** Mamici aspirante din nou** (22)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Fetelor, a nascut SIM un baietel blond, de 4.100 kg si e fericita!!! Cand am vorbit cu ea la telefon spunea ca nu mai incape in propria piele de fericire!!! FELICITARI SIM!!!BINE AI VENIT PE LUME TUDOR!! Sa-ti fie viata o poveste minunata!
Draga noastra Sim s-a internat in spital azi la ora 10:00, iar pe la ora: 14:20 avea deja dilatatie de 5 cm si pe la ora 15 si cateva minute a nascut!! A spus ca s-a chinuit putin ca era cam grasunel si lungan, dar e f. fericita!! Venise si sotul sa-si vada minunea de baietel si bineinteles pe iubita lui sotie, care radea de fericire!! Refacere usoara iubita si felicitari inca o data!!
Irinel multumesc pentru tot!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelia_laura spune:

Da, da, uitati ce mesaj am primit si eu: "Ma numesc Tudor Sunel, am 4,100 kg si mi-am pupat mamica pentru prima data azi 28 ian 2007 la ora 15:20".
BINE AI VENIT PE LUME BEBE TUDOR, SA FI SANATOS SI SA-I BUCURI MEREU PE PARINTII TAI!!!SIMONA, SA VA TRAIASCA MICUL PRINT!!!! FELICITARI DRAGA MEA, ACUM CHIAR E MUSAI SA DESFACEM CELE 2 STICLE DE SAMPANIE!!!REFACERE RAPIDA MAMICO SI SA AI UN BEBE MANCACIOS SI FARA COLIOCI!!!

Cornelia, mamica luiEduard(21.06.2004) si a lui Eric(13.07.2006)
www.onetruemedia.com/shared?p=1f7b802ef8d6f642515014&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eduard- inima de leu
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

sim felicitari, sa iti traiasca flacaul sa creasca mare si sanatos

Alexa32+ si Silviu ( 27.11.2004).......poze, poze2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana_1976 spune:

Felicitari din inima Simona!
Nici nu stii cit am pindit vestea asta!!

Sa fie sanatos,(ca de maricel e campion, nu?), cuminte si sa va bucure mereu viata si familia

Gina ma gindesc mereu la tine.Sper ca esti bine, da-ne un semn!

Ioana ce bine mi-ar pare sa-ti pot preda eu stafeta la sf. lui februarie!

Irinel tu ai cumva un dar al intuitiei ca bine ai prezis in cazul lui Sim!!
Sunt sigura ca sotul tau va accepta sa incercati.Noi am asteptat 6 luni dupa o pierdere de sarcina in luna a patra.Nu a trebuit sa-i spun nimic, si-a dat seama ca sufeream prea mult si a dorit sa ma vada din nou ca inainte.

Fetele aspirante tin pumnii sa veniti cu vesti mari cit mai multe!

Mariana 35+
mama de Monica, Matei si Markus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelia_laura spune:

Am vorbit cu Sim la telefon, e foarte fericita si intr-o forma tare buna. Bebe Tudor nu sta cu ea in salon dar marti vor pleca acasa asa ca 2 zile trec repede. Mi-a spus ca a nascut normal fara epidurala si ca bebe a avut apgar 9 din cauza ca a iesit un pic mai greu. La 4100 g e si normal...
Roandre, cum esti? Ce face bebe Robert??
Ioana, sa o scoti tu te rog pe Gio de la gravidute.
Gina, ce faci? Cum te simti?

Cornelia, mamica luiEduard(21.06.2004) si a lui Eric(13.07.2006)
www.onetruemedia.com/shared?p=1f7b802ef8d6f642515014&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eduard- inima de leu
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinel spune:

Oaaaaaaaauuuuuuu, felicitari Simo!!!! Bun venit bebe Tudor!!!! Sa fii sanatos si sa ai parte de tot binele din lume. Mai dar ce grasunel ai tinut tu acolo...
Mariana, nu am darul predictiei drept iti spun, da uite fiu-meu e nascut pe 28 si nu stiu de ce au fost o multime de coincidente intre numerele mele si ale Simonei, discutam noi despre asta acum mai bine de jumate de an. Si daca Tudor a asteptat atat, am zis, ei probabil a asteptat data de 28... Tu cum te simti?

Eliana ce fac puii?

Pupici

http://photos.yahoo.com/irinoiu

Irina, Daniel (28 Mai 2004) si ingerasul Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roandre spune:

Felicitari Sim...deci bb a asteptat sa fie dr de garda! Ce ti-e si cu baietii astia...vor ei sa fie aranjat totul!
Refacere rapida si te asteptam cu drag inapoi!

cornelia_laura, multumesc de intrebare. Eu sunt bine, bb e cumintel desi mai are chef de vorba uneori la ore nepotrivite. Alexia e la mama caci e racita dar maine o aducem acasa caci nu mai are cu cine sta. Si-a luat sotul concediu si sper sa ne acomodam in formula de 4!

ladymina77, tin pumnii stransi-stransi! Sunt atatea stafete de preluat...

Irinel, mereu am fost uimita de coincidentele dintre tine si Sim...ceva special va leaga!

Pupici!

Mihaela ,Robert Andrei20.01.2007 si Alexia- Maria26.08.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gio spune:

Sim, sa va traiasca baietelul!!!!

Nu pot sa cred ca am nascut toate trei cand era dr de garda. Destepti rau copiii astia!

Fetele, multumim mult pt urari. Noi suntem bine, acasica de joi, si incercam sa ne "adaptam" una la programul celeilalte ca sa zic asa. Pe Taisia din pacate a trebuit s-o trimit la bunici pt ca e virusata rau, ca sa zic asa. Pe bebita o cheama Eva-Victoria, dar mai nou o alint Toria. ce sa mai zic? E scumpa foc, seamana destul de tare cu surioara ei si momentan doarme.

Gina, felicitari!!! Sa ai parte de o sarcina usoara !!!

edit: poze http://good-times.webshots.com/album/557270597uXWzQS

Va pupam pe toate

Mamix2 cu Taisia&Toria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Irinel, Roandre, chiar si eu ma mir uneori de coincidentele dintre noi. De ex. acum 8 luni, chiar de ziua mea de nastere Sim anunta ca e graviduta!
Gio sa-ti traiasca printesele si sa fie sanatoase si frumoase!
Mariana_1976 as primi cu placere stafeta ta iubita! Apropos voiam sa va intreb ce inseamna cand visezi cal??? Am visat un cal frumos maro care ma iubea, era mic, manz cred!
Gina_M cum te mai simti????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladymina77 spune:

Multumesc mult Roandre,eu sunt gata s-o preiau,ma tot pipaiam azi cand pe burta cand pe sani :)),inca nimic dar mai sunt cateva zile pana sa aflu ce si cum,inca odata iti multumesc si apropos ti-am vazut pozele cu bebelusu` super dulce si tu esti draguta foc.

mina

Mergi la inceput