** Mamici aspirante din nou** (22)
Raspunsuri - Pagina 10
Daiopri spune:
Irinel sa dea DD sa ai gura aurita. Nu stiu de ce dar si eu cred, desi incerc sa nu ma imbat cu apa rece, ca apoi sa pic in depresie…
Cumva luna asta a fost nitel mai schimbat, cum spuneam aproape nu am nici o secretie, ceea ce nu s-a mai intamplat. Mai simt parca si usoara greata, da cred ca e mental :)))))In rest sanii au inceput sa se schimbe dar se apropie si data:(, sper sa fie, ca indata incep sa imi pierd rabdarea deja:)
Nici nu stiti ce mult va admir pe cele care incercati de mai de mult. Multi pupici si success de la noi.
Oricum, eu nu mi-am dat decat anul asta la dispozitie sa raman macar, ca apoi is prea batrana si e si diferenta mare intre ei. Sper sa fie bine, cum ziceam cum vrea DD.
In ceea ce priveste programul, nu prea am cum sa-l schimb, caci avem doar o masina, si nu vreau sa il trezesc prea dimineata. Sper sa ne mutam candva mai aproape de serv (pe cat posibil) si poate ar trebui sa incerc si sa ne despartim (ca ne-am invatat e drept sa fim impreuna de cu dimineata). Cert e ca mie imi lipseste total rabdarea, si deja noi suntem la capitolul ratoieli unul la altu :)) Ca doar el nu se lasa mai prejos…
Sper sa ma mai indrept, da asa imi promit mereu si iar o dau in bara:( Greu sa fii mama, mai ales de bbel agitaret. Parca ar avea baterii.
Felicitari Mihaela si sa fie usoara si copilul sanatos.
In rest, ca de obicei “spor la lucru”.
Numai bine tuturor
P.S.: Cutremure numai in partea noastra din cate stiu (Vest) in in Seattle probabil. Am ales partea gresit:(
elyanne spune:
Irinel n-ar mai fi mult pana la 38 de sapt. Mult a fost, putin a mai ramas...
Mihaela_Amalia asteptam cu interes vesti de la tine Eu zic ca e bb...
Paxela dupa contractii, cumparaturi iti trebe tie?
Ioanatugs
N-am somn la ora asta... asa ca bantui pe forum... Ar trebui sa merg totusi sa dorm... abia m-au lasat durerile de coaste (ma chinuie de vreo sapt. din ce in ce mai des) si ar trebui sa profit de asta si sa dorm macar cateva ore.
S-a mai nascut o stea
Irinel spune:
Eliana le-ai ales nume la bebei?
Mariana tu ce mai faci? Tu ce nume pui fetitei? Daca ai mai spus, iarta-ma, am uitat.
Daiopri, nu conteaza diferenta de varsta, tot frati sunt, se au toata viata lor. Mai ales aici, unde suntem printre straini. Asa ca da-i inainte. Si mie tare imi pare rau ca va fi ceva diferenta de varsta intre Danut si urmatorul fratior, as fi vrut sa fie altfel, da daca asa vrea Dumnezeu...
Ioana ce zi este? Cum te simti?
Simo, Roandre, Gio, proaspete mamici pupici, nopti dormite si laptic mult!
http://photos.yahoo.com/irinoiu
Irina, Daniel (28 Mai 2004) si ingerasul Maria
elyanne spune:
Da.. am ales numele de mult... de cand nu stiam daca sunt fete sau baieti sau fata si baiat Mihai si Andrei. Tac'su deja a decertat... ala mai gras e Mihai, celalalt Andrei...
M-au zapacit cu numele... multi ne intrebau cum o sa le explicam in primii ani de ce e ziua unuia de nume si a celuilalt nu... Sa le punem nume care sa aiba aceiasi zi de sf. Dar nu am gasit nici o combinatie care sa ne placa... Dar si asa, sunt apropiat cele doua zi de nume... in aceiasi luna chiar.
S-a mai nascut o stea
anacami spune:
Buna!
si eu sunt o mamica aspiranta din nou!
Am "decretat" in ultimele luni ale anului trecut ca este timpul pt. bb2.Din pacate, pana acum nu s-a intamplat.Ce-i drept, in ultimul timp ciclul nu mai este asa regulat cum era inainte (adica in loc de fix 28 zile ca inainte, imi vine la 26, ori la 25, ori la 27 zile, fara nici o regula...).
Acum sunt in a 25a zi de la UM, ar putea veni CM maine,...,cel tarziu luni. Semne de sarcina nu ar prea fi, acum cateva zile aveam o senzatie vaga de greata dar mi-a disparut-probabil autosugestia.Sanii la fel ca inainte. Mi-am facut astazi un test, este clar negativ!!!
Salut pe Irinel, "colega" de la mamici de mai-iunie 2004 si ii doresc implinirea cat mai repede a dorintei!
Elyanne, felicitari pt. sarcina de 2 ori pretioasa! Mihai si Gabriel nu ti-ar place?
Doresc tuturor aspirantelor sa va bucurati de o noua sarcina cat mai curand, gravidutelor sarcina usoara si bblusi sanatosi, proaspetelor mamici sanatate si "intelegere" din partea bbilor!
Camelia si Sebastian (26 mai 2004)
Ioanatugs spune:
Buna dragelor!!
Irinel draga, sunt in z33 si nici urma de rushi, dar nu am nici o speranta iubita, pentru ca luna trecuta nu am prestat cand trebuia, din cauza ca am avut acele sangerari lungi. Asa ca desi nu am semne ca ar veni curand, in afara de mici dureri de spate, eu stiu ca va veni cat de curand si invazia, asta e! Oricum nu am prea avut timp sa ma gandesc la mine zilele astea pentru ca am fost ocupata cu altceva. Ma voi muta in curand intr-o casa noua, mai spatioasa si e la o vila draguta. Ma saturasem de garsoniera si de statul al bloc, cu vecini galagiosi, vroiam ceva la curte si am gasit. Nici nu visam sa fie asa de mare, sa am si veranda, curte mare si garaj propriu. Zi de zi ma certam cu vecinii pentru locurile de parcare, mereu eram pe locul cuiva si chiar si asa zisul loc de parcare al nostru era mereu ocupat, asa ca acum nu ne vine sa credem ca nu ne vom mai certa cu nimeni si ne vom parca masinuta linistiti la casa noastra. Tu ce mai zici iubita??? Ce mai face Daniel???
AnaCami bine ai venit printre noi! Si Doamne ajuta sa vina bebe2 cat mai repede, fug sa te trec in listuta noastra!
poze
asi spune:
Suntem in sfarsit mai bine amandoi.
Ioana felicitari pentru casuta noua.Te invidiez sa stii pentru veranda si curte.
Anca bine ai venit si sedere cat mai scurta la aspirante!
Razvan(07 martie 2004) si mami
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
carminabulina spune:
Mai fetelor rushii si uratii inseamna CM? Ca eu stiu de indieni...
poze Mihnea si www.dropshots.com/carminabulina" target="_blank">filmuletze Mihnea
uite cum cresc
violeta69 spune:
carmina poti sa le zici si indieni...tot aia e!! CM, asa cum bine ai intuit.....
Tot ce se intampla,se intampla intotdeauna cu un motiv!
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*
---------------------------------------------------
Vio,mamica de viitor "avionar"
baby_r7 spune:
vreau si eu la voi in !!!!!!!!!!!!!!!
am venit , la voi ca poate, poate se ia si la mine............
eu am pierdut anul trecut sarcina la 3 luni, dar suntem amandoi optimisti ca anul asta e mai norocos asa ca ma primiti si pe mine???????
vin cu ganduri bune.
vreau si eu un bebe in 2007!