** Mamici aspirante din nou** (22)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Daiopri spune:

Gina mama, ce spui tu acolo nu tine la noi:) Intai ca asa cum spuneam, eu nu prea am rabdare (si ma mai intreb cu cine seamana odorul), apoi chiar nu am cu cine discuta. E maiestru in a te ignora. Apoi el e mai mereu cuprins de agitatie/energie, nici nu stiu cum sa zic. Eu tot mai glumesc zicand ca a mancat zaratec, dar pur si simplu stau cu el seara in camera la el sa-l culc, si n-ar sta potolit o secunda. E mereu in miscare/bombardare/ agitare.
Si eu cumva am sperat sa se mai domoleasca pe masura ce creste dar nu se arata:)
Irinel, mana e mai bine, multumesc. Am amortite ultimele 2 degete, dar sper sa se recupereze. Trebuie sa merg sa scot firele joi.
Despre ce test ma intrebi?:) Ca sunt abia in z19, asa ca astept cuminte. Faza ciudata e ca, in celelalte luni observam cand ovulam, luna asta nu prea e mucus, chiar aproape deloc. Drept e ca m-am apucat de lucru din timp, ca deh, daca ma durea mana prea tare dupa operatie:), dar fie nu am ovulat, fie coc ceva:) V-am zis ca eu la baiat nu prea am avut o evolutie normala, asa ca nu stiu ce schimbari se produc si daca imediat.
Fetele care ati pierdut sarcini, multa sanatate si curaj. Eu nici nu pot sa ma gandesc cum va simtiti. Mie mi se pare cel mai greu sa ramai…

Numai bine tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

Buna seara,

Nu am mai intrat zilele astea ca pur si simplu nu aveam ce spune. Azi dimineata am fost la giulesti, toata facuta pachet si pregatita sufleteste pentru un chiuretaj. Insa, spre marea mea bucurie nu a fost nevoie. sarcina s-a eliminat singura singurica, si pe langa asta uterul avea peretii subtiri ceea ce insemna ca nu mai era necesar chiuretajul. "mai bine" mi-am zis...macar sa fie ceva bun si in pierderea asta, adica sa nu sufar ca un caine si fizic ca mi-a ajuns.
Am inteles ca trebuie sa astept un ciclu, pentru a incerca iar sa fac un bebe. Mi se pare corect ca altfel as deruta de tot corupl asta cu uite e gravida uite ca nu-i si hop iar e . Asa ca in martie o sa incerc iar.
L-am intrebat daca e cazul sa-mi fac niste teste sau analize mai complexe mi-a spus ca nu. Doar daca pierd la rand 3 sarcini atunci este posibil sa exista intr-adevar o problema...dar eu tot am sa fac niste analize. Ar fi culmea sa astept sa mi se repete povestea .

Acum sunt aspiranta in toata regula , dar mai am o luna pana atunci...mai vorbim de una alta.
Sim si Asi

Zilele astea nu s-a intamplat minunea niciuneia?

poze Mihnea si www.dropshots.com/carminabulina" target="_blank">filmuletze Mihnea
uite cum cresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gina M spune:

Carminabulina - ma bucur sa aud asa vesti bune despre toata povestea.
Eu am facut mai multe analize si totul este bine.Ieri la controlul ginecologic, doctorul mi-a spus ca ; corpul imi este deja pregatit pentru o noua sarcina iar acum,sunt mai mult decat linistita.
De ziua sotului am facut o mica exceptie ca deja mi se facuse mila de el si, mai stiii...!!!
Daca este sa fie cred ca n-am sa mai soptesc la nimeni nimic.Cel putin in primele luni.Dar, mai ramane de vazut ce si cum va fi!

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

Gina, de ziua lui merita ...si daca e sa fie cu ochi dupa aia e de bine, sunt convinsa.
Cum sa nu spui nimanui in primele luni daca o fi sa fii insarcinata? Cica iese copilul mut ...
Dar eu imi asum acest risc si voi face la fel pentru ca dupa aceea sunt prea multe telefoane de consolare de curiozitate de mai stiu eu ce si deja m-am saturat sa tot explic si bineinteles de celebra fraza "ei, mai bine ca s-a intamplat asa decat sa nasti un copil bolnav", iar eu raman masca ca nu prea stiu cum sa le explic ca nu e bine deloc.

poze Mihnea si www.dropshots.com/carminabulina" target="_blank">filmuletze Mihnea
uite cum cresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gina M spune:

quote:
Originally posted by carminabulina

Gina, de ziua lui merita ...si daca e sa fie cu ochi dupa aia e de bine, sunt convinsa.
Cum sa nu spui nimanui in primele luni daca o fi sa fii insarcinata? Cica iese copilul mut ...

Carmina - m-ai facut sa ma prapadesc de ras, dis de dimineata! Ce figura esti!
Cu siguranta o sa stie sotul. El nu ma va da de gol.

Fetelor, voi ce mai face-ti?!Mai dati un semn de viata.
Vine barza la careva luna aceasta?!

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

noi suntem bine, duminica seara am avut niste contractii urate, dar am stat cumintica cu nospa si au plecat, sa speram ca nu revin prea curand sa mai stea bebita macar 3 sapt
ieri am vazut-o pe Roandre, evadase la cumparaturi, am schimbat rapid cateva vorbe (eu ma grabeam inapoi in patut, si ea sa dea papica la bebelus), oricum e o frumoasa,, sotul meu mai sa nu ma creada ca abia a nascut, se pare ca ii prieste, desi m-a ''incurajat'' ca e greu cu 2
pupici si la cat mai multe gravidute cat mai curand, haideti ca avem stafete de predat

Alexa33+ si Silviu ( 27.11.2004).......poze, poze2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela amalia spune:

quote:
Originally posted by Gina M

Vine barza la careva luna aceasta?![/i]

POZE

Eu am facut marti un test (nu am mai asteptat pana azi) si mi-a iesit usor pozitiv, am uitat sa fac o poza sa va arat.Maine ar trebui sa imi vina "rusii", asa ca mai astept sa vad care e treaba si pe duminica am sa repet testul, asta daca nu imi apar "musafirii" intre timp.

-ici

www.tickercentral.com/view/4ufc/3.png" target="_blank"> Mihaela si www.tickercentral.com/view/4ufc/4.png" target="_blank"> Amalia

"Respecta-te pe tine insuti, caci, daca nu, respectul pe care-l dai altcuiva nu are nici o valoare..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Mihaela_Amalia FELICITARI !!! Sigur esti graviduta, daca a iesit slab pozitiv inainte de ziua CM-ului, asa ca Felicitari inca o data si SARCINA USOARA!!
ELYANNE, PAXELA mai aveti putin, va tin pumnii stransi!! Felicitari pentru saptamanile 33 la amandoua!! Veti naste una dupa alta, ce frumos!!

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

Pupam pe toata lumea !!!S-a casatorit o prietena si.....a plecat cateva zile in florida la soare cu sotul ei cu tot dar,m-am angajata sa stau pana ieri cu fetita ei de 8 ani care merge la scoala,si am stat la ea acasain new-jersey si nu m-am priceput sa deschid calculatorul lor care-i in dormitorul lor....in fine si ma comportam exact ca unul carei a i lipseste drogul.....imi tremuaru mainile ca sa mai scriu la tastatura si sa citesc si eu de voi....

Roandre,eu imi propun sa fiu o soacra tare buna.....dar stii tu,o relatie mai depinde si de celalalt.Deci....mai stam un pic si venim in petite]Nu te speria ca Alexia e putin mai raiuta cu Robert.Ea nu stie ce urmari pot avea actiunile faptelor ei,copilasii la varstele de 2-3 ani nu se gandesc si nu stiu defapt ce fac.dar tui esti acolo si trebuie sa vorbesti mult cu ea si sa i explici.Si nu uita sa-i dai multa importanta ei acum ca sa nu se simta pe locul 2.De exemplu cand vine tati acasa,il poti lasa cu bebe 1-2 ore in care tu sa petreci timp doar cu ea,sa iesiti ca fetele in parc de exemplu,sau bine asta se poate intampla si peste cateva luni cand e mai cald si bebe nu mai e chiar asa de mic si plapand.Si spune-i tot timpul ca ea e printesa ta caci Robert e baiatnu?Si de exemplu o poti face sa se simta responsabila,spune-i ca bebe are nevoie de multa iubire ca sa creasca mare si ca sa va puteti juca cu el.Pup-o si din partea mea ca-i o dulceata!
Ginuta,eu....ademenesc barza luna asta,in a doua parte la lui feb voi face Et-ul,......si ma rog la DD sa nu fie zgarcit,dar nici mult prea darnic.....imi doresc enooorm o fetita,si un baiatel ar fi binevenit,dar ma cam sperie gandul ca ar putea iesi....2sau nici nu vreau sa ma gandesc....3.Cum o vrea domnul!
Sorina,eu ma rog la DD sa faca bine si sa iti trimita un bebe cat de urgent!
[/left]Daiopri,insanatosire grabnica si gandeste pozitiv !O intrebare de om naiv:si pe aici vin cutremurele????Caci eu ma gandeam ca daca astia fac blocuri asa de inalte precum zgarie-norii....inseamna ca nu prea ar trebui sa vina ......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinel spune:

Daiopri, si eu voiam sa te intreb, am uitat, credeam ca pe aici nu sunt cutremure... Eu cred ca tu ne dai vestea mare luna asta. Fiu-meu e ca baietelul tau, nici in pat n-are stare si uneori e tare obosit, nu stiu cum rezista. Cat de rabdare, el nu o are cu siguranta la varsta asta, da tu trebuie sa iti impui sa ai mai multa rabdare cu el, altfel se va invata sa reactioneze decat la tipete. Cred ca vii tarziu de la serviciu si esti deja obosita, asa eram eu, dar am hotarat ca Danut vine pe primul plan, asa ca am vorbit cu seful si ma duc dimineata mai devreme si plec mai devreme, iau aceiasi bani, lucrez acelasi numar de ore da sunt acasa mai devreme si mai stau si cu el si incerc sa ma bucur de momentele alea cu toata oboseala mea. Pupici nazdravanului tau, ca tare seamana in descriere cu al meu.

Mihaela-AMalia felicitari, e bebe!!! Sa fie o sarcina usoara si un bebe sanatos. Doamne ajuta!

Delia Doamne ajuta sa vina bebe luna asta.

Sorina, cum sa te uitam tocmai pe tine. Cum zicea si Simona, cine ne-a adunat pe noi toate aici la taifas despre bebe2? Tare m-as bucura sa ne dai vestea cea buna.

Eu din pacate tot pe banca de asteptare...doar-doar s-o hoatari sotul...

Eliana, vine saptamana 38? :-) Pupici, ia te uita cum trece timpul si te apropii.

Paxela, sa fii cuminte sa stea puiul la caldura pana la termen.
Pupici la toate

http://photos.yahoo.com/irinoiu

Irina, Daniel (28 Mai 2004) si ingerasul Maria

Mergi la inceput