** Mamici aspirante din nou** (22)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gina M spune:

Ioana - sansele sunt mari atata timp cat nu ti-au venit "rusii". Fa testul repejor si vino cu rezultatul - oricare ar fi el.Noi iti suntem in continuare alaturi.Te

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Violeta69 nu cred iubita, desi nu am luat nimic care sa-mi prelungeasca menstra, totusi nu cred sa fie cu ochisori. Mie mi s-a descoperit un polip pe uter luna trecuta si urmeaza sa fac o histeroscopie dupa ce vine menstra. Dar nu mai vine!!! Oare acel polip poate sa-mi intarzie asa de mult menstra?? Voi vedea maine ce o fi daca iese negativ, ca pozitiv nu prea cred sa iasa, la cat de putin am prestat noi luna asta!
Gina_M nu cred sa fiu eu asa de norocoasa intr-o luna in care am avut numai probleme. Va spun maine!! Multumesc!!

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gina M spune:

quote:
Originally posted by Ioanatugs
Gina_M nu cred sa fiu eu asa de norocoasa intr-o luna in care am avut numai probleme. Va spun maine!! Multumesc!!

Ioanatugs - de cele mai multe ori bebelusii vin atunci cand, te astepti cel mai putin.
Eu vreau sa cred si cred' ca, bebelusul mult asteptat, va veni curand. Sunt sigura ca toata lupta aceasta grea, iti va fi rasplatita mai mult decat gandim sau ne putem imagina noi...
Abia astept sa vad cum iti va sade &!
Prin ochii credintei eu te vad, una dintre cele mai frumoase mamici.
Am sa ma rog pentru tine.

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Ioana ai facut testul? Cu toate ca ai avut probleme si sansele sunt mici ,ele totusi exista.Iti tin pumnii ,poate chiar e bebe.Eu una abia astept sa te felicit.

Razvan(07 martie 2004) si mami

Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Ioanatugs, Irinel, multumesc tare mult de primire, ma bucur sa fiu aici cu voi.

Ioana, poate nu este vreo dereglare, ci un bebe mic, am inteles ca de cele mai multe ori apar atunci cand te astepti mai putin. Eu ma rog pentru tine sa fie bebe.

Irinel, la fel si eu din cauza dorintei mele incep sa gasesc semne acolo unde nu sunt si apoi dezamagirea este destul de mare.

Nu stiu, dar luna asta m-am stresat mai mult ca oricand in aceste 9 luni de cand incerc, cu teste de ovulatie, cu temperatura luata in fiecare dimineata la aceeasi ora, cu prestatul in perioada fertila tot dimineata ca am auzit ca ar fii mai bine. Daca imi vine iar ciclu nu stiu ce sa mai fac....Sunt putin debusolata, cred ca de la vremea ploioasa de afara! E tare urat si eu trebuie sa ma pregatesc de servici.

Sim, ai un program tare incarcat acum. Cred ca este greu dar si foarte frumos in acelasi timp. Abia astept sa vina si la mine bebe 2!

Va pup si va doresc o zi frumoasa!

PS. Ioana, tin pumnii sa iasa II liniute pe test.

CLAU
astept surioara de Razvanel
http://tt.lilypie.com/pA1lp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

hai Ioanacu test'...
tinem pumnii sa fie de bine!!!
si daca nu e o sa fie data viitoare.....fii optimista!!!

Tot ce se intampla,se intampla intotdeauna cu un motiv!

*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*
---------------------------------------------------
Vio,mamica de viitor "avionar"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_r7 spune:

IOANA, AM INTRAT SPECIAL SA VAD CUM A IESIT TESTUL, DAR...........tu nimic.
nu ne zici si noua cum a iesit??????????
hai ca vreau sa te felicit.....
daca e negativ nu tit pierde speranta ca va veni si bebe, mai ales ca e sustinut de atatea fete, nu?
si astep sa aflu o veste.

VREAU UN BEBE IN 2007!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Sunt cu ochii pe voi... astept sa vad II

Am fost aseara la control... bb-ii au mai crescut, au in jur de 2000g. Au mai coborat putin si sunt destul de jos. Unul apasa pe col.
Firul de cerclaj e tensionat... asa ca e posibil sa ma intorc la spital cat de curand... pt. ca s-ar putea sa fie nevoie sa-l scoata, ca sa nu se rupa colul... si atunci raman in spital, pana nasc.
De ieri nici nu m-am simtit grozav... m-a intepat colul, ceva contractii... 'om vedea cum se prezinta situatia pana maine...

Eliana & (34 sapt.) si Elena (23 octombrie 2004)www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">
S-a mai nascut o stea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_r7 spune:

ELIANA, sunt f fericita cand citesc despre ev. sarcinii tale, sper ca vei fi bine si bebeii tai la fel.
eu inca visez la bebe, dar sper ca anul asta sa se prinda si la noi.
multe felicitari pt. bebei si abia astept sa intru sa te felicit dupa NASTERE CAT MAI USOARA ITI DORESC!!!!!!!!!!!

VREAU UN BEBE IN 2007!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Elyanne, se pare ca mai ai putin si o sa-ti vezi minunile! Iti urez nastere usoara si abia astept sa ne povestesti. Incearca sa te odihnesti si sa te relaxezi acum cand mai ai atat de putin. Cred ca ai niste emotii!!!!!!!!!

Baby r6, sa dea Dumnezeu sa ramai repede graviduta anul acesta!

Ioana, unde esti, te asteptammmmmmmm!

CLAU
astept surioara de Razvanel
http://tt.lilypie.com/pA1lp2.png

Mergi la inceput