Dieta de 13 zile (daneza) 3

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dilaural spune:

Salutare...

am trecut cu bine si de ziua 4! Sunt tare !!!

Hai ca ma alatur si eu voua chiar daca pana acum am stat in umbra si doar am privit ce scrieti... M-am apucat de luni si vad ca nu e chiar asa de greu.
Target-ul meu e de vreo 8 kg. dar si 5 ar fi parfuuuum...
N-am deviat de la regim decat la telina fiarta care n-o pot digera de nici un fel si am inlocuit-o cu jumate de castravete verde...
Sper ca aceasta schimbare sa nu-mi puna in pericol ce am facut pana acum!:)))

In rest ma tin tare pe baricade cu toate ca in noaptea asta am terminat de facut mucenicii pt sotul meu si n-am gustat nici o lingurita de zeama macar... si cu toate ca zilele astea s-au mancat pe langa mine numai pizza si alte alea tentante...!!!

Va mai scriu sa va spun cum stau... N-am idee cate kg sau ce s-a intamplat pana acum ca n-am cantar... Da' se simte la haine...

Dilaural cu Andreea Eliza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marianca spune:

A trecut si ziua a 2-a nu tare greu dar tre sa te tzii,de nu te-ai dus.Miine o sa ma cintaresc sa va spun cit am dat jos.

Mariana-mamica a trei pui. Anca(15.02.1998) Vladut(12.05.1999) Alice(21.11.2006)
album
Filmulet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

buna dimineata dragelor!
prima zi a trecut usor, -900g acum la ora 6.30. ieri am avut o maare abatere, adica doua bomboane de ciocolata. sper sa fie prima si ultima. de abia am reusit sa termin cina cu gratar de vita si salata...ceea ce e super ok.
Livia, wow, felicitari! -3, esti super tare.
Alishia, Marianca, Dilaural, spor mult si voua in continuare si la cat mai multe kg date jos.
J insanatosire grabnica!
o zi usoara tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flisa spune:

Fetelor, in sfarsit inca un kg cu toate ca ieri m-am abatut si eu. Deh, sunt femeie si m-am "ospatat" cu o prajitura.
Sa stiti ca si eu m-am mai abatut de la dieta, adica in loc de salata verde am mancat ori ardei gras, ori castravete sau salata de varza ca numai salata verde mi s-a cam acrit.
dilaural, cred ca putine fete pot manca telina, fie ea si fiarta. Eu am preferat sa sar de ea decat sa o mananc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alicia_S spune:

Ziua 5 la mine si 2 kg in minus. Ieri nu am mancat oul si am avut si o abatere...o cafea decofeinizata cu zahar si cu spuma de lapte, pentru ca am iesit in oras si nu puteam bea apa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diplodocus spune:

FETE curajoase in lupta cu kg in plus, meritati o galerie

Eu am terminat intzarcatul dar ma tot invirt in jurul cozii...
Poate ma hotarasc sa incep si eu luni...
Daca mai vrea cineva sa inceapa in viitorul foarte apropiatmi-ar face placere sa tinem impreuna

Pina atunci vreau sa va intreb ceva...Eu nu beau deloc cafea...Sa incep acum???Si citi ml are o cafea?Ness sau naturala?1 cub zahar=o linguritza?Salata verde cit trebuie sa fie de mare?Cit ulei sa poate pune in salata???Ce sunca ati folosit din RO?CE inseamna zeama de fructe...sucul ?

Si ar mai fi..precis s-au mai discutat problemele astea, sa citesc partile 1 si 2 sau cum ma lamuresc?

Luca-Mihnea Cel Voinic

Mergi la inceput

diplodocus - nu incepe sa bei acum cafea...nu are rost . bea ceai - o ceasca sau chiar o cana de 250ml - e acelasi lucru.
sunca...oricare, sau muschi file...oricum nu mananci o tona. eu chiar azi am niste muschi file de la Luca. nu e mare diferenta intre ele oricum.
cub de zahar = lingurita de zahar.
salata verde oricat de mare. ulei - cat pui la salata - o lingura...ca mai mult e oricum gretoasa.
zeama de fructe - suc.
poti sa te apuci oricand, noi iti tinem pumnii.
a trebuit sa incep pranzul acum la 11.30...ca mi-era foame rau. sper sa imi revin.

Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dilaural spune:

Eu chiar n-as sti sa spun daca si cate kg. ori sute de grame am slabit! Cantar nu am iar la haine se vede destul de putin... Poate sunt eu paranoica:)))

Credeti ca exista posibilitatea sa nu slabesc? Chiar daca nu am avut nici o abatere???

Cu ce pot inlocui telina rasa de diseara? Merge sa mai bag o salata verde? Sau mai bine un ardei gras?
Maine seara dau petrecere cu juma' de pui!

Va pup,

Dilaural cu Andreea Eliza

Mergi la inceput

hm, gagici, mi-a fost tare rau acum inainte de pranz si nitel dupa. am avut o stare oribila de greata. sper sa nu fi fost de la sunca. in orice caz nu am mancat decat doua iaurturi mici (porta de 200g) si o felie de sunca, iar ca abatere un pesmet Wasa. macar acum ma simt ok si nu mai mananc nimic pana la cina.
dilaural nu stiu daca te ajuta...dar nu poti incerca pastarnac/patrunjel/morcov, rase? ca in salata de cruditati? ma gandesc ca-s ok, si cu sare si piper...deja seamana a mancare
spor tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marianca spune:

Eu sint la a 3-a zi,sa vedem ce o sa fie.
I doua zile am dat jos 800gr,foarte greu-sau e bine cite putzin.
Fetelor dupa ce termin dieta asta tot asa tre sa ma tzin cite putzin ca sa nu ma ingras inapoi?

Mariana-mamica a trei pui. Anca(15.02.1998) Vladut(12.05.1999) Alice(21.11.2006)
album
Filmulet

Mergi la inceput