** Mamici aspirante din nou** (22)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Buna fetelor!
Am vazut noile listute si cum cele mai multe voturi sunt pentru cea facuta de Asi, am modificat-o ca atare!
Sim draga, sunt intr-o alergatura cu mutatul in casa noua, cumparare de mobila,...etc., plus ca maine iar trebuie sa plec la Braila sa-mi ridic buletinul. Multa sanatate va doresc la toti! Am auzit ca toti sunteti bolnaviori, i-mi pare rau!
Asi draga, nu ai spus nimic fetelor despre intalnirea noastra! Eu chiar m-am laudat cu ea si mi-a parut tare bine de cunostinta!
Irinel, Cornelia_Laura, Mariana_1976, Roandre, si toate mamicile dragi....va trimit multi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodicaosoian spune:

Sim iti multumesc foarte mult pentru incurajarea
sti ce imi pare rau?ca ne-am ferit pana acum,daca stiam ca asa o sa raman de greu,nu merita sa ma mai feresc.
Tu dupa 3 ani ai ramas fara tratament?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daiopri spune:

Hello, hello. Bun venit fetelor noi si sedere scurta.
Rodica, asta ma intrebam si eu mai deunazi, la ce m-am muncit atat sa ma feresc. Da stii cum e, cand e sa fie pe nepregatite este, cand nu e nu e… Las ca o scoatem noi la capat.
Asi cum 8 ani, ca vad ca ai baiat de 3 anisori? Nu prea pricep. Votat si noi familia frumoasa si fericita.
Mai fetelor, eu nu ma simt bine mai deloc. Daca nu as fi avut CM, mai ca as fi zis ca e ceva, da asa… Ma simt ciudat de la stomac, si in permanenta, dar sanii au revenit la forma moale si lasat:), asa ca nu pot sa zic decat ca m-am dereglat mental.
Si cum nu stiu cum as putea verifica (mentalul sau miscaretul) astept sa vaz ce se mai intampla.
In rest cum stiti.
GinaM, da chiar asa d-le de ocupata de nu dai si pe la noi?:) Tztztzt
Ioana, da intre atatea treburi te mai tii si de prostii da?:)
Clau cum mai sa renunti? Nu se poate, de aia suntem aici sa incercam :)))) si sa reusim. Spor la “munci grele”.
Baby chiar vroiam sa iti zic ca aia a fost ziua. Eu nu m-as increde in testele de ovulatie. Tot TB e baza.
Ma gandeam ca daca nici luna asta nu ma allege un bb, sa ma apuc si eu de masurat Tb sa vaz cum mai stau:) Da intai si intai tre sa ma pun pe treaba, ca nu am apucat inca, s-a lungit CM asta…..

Hai numai bine tuturor si la cat mai multe vesti bune.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

Fetelor,fusei azi la doctor si se pare ca am 2 chisturi mari si grase pentru ovaresi....voi face tratament injectabil ca sa se micsoreze si.....daca nu raspund bine la medicatie,....atunci o sa mai fiu aci in continuare,multicel si bine caci doctorul nu-,mi face nici un transfer de embrioni pana nu sunt bine.Of,doamne multam ca il am pe Rudy si...chiar de o fi sa mai astept 1,2,3 ani pana la urmatorul bebe,asta e nu oi muri,desi eu vream rapid o fitita,dar....asta e,trebuie sa ne acceptam soarta.sau....sa nu ma resemnez.....inca!In rest,ma pregatesc de ziua lui Rudy ,maine merg sa iau ornamente caci duminica imi sarbatoresc baietul,uhu,manca-l-ar mama de print!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinel spune:

Delia bravo, asa imi placi (desi vestea despre chisturi nu e buna deloc) La multi ani piticelului scump (chiar e un scump!) si o mamica optimista cu fetita in burtica in curand!

Daiopri, baietelul lui Asi e adoptat, de-aia nu-ti ies calculele. Imi place ca parca tonul tau suna mai optimist in ultimul timp. Nazdravanul tau doarme la gradi ziua? Ca eu nu stiu cum sa il conving pe al meu sa o faca, e tare obosit seara si nu prea ne mai intelegem cu el de la un punct.

Sim, cum va opriti??? PAi tu te anuntasei pe lista pentru bebe3 demult... si ai fost atat de fericita cu bebe Tudor in burtica... Lasa ca mai trec cateva luni si o sa iti doresti sa retraiesti minunea. Sanatate multa, ma bucur tare mult ca e mai bine bebelusul scump.

Cornelia, asa mult ma bucur de decizia voastra! As vrea si eu inca vreo 2-3, da deocamdata ma rog de sot sa se hotarasca sa il facem pe urmatorul mai curand ca acusi imbatranesc de tot si nu ma mai ajuta nici organismul...

Ciuf multumesc mult de vesti. Pupici la piticii scumpi si tie bineinteles.

Baby_r7 ce daca a trecut ovulatia? Tineti-o inainte :-)) Doamne ajuta sa vina bebe!

Gina se arata ceva luna asta?

Pupici la toate ma duc la nani ca-s capiata de somn...

http://photos.yahoo.com/irinoiu

Irina, Daniel (28 Mai 2004) si ingerasul Maria

Mergi la inceput

Rodica bun venit si sa nu mai intarzie bebe mult!

Clau esti ok? Hai nu mai fi trista, o sa vina si bebe cand nici nu te astepti...Pupici

Mergi la inceput

Ioana uitasem sa te pup :-))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gina M spune:

Fetelor,
Iata-ma in miez de noapte si pe aici!Va era dor de mine ehhh!
Sunt inca bine - traiesc. Astazi trebuia sa apara CM insa pana la aceasta ora nimic.
Astept sa vad ce s-o mai intampla!
Va pe toate.Trebuie sa fug la acum ca maine, nu ma intreaba nimeni de sanatate.
Am sa va tin la curent.

P.S: Participa la concurs si micuta noastra Jessica.Daca doriti sa o vedeti, o gasiti la pagina 17.Deasupra pozei este scris numele.

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim spune:

Rodicaosoian sa stii ca asta mi-am zis si eu cand am vazut cat de greu se intampla a doua oara. Dar de unde sa stii... Drept sa-ti spun eu n-am idee exact ce a fost in cazul meu. Multa vreme am crezut ca a fost si ca urmare a cauterizarii unei rani pe care o aveam pe col de mai mult timp. Au fost persoane care mi-au zis ca asta ar fi putut impiedica aparitia sarcinii, asa cum au fost altii care au zis ca nu are prea mare legatura. Nu stiu... cert este faptul ca atunci cand nu mai asteptam decat sa treaca timpul si atat a aparut minunea. Drept e ca asta era a doua luna de la cauterizarea cu pricina. Insa, oricum ar fi eu stiu una si buna: e dar de la Dumnezeu copilul asta, asa cum este si surioara lui. Fetele de aici stiu ca Ruxi mi-a spus ca sunt insarcinata, fara ca eu sa banuiesc macar, fara ca vreun test sa poata spune la vremea aceea. Asa ca mi-am zis ca de va fi baiat se va numi Tudor, pentru ca nu este doar o simpla intamplare. Uite, vezi..mi-e greu sa te lamuresc despre cum s-a intamplat...dar a aparut! Asa ca te incurajez din toata inima: mergi mai departe si gandeste ca puiul te asteapta.

Irinel draga mea ...m-ai prins...uite ca acum nu pot decat sa ma gandesc la ce mi-a dat Domnul si sa ma bucur din tot sufletul pentru ce mi se intampla. Nu stiu de va mai fi o a treia minune sau ba, dar deocamdata chiar nu ma mai pot gandi la asta. Stii ca nu e cum vrem noi... Au fost mamici care si-au legat si trompele si daca a fost sa se intample...tot s-a intamplat, asa ca mai bine sa-mi vad de treaba.

Ioana ma bucur ca esti bine! Sper ca perioada asta mai plina sa te mai linisteasca de gandurile la bebe...si el sa vina fara sa gandesti macar. Mai ales ca are si casuta noua acum.

Va pup si fug sa vorbesc la restaurant pentru botez.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Sim, multa sanatate puiutilor tai! Baietelul meu are 5 ani si eu nu reusesc sa mai raman insarcinata, zilele trecute eram intr-o stare de plans...Sa dea Dumnezeu sa apara si la mine, faptul ca si la tine s-a intamplat mai tarziu imi mai da putina speranta.

Oana_r, inca o data felicitari pentru burtica, o sa fii o mamica fericita cu 2 copilasi frumosi.

Irinel, multumesc din suflet pentru gandurile bune. Acum sunt mai bine, m-am resemnat ca sa zic asa si ma mobilizez pentru luna ce vine, ma gandesc ce strategie sa mai aplic ca sa vina bebe 2. Doamne ce tare mi-l doresc!

Rodicaosoian, bine ai venit la mamici aspirante din nou, sa dea Dumnezeu sa se intample in curand minunea de a ramane gravi. Si la mine prima oara s-a intamplat pur si simplu, mai mult de atat, chiar ne si protejam cum puteam. Dar puiutul a venit si acum este minunea mea, comoara mea cea draga.

Baby r, sper sa ne dai vestea buna peste 2 saptamani .

Daiopri, multumesc tare mult pentru incurajare si da, ai dreptate nu ma las pana nu vine fratior sau surioara de Razvan. In ziua aceea eram intr-adevar daramata, dar acum m-am ridicat si o iau de la capat!

Asi, Ioana,

CLAU
astept surioara de Razvanel
http://tt.lilypie.com/pA1lp2.png

Mergi la inceput