce ne doare.Va pup pe toate si sa ne ajute DD sa avem si noi on BB.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fana spune:

Buna fetelor,
Indraznesc sa va scriu, desi citesc de mai multa vreme pasurile voastre. Sunt la al III-lea FIV. Cunoasteti cumva ceva despre biolog Monica Dascalescu de la Giulesti, deoarece va fi embriologul meu si nu o cunosc.? Poate va fi cu noroc. Am o strangere de inima deoarece nu mai am rabdare, parca nu mai rezist.
Stefana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mBuca spune:

Catty multumesc mult pt info
Acum sunt in faza de repetare a analizelor
Luna febr ma trece fara stimulari si IA dar din martie ma apuc
daca nu se prinde nimic
Sora medicala zice ca sunt 20-25% sanse...mi se pare cam putin...
Iti doresc succes de asemenea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catty spune:

Neata fetelor,
In primul rand vreau sa doresc un calduros bun venit noilor noastre colege de suferinta. Sa stati cat mai putin pe aici si sa dati fuga la Odisee.
Eu am fost azi la eco dar dr de acolo nu a vrut sa se uite la mine pe motiv ca nu se vede nimic si sa revin peste minim 3 sapt. Asa ca nu am ce face si astept rezultatul la Beta HCG luni seara. Stau insa si ma gandesc ca poate valoarea o sa fie 0 si eu m-am ambalat degeaba. Nu stiu cum o sa reactionez daca a fost alarma falsa. Cred ca atunci chiar o sa las naiba totul si o sa ma gandesc la adoptie.
Pupici tuturor.

catalina

"Uneori ai suferit prea mult ca sa ai dreptul sa nu spui niciodata SUNT PREA FERICIT"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nucutza spune:

catty, nu te mai gindi la rau. Daca a fost alarma falsa, ceea ce eu nu cred, ai sa te ridici, ca esti puternica si or sa te ajute si fetele. Si in orice caz, in mod normal, pina luni ar trebui sa afli daca e de bine sau nu, mai sunt 6 zile. Daca nu te invadeaza pina atunci, facem petrecere!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebekom spune:

Catty nu trebuie sa renunti! Nu trebuie sa te gandesti la adoptie. Ca si celelalte fete sunt convinsa ca ai bebe in burtica. Si daca nu e asa, trebuie sa lupti in continuare, nu te lasa cuprinsa de disperare
Danotino am vazut ca pe 9 mergi la eco. Sa fie cu noroc de data asta! Eu pe 2 ma duc la eco ( desi e Z11 ). Nu stiu ce se va intampla apoi, dar sper sa fac IA luna asta. Asteptarea asta ma omoara. Voi face IA cu dr. Matei si dr. T ( cred ca la Sabyc). Stiu ca si tu ai facut cu ei. Poate imi dai niste detalii. Pana atunci te pup si sa auzim numai de bine.
Micky tu ce mai faci? astepti o noua luna? La un moment dat trebuie sa reusim asa ca vreau sa te vad optimista.
tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marrina spune:

catty Mult curaj! Nu s-a terminat nimic. Din contra, trebuie sa fii optimista si sa ai grija de tine in continuare si va fi bine.

Fana La subiectul despre FIV ai intrebat? Poate stiu fetele de acolo mai multe. Bafta la FIV.

dia_dida Bun venit si sa-ti vezi cat mai repede visul () cu ochii.

bubulina1 Te mai asteptam pe aici. Cu vesti.....

mBuca Sanse de 30% are si IA si FIV doar ca IA costa mai putin. Eu de aproape 10 ani ma tot gandeam ca sansele sunt mici: 30% dar m-am lamurit ca, la mine, natural sunt 0,00% de nu s-a intamplat pana acum.

tuturor.

De ce cadem? Ca sa invatam sa ne ridicam!

marrina

Mergi la inceput