Inseminare (8)
Raspunsuri - Pagina 7
nikunikalai spune:
Multumim de reteta, Catty...Eu mai iau duphaston 1/zi din ziua a 14-a...Eu sunt in a zecea zi de la IA si as face si eu gravibinon.. cat ai facut? in prospect scrie de fiole de 2ml...
De reactii adverse nu mi-e teama.. ca azi am experimentat o stare de greata permanenta, o oboseala cumplita(desi o zi de luni...)sper sa nu fie numai inchipuiri...
Te-a intepat ceva prin burtica? Eu am o forfota permanenta.. parca e gadilatura, parca e intepatura, parca e durere.. e ciudat tare!! zici ca... inauntru...
Doinidoini, micky.. capu`sus si inainte...
marrina, ne despart cateva zile de raspunsul final...e tare grea asteptarea asta... tu unde ai facut IA?
eu am facut IA pe 19 ianuarie, iar data posibila a Cm ar fi 3 Februarie!! Mai am 4 zile
nikunikalai spune:
Liana...
FELICITARI
Sa dea Dumnezeu o sarcina usoara....
Cand ai facut test? In a cata zi???
fetelor, daca am facut pregnyl pot sa fac test de sarcina?? ca ma apuca sperantele la capitolul asta de gravidutze...
danotino spune:
Liana felicitari inca o data! nu te-a uitat Doamne-Doamne.
micky, mie cred ca mi-a venit pe nesimtite mai devreme cu 2 zile, f ciudat pt ca nu ovulasem in ziua 13.... am fost acum la baie si am vazut o pata roz. sper sa nu fie altceva decat CM, adica vreo scurgere nelalocul ei...dar chiar asa fara simptome???
asta e...
aurel cris am aflat si eu vestea proasta du concediul dr cocei si sunt deja panicata, ca daca va fis a fac IA luna asta, cine imi prepara ? bechir mi s-a cam parut ca bajbaie...aurel cris iti tin pumnii, hai veniti cu reusite..
fetelor, va pup
danotino
iazminn spune:
Nu am rezistat si am facut testul. Rezultatul, il deduceti- NEGATIV . Macar sa-mi vina odata CM ca nu mai pot, ma termina asteptarea asta. Pupici
Micky2007 spune:
Liana30 FELICITARI si tie si o sarcina cat mai usoara si fuguta la odisee.
La fel si tu Catty ca nu te-am vazut pe acolo.
danotino poate nu a venit asa cum trebuie. La mine vine de obicei cu dureri de burta. Nici pe mine nu m-a anuntat ca vine.
nikunikalai aceleasi simptome am avut si eu ca tine, dar erau placute, imi era drag de ce simteam acolo in burtica. Da Doamne sa fie bebe si sa curga cu gravidute pe aici.
iazminn nici nu stiu ce sa mai zic, dar vorba ta daca nu este bebe, macar sa vina uratii aia odata sa nu te mai tina in suspans.
Fetele azi am facut doua polidine, dupa sfatul bioenergeticianei, cica ajuta. Mai fac inca doua zile la rand.
Va pup pe toate.
Micky
Micky2007 spune:
Bonitta tu nu trebuia sa ne dai ceva vesti ieri sau azi? Sa inteleg ca ti-a intarziat, deaia ai pus acea intrebare la care eu nu stiu sa raspund? Test ai facut? Eu iti doresc sa fie bebe acolo in burtica, pentru ca vad ca s-a dat startul la gravidute.
Micky
brunetaeta spune:
Catty, cea mai frumoasa veste pe anul asta !!! Felicitari din tot sufletul si sarcina usoara
Micky, imi pare rau ca nu a fost sa fie luna aceasta, sunt convinsa ca nu mai e mult si te voi felicita si pe tine. Pup fata
Aurel-cris, sper sa se lase cu
Liana30 Felicitari si sarcina usoara.
Micky2007 spune:
brunetaeta ar fi frumos sa fie asa cum zici tu si sa fie si la tine si la toate fetele care ne chinuim din rasputeri sa avem un bebe.
Tu ce mai faci?
Micky
mBuca spune:
fetelor m-am hotarat si eu pentru stimulare + IA.
Acum astept sa-mi vina ciclul cam pe joi.
Puteti sa-mi spuneti si mie cum decurge procedura cele care ati mai facut?
Curiozitatea mea este daca iti introduc ei acolo sperma preparata? Pe urma ce faci stai cu picioarele in sus cateva ore?
sper sa nu radeti prea rau de intrebarile mele dar chiar nu am idee. Oricum o sa ma sune sora medicala si probabil o sa-m explice pasii.