Mamici de ianuarie - februarie 2007 (59)
Raspunsuri - Pagina 24
wannajo spune:
maria72, acum am vazut ca mi-ai raspuns.
Nu m-am suparat nici eu pt ca ti-ai sustinut punctul de vedere. Si intr-adevar pe crema de galbenele scrie de hemoroizi (desi cred ca e vorba mai degraba de prevenirea lor). Eu imi sustin opinia conform careia in acea zona nu e ok sa se mentina umezeala, mai ales daca sunt hemoroizi - mai degraba trebuie sa se incerce uscarea in acea zona. Acum, fiecare va alege varianta care i se pare mai ok.
Referitor la durerile tale...si eu am avut o noapte nasoala rau de tot, cu o stare de rau fizic, cu dureri in zona inghinala, vezica, bazin sau col ce o fi. Nici nu mai stiu daca e cazul sa ma obisnuiesc cu starile astea sau trebuie sa ma alarmez. Ca si tine, mereu aman sa imi sun doctorul...desi eu cred ca fiind in ultima luna e normal sa sunam indiferent de motivul nelinistii. Te pup si iti tin pumnii!
wanna &
bebe din burtika_38w
mariana_1976 spune:
Gio unde ai gasit asa nume superbe pentru copilasi?
Ce lapte praf folosesti?Al meu pe la citeva saptamini golea doar 60 ml iar pe la doua luni se obisnuieste sa bea 120-130.In orice caz niciodata nu a trecut de 150 ml si acum are 11 luni jumate.
Mariana
35+
mama de Monica, Matei si Markus
gio spune:
Mersi Mariana. Hehe, acum dupa atatea Eve, ma gandeam sa-mi alint altfel bebelusul si am gasit o prescurtare de la Victoria care mi se pare frumoasa.
Momentan am luat Humana ca asa mi-au recomandat in maternitate cand nu aveam lapte deloc. Acum vad cu tot cu lapte praf ca dupa juma' de ora iar s-a trezit urland de foame...Si i-am dat san + completare si tot urla..Chiar n-am decat max 10 ml in sani???Ideea e ca ea ar manca si mai mult, dar nu vreau eu mai mult de o masura.
Mamix2 cu Taisia&Toria
cristiana70 spune:
"neata" la mamici si burtici, noi am tras un pui de somn, ca m-a lovit oboseala. De trei zile nu am mai servit somnul de dupa-amiaza, chiar se simtea lipsa.
Ma duc sa dau de mancare la piticila, apoi va mai povestesc.
cristiana si
David Cristian 21.12.06
http://new.photos.yahoo.com/cristivona70/album/576460762386576940
adinush spune:
Ma tot chinui de vreo cateva zile sa va pun niste poze.Asta pt fetele care intrebau cat am dat jos dupa nastere.
Asa eram inainte sa nasc si asa aratam la 2 saptamani dupa ce nascusem...eu zic ca e o diferenta destul de mare,nu?![]()
Adinush
de
Ayleen-Alexandra
mariana_1976 spune:
Gio eu as urmari-o acasa cit ia in greutate dupa o saptamina si daca e mai putin de 200g, as introduce mai mult sau numai biberon.Cum se manifesta cind plinge? Daca nu are colici atunci ii e sigur fomic.
Stiu ca e greu s-o vezi plingind dar totusi ai dori s-o alaptezi.Eu avind copii care nu prea au mincat bine si nu prea au luat in greutate cum trebuie, ma cam grabesc cu bibe.
Mariana
35+
mariana_1976 spune:
Wow Adinush ce misto arata burtica ta dupa nastere!!!
N-am curajul sa ma gindesc cum va arata a mea dupa 4 copilasi la 30 de ani...si cit va trebui sa muncesc la sala sa o am cum mi-as dori-o.
Mariana
35+
marinar spune:
fetelor merci mult pt raspunsuri.
am citit si eu ca bb suge 10-15 min de foame si apoi se joaca, dar eu am observat ca a mea suge cu putere tot timpul. bine, se mai opreste ca oboseste, dar cand o ia de la capat tot cu putere suge.iar de lasat sanul singura...nici gand. oare sa nu fie laptele satios???
dupa ce suge apas usor mamelonul si mai iese putin laptic, dar daca pun pompa nu iese mai nimic.
si noi tot pe 14 aprilie facem botezul, am gasit si restaurant si muzica, am dat si avans, am vb si cu preotul- o sa fie sluja la biserica la care ne-am cununat si daca tot a venit preotul la 8 zile sa ne citeasca si sa-i puna numele bebelusei ca sa-i putem spune pe nume pananl a botez am discutat si aspectul asta.
Marina mami de Emma Ioana
burtika
lucrusoare bebe