Despre aparatul Spiridus (terapia ELF)

Despre aparatul Spiridus (terapia ELF) | Autor: Irina71

Link direct la acest mesaj

Dragii mei,
Mi-a adus sotul acum cateva luni un aparat, denumit Spiridus. Cica te scapa de toate bolile. Tehnologia viitorului, ce mai !! Are si instructiuni de folosire, dar ... nu stiu exact cum sa-l folosesc. Adica, in instructiuni nu scrie :
1. Cum se aseaza, cu poza Spiridusului (cu ledul si butoanele alea 3) in sus sau in jos ? (spre piele)
2. Se aseaza pe piele (sau peste haina), sau se tine in mana, deasupra pielei ?
Poate era bine sa puna si o fotografie cu o persoana in timp ce utilizeaza aparatul.
Va rog mult sa ma ajutati. Sper ca nu sunt singura care am (sau a auzit) despre aparatul Spiridus, terapia ELF.

Irina, mami de Andrei (03.03.06)

www.dropshots.com/Irina71
Multe poze cu mine

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Uite, poate te ajuta www.bodyalchemist.ro/upload/Terapie%20ELF.pdf" target="_blank">asta. Vezi la mod de intrebuintare, pe pagina 6.
Si sa ne tii la curent daca da rezultate, ca daca e ok, mi-as lua si eu unul.


Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Recently become Mrs. Perfect

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capcaunul spune:

Cel mai bun efect terapeutic se obtine daca il arunci la gunoi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xenocid spune:

quote:
Originally posted by capcaunul

Cel mai bun efect terapeutic se obtine daca il arunci la gunoi.




Asta'mi aduce aminte de:


-Baa! Esti nebun!? De ce iti arunci medicamentele pe geam!?
-Ca sa traiesc si eu!
-Pai atunci de ce le'ai mai cumparat??
-Ca sa traiasca si el!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ham spune:

TERAPIA ELF


Practicile orientale stravechi, Biblia, scrieri antice, intzeleptzii vremurilor trecute, specialistii zilelor noastre, tehnici orientale de relaxare si vindecare, yoga, reiki, radianta, etc, tehnicile orientale de terapie bioenergetica, ELF (extremely low frequency) sau Spiridus, efecte benefice, reumatism cronic, acut, migrene, dureri articulare, artrita, osteoporoza, circulatzie sanguina deficitara, disfunctzii sexuale, insomnie, nevroza, incapacitate de concentrare, disconfort meteo, probleme respiratorii, tulburari de metabolism, etc. amplifica potentzialul imunitar al corpului biologic, infectzii virale si microbiene, întinerire a organismului MIT (Institutul de Tehnologie din Massachussetts ) sau Colegiul de Medicina Albert Einstein, câmpuri electromagnetice în pulsuri de foarte joasa frecventza asema;natoare undelor cerebrale cresterea benefica a potentzialului electric la nivelul membranei celulare, microbii si virusii, circulatzia sanguina, îmbunatatzirea schimbului de ioni la nivel celular, mai buna oxigenare a celulelor din organism, dinamizarea metabolismului simularea activitatzii cerebrale, (Daca în Statele Unite un astfel de aparat ajunge sa coste în jur de 2.500 USD, Spiridusul este cu un ordin de marime mai ieftin, dar nu mai putzin performant.), existentza a cel putzin doua corpuri cel material, nivel lectromagnetic, celular, informatzional, nivel fizic mai subtil, probabil neutrinic, si care cuprinde tot universul de informatzii necesare functzionarii celui material, biologic cultura indiana chakre (roata, vârtej în sanscrita) noduri energetice...


si tot asa pe 8 pagini!

cel mai eftin ie sa bagi direct destele-n priza, daca scapi, curentzii "ELF (extremely low frequency)" duc la o "întinerire a organismului" iar metoda "este cu un ordin de marime mai ieftin (nu-sh' cat dreacu' markeaza contoaru' la o electrocutare!) , dar nu mai putzin performanta."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irina71 spune:

Va multumesc pentru raspunsuri !
capcaunul si ham, sa inteleg ca aveti si voi aparatul si nu v-a folosit la nimic, sau doar nu aveti incredere in el, ca idee ?
Le-am scris si lor (am gasit o adresa pe net a unor distribuitori) mai de mult, dar nu primisem raspuns. Uite ca azi verific mailul si am mail de la ei cu raspunsuri. De fapt, e un document atasat. Dau copy/paste la o parte din el, poate mai intereseaza pe cineva :

Stimate cumparator,

Folositi SPIRIDUSUL zilnic pentru obtinerea unui echilibru energetic cat mai bun;
- Il introduceti in husa de plastic pe care o veti primi.
Husa are rolul de protectie a aparatului si de o mai usoara utilizare a lui. Poate fi ancorat pe corp – fara sa mai fie tinut cu mana - cu ambele bretele sau chiar direct de “clopoteii” ce sunt la capetele husei prin care puteti trece un elastic sau un snur mai lung ca sa va cuprinda, iar aparatul sa fie bine fixat pe corp, de ex: deasupra ombilicului, in spate pe coloana sus (cervical) sau in talie (lombar), pe genunchi , glezne; pe cap.
Incepand terapia ELF va recomand sa consemnati intr-un jurnal toate noutatile legate de analizele initiale si cele ulterioare (ale glicemiei, daca exista fluctuatii) precum si a imbunatatiri starii de sanatate in general.
Pentru DIABET, urmariti glicemia, si reduceti cu timpul medicatia (putin cate putin numai daca analizele sunt incurajatoare- dupa aprox. 1/un An de terapie zilnica/intensiv), pastrand regimul alim, pana la reducerea totala a medicatiei. Noi am reusit, si dumneavoastra veti reusi, cu SPIRIDUS-eX model 2006 - ELF(Extremely Low Frequency). Cea mai simpla si eficienta terapie, putand fi facuta in timp ce lucrati/studiati/dormiti... (in paralel cu activitatea dv cotidiana, si benefica pentru intreaga familie)
- Urmariti schema/instructiunile pe care vi le-am dat mai sus - imaginea “corpului uman”. Daca mai aveti si alte intrebari va rog sa mi le puneti telefonic sau pe internet, la una din adresele indicate mai jos.
Multa sanatate, A dumneavoastra,
ELENA RISTACHE
Distribuitor SPIRIDUS
Mobil: 0743.14.54.29; sau telelefon fix / fax :021.683.40.32
email:elena.ristache@gmail.com ; office@elf-therapy.ro
Website: www.elf-therapy.ro (in re-constructie)


Irina, mami de Andrei (03.03.06)

www.dropshots.com/Irina71
Multe poze cu mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniella4 spune:

Eu una n-am inteles nimik referitor la spiridus si terapia asta.
Ati putea sa explicati mai in amanunt?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capcaunul spune:

quote:
Originally posted by Irina71
capcaunul si ham, sa inteleg ca aveti si voi aparatul si nu v-a folosit la nimic, sau doar nu aveti incredere in el, ca idee ?

Of, of, of, Irina, Irina.
Cate nu zboara pe lumea asta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xelanoimis spune:

Ceva noutati legate de aparatul minune?
Irina71, l-ai folosit? Se vad efecte pozitive? Si poate imi poti spune si de unde l-a cumparat sotul tau si cat a dat pe el?

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marilen spune:

In revista Formula As -ultimul numar, cineva care l-a folosit face aprecieri cu privire la acest aparat.Ma intereseaza si alte pareri ale celor care l-au incercat.Multumesc.

Mergi la inceput