** Mamici aspirante din nou** (22)
Raspunsuri - Pagina 27
baby_r7 spune:
SIM, CLAU azi sunt la birou si am f mult de lucru, ca de am stat acasa 2 zile si e sf. de luna.....
dar ma simt mai bine.
am observat azi ca s-au marit sanii, sunt durerosi dar mai moi ca de obicei.
ovarul ma inteapa ca la ovulatie adica suportabil si parca durerea se muta inspre mijlocul burtii.
sper sa fie bine si mai am doar 6 zile de asteptat.
noroc cu voi ca mai trece timpul si mai uit de teste.........
daca nu vine CM sigur fac test pe 8 martie.
VREAU UN IN 2007!
http://tt.lilypie.com/kAkep2.png
ROXANA
sim spune:
Baby draga, sa stii ca si in cazul meu primul semn ca ceva nu e ca in celelalte luni au fost marirea sanilor. Iar durerile de burtica erau ca cele dinaintea perioadei urate, asa ca nu am avut semne clare din partea asta (nu stiam la ce sa ma astept). Sunt sanse mari sa fie bebe! Eu sper si iti doresc din tot sufletul!
Clau saru'mana mult! Pai bine zici: daca ai incercat varianta clasica, merita sa lasi tehnica la o parte si sa te bucuri de frumusetea vietii de cuplu pur si simplu. Abia atunci cred ca se mai duce din stres si cresc sansele de bebe. Draga de tine, nu te mai gandi la timpul scurs, ca te deprima. Desi e greu sa nu iei asta in calcul, o sa vezi ca nu va trece mult si vei avea numele la mamici gravidute.
Mihaser multumim frumos!
Fug la bebe ca mi s-a trezit. Pupici!
Daiopri spune:
Buna fetelor,
Sim si eu cred ca nu l-au masurat bine la spital, caci pare putin cam mare cresterea in inaltime. In rest cea in kg sa va fie de bine. Si al meu a fost din categoria grea si crestea tare bine.
Mai Mariana, eu cred ca tu ne-ai scris in drum spre spital nu alta, asa de repede s-a desfasurat totul.
Eu daca am ramas luna asta ma aleg cu un baiat de toata frumusetea. Daca inainte aveam ziua de ovulatie a 14a, acuma cred ca s-a schimbat.
Ma uit eu frumos in ziua 12 si vaz scurgerea indicatoare, si ma gandesc, na, ca nu am reusit sa fac nici o miscare pana acum, si atunci m-am gandit ca ce o vrea DD, asta sa fie. Cred ca am prins sa fac exact in ziua buna, desi ar fi trebuit din 2 in 2, ocolind pe cea buna. Da acuma daca nu stii exact ziua, cum faci sa o ocolesti pe cea buna? Pot stii doar daca imi masor TB nu?
In fine, ma uitam dupa aceea la baiatul meu si am realizat ca nu l-as da nici pe 10 fete cu toate nazdravaniile lui cu tot :), asa ca ce o fi o fi, sanatos sa fie.
Irinel tu cum mai esti, nu ne-ai mai scris nimic…
GinaM, tu mai lasi in pace sotul ala al tau?:)
Delia tu cum mai esti?
Mai asteptam vesti de la toate fetele.
Clau si baby din ce zi incepeti “treaba”? Ca vad ca sit u ziceai ca nu stii exact care e ziua. Greu mai sunt de prins fetele astea d-le:))))
Numai bine tuturor
Gina M spune:
quote:
Originally posted by Daiopri
GinaM, tu mai lasi in pace sotul ala al tau?:)
Hehehhh -Daiopri!Ce departe gandesti tu!
Intentionam sa ne mutam out-of-state iar timpul nostru este unul foarte incarcat.Sotul mai are de finalizat 2-a proiecte,lucreaza f' mult si asa se face ca, abia seara tarziu cand suntem franti de oboseala reusim sa ne vedem la fata.Sa ne mai arda de asa fapte mari?!
Zilele acestea la mine va urma perioada fertila insa, ma bate gandul sa reluam o pauza ca, tare bine ne este cu cele 2-a fetitze.
Si totusi daca Dumnezeu o vrea, om trai si om mai vedea.
Fetelor, am ramas in urma de tot cu stirile.Sper insa ca sunteti toate bine.Va si doresc ca luna aceasta, sa aduca fiecareia dintre voi mult doritul BB .
POZE
Gina M spune:
Fetelor ce face-ti,nu mai 'ciripiti nimic? Haide-ti atunci sa va distrati cu o mamica de "mai-iunie2007"(fosta colega de odisee) simpatica foc.
Ce zice-ti, facem si noi o hora curand?!
quote:
Originally posted by andradap
Vreti sa vedeti ceva amuzant???
Uitati-va www.youtube.com/watch?v=rmD1rY3g89o" target="_blank">aici si apoi www.youtube.com/watch?v=s_RZIy4Wrl4" target="_blank">aici
asi spune:
1 Martie calator sa va aduca un martisor.
Va doresc sa aveti o primavara plina de iubire si impliniri.
Razvan(07 martie 2004) si mami
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
sim spune:
Si din partea noastra va rugam sa primiti ganduri bune la inceput de primavara! Sa aveti parte de sanatate, liniste si implinirea celor mai frumoase dorinte!
Tudor transmite cate un pupic si un martisor tuturor fetitelor nascute in familia noastra!
O zi linistita si plina de soare!
baby_r7 spune:
SIM eu nu sunt nascuta in martie ci abia in august dar tot mi-au dat lacrimile de emotie cand am citit mesajul de la TUDOR.
sa creasca mare si voinic !!!!!!!!!!
si pentru surioara sa nu se supere!!!!!
VREAU UN IN 2007!
ROXANA
baby_r7 spune:
la mine TB ieri era 37.2 si azi 37.1, deci a inceput sa scada .
dar asteptam pana marti pt. ca atunci ar trebui sa vina.
cum o vrea DD.
oricum luna viitoare atacam in forta cu toti disponibili.
VREAU UN IN 2007!
ROXANA
clauclau spune:
Buna ziua dragelor, si de la mine cu oarece intarziere va urez sa aveti o primavara minunata cu mult soare si voie buna si sa vi se implineasca dorintele cele mai mari.
Eu am avut un milion de treburi pana acum. Am fost in priza inca de dimineata cand am plecat cu totii la gradinita ( copil, mamica si tatic)cu flori si martisoare pentru doamnele educatoare, colege de Razvanel, asistenta medicala...
La birou, colegii au fost foarte atenti, toate fetele avem flori multe, multe pe birou si martisoare dragute. E o atmosfera foarte draguta si frumos mirositoare ca sa zic asa.
Baby, stai linistita, inca este foarte buna temperatura, a scazut foarte putin. Sa sti ca eu nu am ajuns niciodata la 37, nici macar 36.9. La mine temperatura maxima dupa ovulatie este 36.7 si in apropiere de ciclu scade la 36.5. Asa ca inca te asteptam cu vestea cea mare saptamana viitoare!
Sim, foarte dulce pupicul de la Tudor! Mai vreau unul.( caci m-am simtit si eu pupata, de!)
Gina, mie mi-au placut foarte mult filmuletele cu viitoarea mamica. Am zambit intr-una cand le-am vazut, se vede cat este de fericita acolo si are si de ce!
Asi , un martisor si pentru tine!
Irinel, unde esti? De ce nu mai zici nimic?
Daiopri, ce sa-ti zic , luna asta am inceput cu prestatul chiar din Z 4 si vreau sa o tin toata luna asa din 2 in 2 zile. Pana acum ( adica 10 luni) incepeam cam din z 8-9 cred pana prin Z 14-15 la un ciclu de 25-26 de zile. Dar nu s-a prins nimic si acum schimb strategia, sa dea Dumnezeu sa iasa si sa am un test pozitiv la sfarsit de martie, ceea ce doresc din suflet tuturor aspirantelor!
CLAU
astept surioara de Razvanel