Despre aparatul Spiridus (terapia ELF)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Christel spune:

Si mama mea are unul si ea e tare multumita de el. Ea spune ca ii trece durerea de cap cand si-l pune, raceala ii trece mai repede, dureri de reumatism, acum nu stiu dar ea il tot lauda.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rapsody spune:

Alte pareri? L-ati folosit?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MihaelaV spune:

Are bunicul meu unul de vreo 2 ani si este o mare porcarie. El spera sa se vindece de diabet....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yramada spune:

Irina71 ai folosit elful ?cum e,te`a ajutat?vreau sa-mi cumpar si eu unul,dar nu styu ...merita banii?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dio16 spune:

Pentru a intelege utilitatea unui astfel de aparat, trebuie sa ai anumite cunostinte si informatii, altfel...
Va recomand sa cititi SECRETELE MATRICEI de Frances Fox.
Veti intelege altfel utilitatea unui astfel de aparat
El ne ajuta sa pastram sanatatea corpului eteric, care - la rindul lui - protejeaza sanatatea corpului nostru fizic.
Numai bine tuturor!

Dio

Mergi la inceput

Inca ceva...pentru o mai buna intelegere:

ELF (Extremely Low Frequency) este un simulator de unde cerebrale echipat cu un emitator electromagnetic de frecvente foarte joase ce stimuleaza celulele accelerand astfel vindecarea in cazul unor boli, rani, traume fizice, oboseala extrema, insomnii, stress etc. Si cum stress-ul e boala secolului....
Cercetatorii au demonstrat ca disfunctiile organismului se datoreaza in principal raspandirii deficitare ale acestor unde in organism, proces amplificat odata cu imbatranirea organismului facand insanatosirea mai dificila. Iar radiatiile electromagnetice de care suntem inconjurati...ne fac destul de mult rau... si pentru ca nu ne putem lipsi - totusi - de ele, trebuie sa le contracaram cu ceva, nu?
Asta face acest...spiridus, numit ELF.

Preventia este esentiala!

Dio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheannamp spune:

Citat:
citat din mesajul lui Dio16

Inca ceva...pentru o mai buna intelegere:

ELF (Extremely Low Frequency) este un simulator de unde cerebrale echipat cu un emitator electromagnetic de frecvente foarte joase ce stimuleaza celulele accelerand astfel vindecarea in cazul unor boli, rani, traume fizice, oboseala extrema, insomnii, stress etc. Si cum stress-ul e boala secolului....
Cercetatorii au demonstrat ca disfunctiile organismului se datoreaza in principal raspandirii deficitare ale acestor unde in organism, proces amplificat odata cu imbatranirea organismului facand insanatosirea mai dificila. Iar radiatiile electromagnetice de care suntem inconjurati...ne fac destul de mult rau... si pentru ca nu ne putem lipsi - totusi - de ele, trebuie sa le contracaram cu ceva, nu?
Asta face acest...spiridus, numit ELF.

Preventia este esentiala!

Dio

Inteleg ca doar datorita multiplelor cunostinte in domeniu si totalului dezinteres material ai ales sa debutezi pe DC taman la acest topic, despre acest aparat care numai gratis nu e si probabil ca a imbogatit pe multi pe seama fraierilor.
Asa de curiozitate, cam in ce fel stimuleaza celulele acest aparat?
Si cum de reuseste sa le stimuleze selectiv (adica nu se apuca sa stimuleze celulele canceroase sau pe cele defecte?

BTW sunt medic asa ca fie imi dai un raspuns documentat fie te duci sa ademenesti potentiali clienti prin alte parti.

Pentru ceilalti, sfatul meu e sa nu va jucati cu lucruri netestate, nu stiti cat rau pot produce de fapt. Iar pentru efectele benefice nu aveti nici o garantie. Cu exceptia reclamelor bine intentionate de genul celor de mai sus.
Multa sanatate!

A si inca un lucru, nu exista pe lumea asta nici un tratament eficient total lipsit de efecte adverse. Cine zice ca a descoperit panaceul universal fie e un mare sarlatan fie e un ignorant.
?

Mergi la inceput

Mesajul mi se pare tendentios...nu am avut nici un scop.
Pur si simplu intentionez sa-mi iau si eu unul si am cautat ceva discutii si impresii despre el.
Si am adus o completare despre asta, pe subiect, din ce-am citit si eu. Atita tot.
Discutiile rautacioase nu fac parte din stilul meu de viata.
Iti doresc numai bine!

Dio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magda_78 spune:

[quote]citat din mesajul lui Dio16

Mesajul mi se pare tendentios...nu am avut nici un scop.
Pur si simplu intentionez sa-mi iau si eu unul si am cautat ceva discutii si impresii despre el.
Si am adus o completare despre asta, pe subiect, din ce-am citit si eu. Atita tot.
Discutiile rautacioase nu fac parte din stilul meu de viata.
Iti doresc numai bine!

Dio

[Draga Dio16, raspunsurile celor de mai sus nu sunt mai tendentioase decat reclama pe care vrei s-o faci subtil aici unui aparat creat de un om flamand dupa bani (ceea ce se intelege usor). Daca ai judeca putin mai mult ai realiza ca nici acum 1 000 000 de ani si nici 1000 si nici macar cu 100 de ani in urma nu exista nici un aparat Spiridus...si totusi oamenii au trait si evoluat in natura pana la conditiile de azi. Apoi daca ai stii o leaca de fizica si biologie ai cunoaste faptul ca orice surse nenaturale radiative poluaza si produc degenarari la niveluri intime ale celulei vi. Degenerari ce pot aparea mai devreme sau mai tarziu in timp...poate si peste generatii. Un alt lucru din fizica ne spune ca pentru a emite si receptiona unde ELF este nevoie de antele uriase (zeci si sute de km lungime) ceea ce Spiridusul nu are. Un alt lucru tot din fizica ne invata ca efectul radiativ creste cu inversul distantei la patrat, in cazul Spiridusului acesta se pune aproape de corp ceea ce creaza o densitate de radiate mare pe suprafata expusa. Al lucru de remarcat este ca celule noastre nu folosesc unde elecromagnetice ca semnale ci curenti ionici si semanale chimice, in nici un caz unde celebrale nu sunt de natura elecromagnetica radianta ci impulsuri electrice. Deci este totul bazat pe minciuna si nu uita ca acest Spiridus a fost o copie de proasta calitate a aparatelor de fizioterapie (care nu se mai folosesc in lumea civilizata din motive de ineficinta) si un este un aparat de tratament al multimii de boli la care se pretinde. In fapt sunt de acord cu tine si anume ca daca vrei sa dai bani pe asa ceva o poti face fara sa ceri parerea pe un forum si apoi sa te rastesti la cei care iti spun de bine, cei drept, pe limba lor poate mai putin stiintifica.]

Mergi la inceput