Dragele mele,
Am hotarat impreuna cu sotul meu, sa inscriem micutul la cresa. Locuim pe Camil Ressu/Titan asa ca ne-am orientat catre ceva cat mai aproape. Am gasit loc la cresa Titan II de pe Ghe. Tatarascu.
Insa nu stiu absolut nimic despre aceasta cresa! A avut, sau are cineva copilul acolo? Imi puteti da mai multe informatii?
Astept cu nerabdare raspunsurile voastre!
vad ca nu ti-a raspuns nimeni pana acum asa ca eu ce-ti spun iti spun din auzite de la mamici care au avut copii acolo si care locuiesc prin zona si ne intalnim cu copii afara.unele au fost nemultumite in sensul ca nu prea aveau grija de ei si erau tot timpul bolnavi,altele erau multumite si le mergea copiilor bine acolo.deci ca oriunde parerile sunt impartite.
cel mai bine ar fi sa mergi singura la fata locului in recunoastere si sa vezi singura ce si cum.
de ce nu incerci la cresa titan 4? acolo se zice ca e mult mai acceptabil decat aici.eu am un copilas al unei mamici de aici de pe forum care il iau vinerea de la cresa si il tin la mine pana seara si parintii lui sunt foarte multumiti, l-au dus pe cel mic de la varsta de 6 luni acolo si ii merge foarte bine9acum are 2 ani jumate).si probabil ca mai depinde si de copil cum se acomodeaza si cat de rezistent la boli este.
succes la cautari.