Mamici de iulie-august 2007 (14)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Fetelor, am vazut la TV si am citit si aici pe DC la subiecte specializate, e infioratoare viroza aceasta care circula, am citit lucruri extrem de tragice, of, of.
Aveti grija de voi si de bebici .

Anto 16 siVictor (8 octombrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simo_al_jaafari spune:

eu una ma bag in patuc. sper maine sa fie o zi mai buna pt ca azi m-am cam luptat cu greturile. i se mai intampla cuiva sa aiba zile foarte calme si deodata cate o zi in care nimic sa nu stea in stomac?

va pup pe toate, noapte buna!

PRIVILEGE 12+
http://new.photos.yahoo.com/simo_al_jaafari/album/576460762356781540

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by andutzy

si inca ceva, o intrebare mai delicata...ati facut vreuna hemoroizi? Eu nu am scapat nici prima oara si se pare ca nici de data asta nu mai iarta!

Andra12+, Dragos Alexandru - 31.05.2005 si bb2
Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)

Afirmativ, iar nasterea nu ajuta deloc zona aceea, mie nu mi-au mai trecut complet. Nici nu vreau sa ma gandesc cum va fi mai tarziu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amameda spune:

Mada si eu am papat ,ca niciodata, biscuiti cu ciocolata.
Antonela, a mai murit cineva de gripa? M-am interesat si se spune ca toti care au facut bronhopneumonie ar fi putut fi tratati daca nu ajungeau prea tarziu. Astea-s virozele dar daca vine gripa ce ne facem? Asta-i cea mai naspa pt. sarcina.
Eu am hemoroizi fiindca e ceva ereditar. Problema mare e criza de hemoroizi nu ei in sine.Mama a scapat de ei cu taratze de grau. Eu folosesc doar painea cu taratze si nu am avut inca probleme in sarcina.
MEDA 14 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

Eu nu am suferit de constipatie nici data trecuta, nici acum. cred ca e mai degraba presiunea sanguina, cresterea in greutate, nu stiu exact ce. La mine au disparut ca prin farmec dupa nastere, a adevarat ca nu m-am scremut deloc, ca a fost cezariana. O sa incerc cu Hemorzon, e permis sigur in sarcina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

maaaai, am uitat sa va zic ca ne-am hotarat la nume pt bebe2: Horia Andrei daca e baiat sau Delia Andreea daca e fetita. Tati este si Andrei si daca primul nascut poarta sfantul mamei, al doilea il "ia" pe al tatalui

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by amameda

Mada si eu am papat ,ca niciodata, biscuiti cu ciocolata.
Antonela, a mai murit cineva de gripa? M-am interesat si se spune ca toti care au facut bronhopneumonie ar fi putut fi tratati daca nu ajungeau prea tarziu. Astea-s virozele dar daca vine gripa ce ne facem? Asta-i cea mai naspa pt. sarcina.
Eu am hemoroizi fiindca e ceva ereditar. Problema mare e criza de hemoroizi nu ei in sine.Mama a scapat de ei cu taratze de grau. Eu folosesc doar painea cu taratze si nu am avut inca probleme in sarcina.
MEDA 14 +

Meda, din ce am citit aici pe DC, problema cu ajunsul tarziu la spital este mai ales la copiii mici, fac o pneumonie care nu se detecteaza decat la radiografie, in stetoscop nu se aude nimic. Mai multe mamici povestesc cum dr pediatru sau de familie au tratat copii de rosu in gat, antibiotice, antitermice si de abia dupa 5-7 zile de tratament neeficent au ajuns la spital si au facut radiografii unde s-au vazut pneumoniile. In plus, ce te faci cu cei care locuiesc in orase mici si nu ajung asa de usor la un spital mare si bine dotat.
E groaznic.

Mergi la inceput

Andutzi, e dulce foc Dragoselul tau, l-am admirat in poze, sa fiti sanatosi cu totii.
Sunt foarte frumoase numele alese.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amameda spune:

Antonela e posibil cum spui tu. La mine in zona nu au fost cazuri. Este ce am auzit printre epidemiologi si pneumologi. Oricum ei inca nu au avut nici un caz , au auzit si ei de la colegi.
Andutzy, hemorzom sigur nu. Are hidrocortizon in el si tetraciclina ( oxitetraciclina -Hemorzonul o). Numai daca mori de durere.
Bai de sezut cu ceiut cald. Evitata constipatia, mancatul cu sare si condimente, ciocolata, cafeaua. Dormi pe partea stanga ca sangele sa nu stagneze in partea inferioara a corpului.

MEDA 14 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danapisoi spune:

Buna fetelor, sunt si eu viitoare mamica de august DPN 12.08.2007, vreau sa intru si eu in clubul vostru. Pupici

Mergi la inceput