Inseminare (8)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iazminn spune:

Buna fetelor. Dupa 15 zile de intaeziere astazi mi-a venit CM. Nu va pot spune ce zi am avut. Nu stiu ce sa mai zic. Sunt atat de dezamagita incat nu siu in ce parte sa o iau. Dupa ce ca sotul are probleme, asta imi mai lipsea- sa am asa dereglari hormonale. Chiar daca nu vroiam sa recunosc in subconstient imi facusem sperante.Nu cred ca o sa vina vreodata ziua cand o sa vad 2 liniute. Acum va las ca sunt asa de suparata... Si cand ma gandesc ca peste 2 zile o sa fie ziua mea si am mai imbatranit cu un an si nu am realizat nimic ma apuca disperarea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

iazminn asculta tu la olteanca..vei reusii mama..vei reusii pana la urma,,
fetelor va tin pumnii la toate...
io stau in pat..sunt mai bine,,

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Putin cu putin se aduna marea...

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mBuca spune:

iazmin la fiecare ciclu trec si eu exact prin astfel de stari
poate si hormonii contribuie la starea respectiva
in 2 zile vei lua totul de capat cu forte proaspete
eu ma si gandesc la inseminarea pe care urmeaza sa o incep + ceva leacuri babesti ca bai de sare si ceai napraznic + multa CREDINTA
mult succes

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinidoini spune:

Brunetaeta: draga mea, asa e, persoana care a reusit IA din prima cu dr. Niculescu a facut procedura la Giulesti...nu mi-a zis foarte multe detalii horror despre cuma fost la ea, dar cand o mai prind la odiscutie, o sa aflu mai multe detalii..

Eu cand am facut IA la Filantropia a fost OK, conditii bune, dar ce folos daca tot nu s-a prins??? Pana la urma, stii, strangem din dinti si inchidem ochii sa ignoram mizeria de langa noi doar ca sa ne atingem scopul...ca dupa putem sa nastem si la clinici partici\ulare, in super lux, nu? poate exagerez, dar ati inteles ideea....ce folos a fost la mine ca Filantropia are rezerve particulare, daca mama ei de IA nu a reusit??

hai ca iar ma apuca pandaliile Mai bine va mai povestesc tot din auzite despre reusitele de la dr. Niculescu: o fata de 36 ani, careia doctorii ii dadeau doar 5% sanse de reusita (nu stiu cum de sunt ei asa exacti, pe ce baza calculeaza ei- starea ovarelor, endometru, etc) si tot la dr. Niculescu a reusit IA din prima!!! Eu ma umplu de optimism cand aud de lucruri de-astea...

Am mai vorbit si cu o cunostinta care si-a facut IA la dr. Moisa, si tot asa i-a prins din prima...ea mi-a zis sa nu disper si sa o mai incerc si pe a doua IA, ca cica ei dr Moisa i-a zis de la inceput sa nu aiba prea mari sperante, ca sunt sanse mici ca de la prima IA sa se prinda...o fi pe bune sau ca sa o fereasca de dezamagiri?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catty spune:

IAZMINN, imi pare nespus de rau ca au venit uratii. Cumva trebuie sa gasim forta si sa ne ridicam, desi acum pare atat de greu totul. Cunosc senzatia cu a mai trecut un an atat de bine. Si eu de mai bine de 3 ani nu fac decat sa numar lunile care trec peste mine, si atat.
CORINUK, ma bucur ca ti-ai facut curaj si ai intrat la noi.
Fetelor care ati facut IA zilele astea va tin pumnii sa fie totul bine.
ALI face IA maine si sper sa fie cu noroc.
LIANA, sa stai cumintica in pat. Ma bucur ca ai reusit, dar imi pare rau ca trebuie sa treci prin zile mai putin bune.
MYCHY, pe unde ai umblat zilele astea? Cand faci urmatoarea IA? Sau ce planuri ai pt luna asta?
Eu am insomnii acum. Maine e ziua cea mare pt mine si imi fac tot felul de ganduri. Desi am incercat sa ma pregatesc sufleteste pt o valoare 0 la beta HCG nu stiu cum voi reactiona daca chiar asa va fi. Oricum nu am altceva de facut decat sa astept si sa mai sper inca intr-o minune.
Pupici tuturor si un inceput de saptamana excelent va doresc.

catalina

"Uneori ai suferit prea mult ca sa ai dreptul sa nu spui niciodata SUNT PREA FERICIT"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Catty tin pumnii stransi pentru maine! Nici vorba de 0!

Liana olteanca noastra draga, ce ma bucur sa vad ca esti bine! Stai cumintica in pat, ca faci foarte bine!

Poze Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurel_cris spune:

DONATINO eu nu am facut nici un fel de stimulare am avut 2 foliculii naturali,eu fiind si in pregatire pt dosarul de la FIV nu puteam face stimulare si nici nu are sens ca ovulez.Bafta
CORUNUK am spus si mai inainte eu am facut inseminare dubla ca am avut 2 foliculii,nu sparsesera amindoi si am facut 2IA.Deci daca ai 2 foliculii buni si la recomandarea doctorului poti incerca IA dubla.Sa fiu sincera si eu am mai vrut dar aveam cite un folicul si dr. a zis ca nu este cazul.
IAZMIN asa simt si eu uneori,si ziua mea va fi luna viitoare si deja incep sa ma simt depresiva,dar nu avem incotro decit sa ne ridicam si sa mergem inainte.Hai capul sus,trebuie sa reusim si noi si La multi ani.
Catty iti tin pumnii scumpo
Pt toate fetele fara exceptie
Eu sunt Z 21 si nu am nici un simptom asa ca............

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebekom spune:

Fetelor ce groaznica este asteparea asta...
Ieri cand am fost la monitorizare, dupa IA, dr mi-a spus ca am ovulat. Imi puteti spune si mie din experienta voastra ce durata de viata au ovulele?
Aurel_cris astept cu nerabare sa te felicit pentru reusita de luna aceasta.
danotino, nikunikalai, brunetaeta, micky , sa va vad pe toate cat de curand posibil!
catty da-ne odata vestea cea buna! Sunt convinsa ca estisi se joaca deja prin burtica ta.
Va pup fetelor!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabitzu37 spune:

Catty, hai cu vesti bune!

Tin pumnii pentru toate fetele care sunt in asteptare, sa dea DD sa reusiti!

Va si mai trec pe la voi!

Gabi

"...sunt doar un om in cautarea unui strop de frumusete nepangarita..."

http://tt.lilypie.com/VIEZp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catty spune:

Gata dragele mele, asteptarea s-a incheiat.
Am luat rezultatul de la beta HCG. Valoarea este 3,788 si se incadreaza in sapt nr. 1 de sarcina in care eram teoretic atunci cand am facut analiza. Valorile aferente sunt intre 3-100. Am vb cu dr si a spus ca maine sa repet testul de sarcina si daca iese pozitiv atunci HCG-ul a crescut si vineri sunt la Buc sa repet analiza si sa facem eco in speranta ca bb o sa se vada. Am trecut de un stres, dar valoarea asta mica poate insemna si o sarcina indusa de medicamente prin cresterea HCG. Sa vedem ce imi aduce ziua de maine. Inca nu pot respira usurata.
Acum ma doare nitel burtica pt ca am stat ceva timp in picioare, dar imi trece.
Va multumesc tuturor pt sustinere. Sunteti niste scumpe. Maine o sa va spun daca am mai vazut dublu sau nu.
Pupici tuturor si succes

catalina

"Uneori ai suferit prea mult ca sa ai dreptul sa nu spui niciodata SUNT PREA FERICIT"

Mergi la inceput