** Mamici aspirante din nou** (22)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns herra spune:

Irinel, inca nimic!

bun venit noilor mamici aspirante, si o sedere cat mai scurta (sa va regasesc la odisee)!

Never underestimate the power of human stupidity. - A. Einstein
Cristina si Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Irinel draga, sunt in z29 si nici un semn de rushi inca. Cred ca m-am dereglat rau pentru ca altceva nu cred sa poata fi, am prestat putin, pentru ca luna asta am avut sangerarile acelea lungi, asa ca, nu sper la nimic! Multumesc ca te gandesti mereu la mine!Tu ce mai faci???

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim spune:

Dragele mele, va multumesc tare mult pentru vorbele frumoase.

Mami Irinel ai mare dreptate, eu cand mi-am vazut puiul am zis ca e Ruxi in varianta initiala. Mama, insa, zice ca seamana tare mult cu mine cand eram mica. E un copil bun si ma bucur ca papa bine de la mine, iar noaptea deocamdata face nani fara sa se trezeasca decat pentru cateva minute cat papa fuga-fuga si apoi nani iar.

Carminabulina imi pare tare rau de suferinta prin care treci. Sa te intareasca Dumnezeu si sa ai curand puterea de a lua de la capat. Fii binevenita in familia noastra!

Ioana saru'mana mult! Esti o scumpa ca totdeauna!

Asi

Elyanne mai ai putin si iti vezi si tu puiutii, draga de tine! Sarcina usoara in continuare si sa-i tii cat mai mult pe cei doi nazdravani.

Sorinel draga eu nu pot sa uit ca tu esti cea care ne-a adunat aici pe toate, iar pentru asta iti multumesc din suflet! Tu ce mai faci? Ma bucur foarte tare ca ai mai trecut pe aici.

Herra saru'mana mult!

Roandre pai am reusit sa echilibram lucrurile cum nu se poate: tu brunetel, eu blondin... In orice caz, a meritat totul sa ne putem bucura de asa madrete de copilasi. Sa-ti traiasca puiul frumos! Ce bine le sta impreuna surioarei si fratiorului, ca sa nu mai spun de frumusetea de mamica! Se vede cum radiaza fericirea in jurul vostru, sunteti o familie frumoasa!

Eu ma simt foarte bine acum, dupa ce am scapat de fire, si treptat incep sa-mi intru in ritm. Saptamana trecuta am avut ajutor de la soacra, insa de azi am inceput program de adaptare in 2. Deocamdata e bine ca bebe face nani si o lasa pe mami sa-si mai termine din treburi. In plus, azi-dimineatza am vazut cu surprindere ca doar 4 kg ma mai despart de greutatea initiala. Uha, dar chiar n-a fost greu sa scap de ele.

Va pup cu drag pe toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Carminabulina imi pare rau de cele intamplate.Sper sa treci repede peste chiuretaj si sa ne anunti cu bucurie vestea cea mare.

Sim
felicitari pentru mamaica in forma maxima.

Irinel multumesc pentru urari.Abia astept si eu sa vad ce se mai intampla si cand putem demara prioectul casa.

Roandre sigur ne vom sfatui in legatura cu casuta.

la toate.

Razvan(07 martie 2004) si mami

Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daiopri spune:

Dragi fete,

Iata ca am aparut si eu pe aici. Intai incep cu felicitarile pt fericitele d-ne care au facut cunostiinta cu minunatele “achizitii” din viata lor.
Apoi parerile de rau pt fetele care au trecut prin momente dificile (Gina, Carmina). Va doresc sa fie cu noroc data urmatoare.
Noi suntem bine, eu m-am operat la mana si ma refac incetul cu incetul. Am stat o saptamana acasa, dar nu a fost sa fie prea relaxant, ca pisicutul meu a racit, asa ca l-am tinut si pe el pe acasa, si am luat si eu raceala. Acuma inapoi la treaba cu forte proaspete, numai ca tare stresata, din cauza ca au anuntat astia ca se asteapta sa fie un cutremur in zona noastra, si nu vreau sa va zic cu ce inima vin la servici, caci sunt la vreo 45 km de gradinita, si la vreo 15 de sot plus ca avem de trecut poduri:(
Sper sa nu se adevereasca si sa fie totul bine.
Vestea buna ar fi ca am mai lucrat si noi la operatiunea placuta, asa ca astept sa vaz daca e cu vreun rezultat. Mai prost e ca am facut radiografie la dinti, dar sper sa fie ok totul.
Irinel, ce mai face Danut?
Mai eu sunt tare suparata pe mine, ca sunt nervoasa, sin u am rabdare mai deloc cu baiatul. E drept ca al meu e si cam agitat si nerabdator, da nici eu nu mai am rabdare mai deloc. Ma scoate din sarite cum nu asculta deloc, nici macar nu se uita la mine cand vorbesc cu el. Si eu speram ca acum daca se apropie de 4 ani o sa ne intelegem mai bine. Si mi-e ciuda ca ma enervez asa de repede pe el, si la orice prostioara care face. Daca nu as fi incercat la al doilea cred ca treceam pe extraverale, ca sunt o mama teribila.
Si, bine au venit celor care ni s-au alaturat si sedere scurta.
Spor “la lucru” tuturor.

Numai bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gina M spune:

Daiopri, fetita noastra Rebecca este nascuta ca si baietelul tau in 2003 insa, 7 luni mai tarziu.
La un moment dat, si ea a inceput sa cam faca fite insa, ceea ce eu am facut a fost ca: i-am stabilit limite. Nu a fost usor,insa merge.
La mine a inceput cu masa.
Eram asa de necajita ca, nu stiam ce sa-i mai fac,ce sa-i mai dau,cum s-o mai invart etc.Am stat jos,am analizat situatia sa vad daca am 'faultat cumva undeva si daca da cum ,unde si ce este de facut?!Si stii la ce concluzie am ajuns?! Aceea ca, eram prea mamoasa,grijulie,si cam ingaduitoare.
Mi-am luat timp, am stat cu ea, i-am explicat ferm cum stau lucrurile iar apoi am trecut la actiune.
Asa dar, i-am stabilit 3 mese pe zi iar la fiecare masa i-am lasat termen de jumatate de ora sa manance.Daca nu a mancat, i-am luat mancarea iar pana la urmatoarea masa nu a mai primit nimic cu exceptia apei. La a doua masa am facut la fel.Desertul l-a primit doar daca a mancat.Fara exceptie.
Prima zi si a 2-a a fost ceva mai greu (eiiihhaaa sa fi vazut ce "scenete de plans fara lacrimi a facut...!)insa, in a 3-a nu mi-a venit parca a crede ochilor.
S-a asezat fetitza frumos singura la masa,m-a chemat si m-a rugat aproape plangand sa-i dau mancare ca ii este: "taeee foame.
La TV are 2-a ore pe zi,are timp de povesti,timp in care invatam lucruri noi,timp de joaca, muzica,curatenie,plimbare,baie,rugaciune si nani.
Acum,i s-a intiparit asa de bine regulile in minte incat, doreste sa spele chiar si canuta de lapte a sorei sale.O face des si nu o face oricum.O face bine.

Eu te indemn sa petreci ceva mai mult timp cu el.Roagate ca Dumnezeu sa lucreze la caracterul sau "micut,cauta sa vezi unde este buba iar apoi, cauta-i solutii pe masura.Pune piciorul jos cand trebuie si sunt sigura ca o sa mearga.Va si doresc sa auzim vesti tot mai bune.Pe curand.
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Am intrat un pic sa vad ce mai faceti... Recunosc ca am citit pe sarite ... dar recuperez cand o sa pot sa stau mai mult pe net...
Am mai implinit o saptamana... am ajuns la 33... Au mai ramas 3 (macar ).

Eliana & (33 sapt.) si Elena (23 octombrie 2004)www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">
S-a mai nascut o stea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Noi suntem virusati toti trei iar eu sunt dupa o noapte jumate alba ca l-am urmarit pe Razvan.Azi noapte s-a declansat viroza iar Razvan nu putea respira.Am tras o sperietura.....Acum ma duc sa dorm si eu putin ca sunt rupta.

Razvan(07 martie 2004) si mami

Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinel spune:

Sanatate multa Daiopri, Asi! Noi abia am scapat de viroza...

Daiopri ce face mana operata? Pe cand ar trebui sa faci testul?

Simona ce frumos povestesti de puiul tau... Doarme in patutul lui?

http://photos.yahoo.com/irinoiu

Irina, Daniel (28 Mai 2004) si ingerasul Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sorina7 spune:

buna dragelor,
Simona, Irinel va pup si ma bucur ca va amintiti de mine, sunteti niste dragute...multumesc de intrebare, sunt bine si bineinteles ca tot ma gandesc la bebe, cu toate ca incerc sa ma prefac ca nu...ba chiar intre timp reusisem performanta sa raman gravida, dar s-a oprit din evolutie la 7-8 saptamani...acum o sa vedem ce mai urmeaza
Asi, sanatate multa, sa treaca viroza cat de repede !

pupici tuturor si la cat de multi bebei !

Mergi la inceput