Manual de sex ...in masina !
Raspunsuri - Pagina 2
olim spune:
pai ceva mai pe banii nostri, nu pentru vedete si miliardarica aia au baby siter acasa, dar nu toata lumea are, asa ca
blue eyes spune:
eu zic de spatiu, olim! ce se poate face in Mini? se nimereste schimbatorul de viteze in rolls e altceva, hehe...
_
O relatie sanatoasa are ca baza: schimbul intelectual, apropierea emotionala si sexualitatea.
_
Cadoul prefect pentru copil? Lasa-i copilaria! Cadoul perfect pentru femeie? Descopera-i feminitatea! Cadoul perfect pentru barbat? Apreciaza-i masculinitatea!
Annais
Tzuni spune:
Nu pot sa cred la ce sectiune ati mutat subiectu!
_
Tzuni mic si drag si scump si grasunel si... pisicos
Mik - Ancadragoman - Tzuni - Dordia2000
anamaria spune:
nu la sport mey, la lectzii!!!
lectia 1: cum sa intretzii/ reaprinzi flacara pasiunii... pentru diversificare, se poate incerca si varinata cu schimbatu' vitezelor... in mersu' masinii!
_
ANAMARIA, mama soldatzeilor de plumb
Bogdan - 04.07.2000 si Tudor - 13.06.2003
poze cu frumosii mei (si nu numai )
DRAGOSTEA NU INSEAMNA DOI OAMENI CARE SE PRIVESC UNUL PE ALTUL, CI DOI OAMENI CARE PRIVESC IN ACEEASI DIRECTIE ! Antoine de Saint-Exupery
marius spune:
quote:
Originally posted by anamaria
lectia 1: cum sa intretzii/ reaprinzi flacara pasiunii... pentru diversificare, se poate incerca si varinata cu schimbatu' vitezelor... in mersu' masinii!
_
DRAGOSTEA NU INSEAMNA DOI OAMENI CARE SE PRIVESC UNUL PE ALTUL, CI DOI OAMENI CARE PRIVESC IN ACEEASI DIRECTIE ! Antoine de Saint-Exupery
La lectii despre sport .... sau la sport ...on line... daca nu stii cum ...inveti... singura dilema cred ca ramane totusi ce masina ai ca sa-ti spun cum sa faci ... sport online.
Marius Pernes
www.marius.rdsor.ro
Decembrie 2006
simona dragusin spune:
[quote]Originally posted by anamaria
Poate pt incepatori
marius spune:
Proverb(adaptat):
"Spune-mi cu ce masina te plimbi ... ca sa-ti spun ce sex faci"
Marius Pernes
www.marius.rdsor.ro
Decembrie 2006
anamaria spune:
quote:
Originally posted by simona dragusin
[quote]Originally posted by anamaria
Poate pt incepatori
SIMONA si PATRICIA
incepatori sau nu... oamenii 'seriosi, cu stare' (a se citi burta ) raman la ideile demodate cu bancheta din spate! pe locul soferului... NO WAY
cat despre schimbatoru' de viteza, asta merita totusi analizat cu maaare atentzie!
www.onetruemedia.com/shared?p=1f009c2fd6ab5dab1d30f6&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">my angel
_