Aspirante optimiste>20 ani (48)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

Sunt de acord cu Ioana, am sa o ignor pe nushulica
Eu sunt Z28, temp luata cu 2 ore mai devreme decat de obicei este 36.9 . Nu am nici un simptom, nimic

http://tt.lilypie.com/zDTIp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Irina, nu ma supar, nici eu nu sunt de acord cu testele facute inainte de ziua in care trebuie sa vina ciclu, dar ea are deja cateva zile de intarziere si simptome si temperatura potrivita.
Kory, sa faci testul cand o sa fii tu pregatita, nu vreau Doamne fereste sa te influentez cu ceva. Si multa bafta!

CLAU
astept surioara de Razvanel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bibyrox spune:

Ramo sunt bine, multumesc de intrebare! Tot mai stau cu o frica asa... ma gandesc numai la extrauterina aia! Mi-e frica sa nu cumva sa fi fost si sa nu se fi eliminat. Nici eu nu stiu de ce ma gandesc la asta! Cred ca o sa mai fac un test maine dimineata sa vedem ce si cum. Normal trebuie sa iasa negativ!
Clau dupa cum spuneam... ai putea sa faci un test! Sunt 2 zile diferenta de la primul!
Miramar nu sunt de acord 100% cu parerea ta dar ti-o respect! Ia spune-mi.. ceva semne de uratzi? Ziceai ca in weekend ar trebui sa se instaleze.. cand mai exact?
Gabitza mea scumpa nici cu tine nu sunt de acord si chiar ma mir putin de reactia ta... dar tin mult la tine si mai ales te respect foarte mult! E normal sa ai astfel de parere pentru ca poate nu stii cum era inainte acest subiect! Altfel ce mai zici? Ai aseara sau iar ai fost la curs?



In asteptarea...fetitzei mele

Biby


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kory spune:

Clau eu cred ca ai bb si de fapt te-a insemnat, sora meaa avut sangerare maronie o zi intreaga dupa care s-a oprit si era gravida.
Acum eu o sa plec la Bucuresti, mai vb deseara.
Va pupic!
Mary
In asteptarea puiutului nostru
http://tt.lilypie.com/mSSBp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

Clau, sper din tot sufletul sa ai un bebik in burtica
Te sfatuiesc sa faci testul atunci cand esti tu pregatita, cand simti tu ca este o intarziere si nu o dereglare.
Pup fata!!!

http://tt.lilypie.com/zDTIp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Madutza, Kory,

Biby, e normal sa te mai gandesti la ce-ai patit, nu a trecut prea mult timp de atunci. Dar nu te gandi ca ceva nu este in regula, important este ca tu te simti bine si nu ai mai sangerat de atunci. Si da pentru linistea ta fa un test de sarcina sa vezi clar si sa stai linistita apoi. Sunt alaturi de tine !

CLAU
astept surioara de Razvanel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Acum de ce nu mai scrie nimeni????Unde sunteti fetelor??????Acum daca s-a spus ca se scrie mult nu mai scriem nimic???

NUNTA
28.05.2005
http://photos.yahoo.com/ramon_ramonel

in asteptarea gemenilor
http://tt.lilypie.com/V1-jp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

salutare tuturor
fetelor, imi pare rau de tot ce s-a intamplat aici, chiar nu ma asteptam ca si la acest subiect, care este destul de serios, dupa parerea mea, sa se ajunga la dispute, din aceste motive, care pentru mine sunt niste copilarii.
Cand am intrat aici nu stiam nimic despre o sarcina, si nici de emotiile de a stii ca esti insarcinata.Nu stiu cum a fost in vara acest subiect, dar imi placea la nebunie cum e acuma.Am aflat de voi in decembrie cand am fost in Romania, si ramonela, mi-a zis ca sunteti niste fete deosebite, si de aceea am intrat.Am incercat sa inteleg pe toata lumea, atat cat am putut si am stiut, am pus intrbari stupide uneori sau normale pentru unii,am incercat sa dau un sfat cat m-am priceput.Dar mi se pare absurd sa spunem ca acest subiect a fost deviat, atata timp cat este un subiect general, unde e normal sa povestim nu doar despre sarcina, temperatura, ovulatii, pierderi, ca doar sunt subiecte specilae cu aceste teme.
Am gasit fete minunate care au stiu sa fie langa tine, sa iti ridice moralul, chiar daca ne stim doar virtual, si ne despart mii de km.Fiecare avem zile bune si rele, zile cand avem nevoie de afectiune, zile cand trecem doar sa salutam, sa stie lumea ca suntem bine, dar nu avem chef de nimic, dar sa se ajunga la asemenea situatii, cred ca s-a mers prea departe.
Nu inteleg de ce r trebui sa intervina moderatorii, ca nu ei au provocat aceasta situatie, mai ales ca au fost intotdeauna foarte respectuosi cu asemenea subiecte
Cu aceste fiind spuse, imi cer scuze incaodata si imi retrag prezenta"abuziva" de pe acest subiect.Prefer sa intru doar in anumite momente, care le voi considera oportune,
Va imbratisez pe toate si va doresc sa fiti aspirante optimiste si sa ne dati vesti bune cat mai repede

imi cer scuze daca pupicii mei au deranjat pe cineva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabitzu37 spune:

Biby, , sa-ti spun drept si pe mine m-a surprins reactia ta si cred ca daca ai fi fost in locul lui Ale nu ai mai fi subscris cu atata usurinta la cele spuse de nushulica. In fine, fiecare cu parerile lui, trebuie doar retinut faptul ca un atac la persoana nu este cel mai bun mod de a-ti afirma opinia.

Eu sunt z22 si tb este tot 36.5, secretie nu prea mai e asa ca eu as zice ca am ovulat in z19 desi temperatura este cam mica. Deocamdata am luat o pauza la prestat, sa vedem cum evolueaza chestiunea.

Cred ca voi lua o scurta pauza si de forum pana reusesc sa-mi diger dezamagirea fata de cele intamplate. Sper ca Ale sa revina printre noi si sper ca veti gasi si voi cateva cuvinte bune pentru ea...

Si o tema de gandire: la un astfel de subiect "aspirante optimiste" cine poate stabili limita de la care discutiile purtate se transforma in chat? Moderatorii nu au intervenit, asa ca poate va ganditi de ce...



Gabi

"...sunt doar un om in cautarea unui strop de frumusete nepangarita..."

http://tt.lilypie.com/VIEZp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

Ramo, eu scriu.
Spune-mi cum te simti cu 2 zile inainte de ziua testului?
Mie ar trebui sa-mi vina maine dar nu simt nimic nici de sarcina nici de BB

http://tt.lilypie.com/zDTIp2.png

Mergi la inceput