Aspirante optimiste>20 ani (48)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AYLLA spune:

Daca lipsa de comunicare si mesajele impersonale vi se par un lucru bun care tr sa i se intample neaparat acestui subiect( generic pana la urma cum s-a mai spus)e optiunea voastra.sincer sper sa nu se intample acest lucru!!!Bibyrox am cerut inchiderea subiectului de pe ZZ si ca totusi sa primesti o lamurire(desi nu e cazul sa se justifice nimeni atunci cand deschide un subiect)intentia mea a fost sa mut discutiile astea intr-un loc unde ar tr in mod normal sa aiba loc si sa se pastreze aici aceeasi atmosfera calda si solidaritatea in atingerea telului comun pe care il avem.inca o data ptr numeioana care a incercat sa ofere acestui spatiu virtual nimic mai mult decat caldura.ptr toate fetele inimoase si RAMANETI ACELEASI IN CONTINUARE!!!

dya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miramar spune:

Irina - as fi preferat sa nu mentionezi drama prin care a trecut Biby, de altfel atat de recent si sa-ti gasesti argumente altfel si in alta parte!

Pledez din nou fata de voi toate pentru toleranta, flexibilitate, respect fata de ceilalti si de ce nu fata de forum si...fara rautati va rog!

pt. toate aspirantele si de altfel pt. toti membrii forumului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

eu cred ca daca s-ar fii spus pe alt ton, sigur nu s-ar fii ajuns aici, adica trebuie sa fii diplomat si educat sa iti impui parerea, nu trebuie sa arunci in primul pe care il nimeresti.Si nu cred ca suntem nici una dintre noi in masura sa spunem celeilate ca scris prea mult, putin, cu prea multe emoticuri, ca scriu rosu sau albastru.Asta ar trebui sa o faca un moderator, nu noi.
Eu sunt dfoarte dejamagita si nu ma asteptam la acest lucru, aici unde suntem atatea aspirante,la un lucru atat de mare, acela de a fii mama.
Oare nu suntem rele, invidioase, artagoase,irascibile, pesimiste, si de aceea nu primim ce dorim atat de mult?Oare nu este acesta un semnal de alarma pentru multe dintre noi?Eu cred ca ar trebui sa stam sa meditam, sa ne cerem scuze de la cine trebuie, sa iertam pe cine ne-a gresit si sa mergem mai departe, pe acest drum pe care ni l-a ales toate, fara a critica pe celalat, daca nu il putem ajuta.
A fost un subiect deosebit, dar intotdeauna ce e frumos dureaza putin, si asta doar din rautatea unora, care stiu doar sa stropeasca ce altii au incercat cu munca, sufletul, dorinta si puterea lor de a face ceva bun pentru lume
O zi frumoasa tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geany_bc spune:

Eu am cont pe acest forum de anul trecut si am gasit multe informatii despre infertilitate, sarcina, mucus, dar ceea ce se intampla in ultima vreme era chat curat. Multe spuneti ca nu era chat, dar cum va explicati ca intr-o singura zi s-au umplut 20 de pagini, si ma refer la cap. 47?
Haideti sa facem sa fie forum si nu chat. Una e sa pui o intrebare despre ceva care te intereseaza si alta e sa postezi de dragul de a posta si a avea cat mai multe mesaje.


http://tt.lilypie.com/V65pp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina_stef spune:

MIRAMAR TE ROG FRUMOS SA-TI VEZI DE TREABA TA SI SA CITESTI FFF BINE INAINTE SA MAI SCRII O PROSTIE ATAT DE MARE CA CEA PE CARE AI SCRIS-O.uita-te bine fata draga si sa stii ca nu sunt chiar asa de haina la suflet,tampita si idioata sa fac ceea ce ai zis tu ca am facut,nici macar nu am facut referire la drma prin care a trecut BIBY.asa ca nu te mai trezi vb cand nu stii nici ce am scris.

http://tt.lilypie.com/kpNAp1/.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabitzu37 spune:

Mai copii mai, Ramo, lasati bosumflarea, va fi la fel ca inainte doar mai putine pagini. Se va scrie ca si pana acum despre tot ceea ce este legat de subiectul "vreau sa am un bebe", trebuie doar sa incercam sa condensam putin mesajele noastre. Ok?

Biby, nu aveam cum sa stiu ce te-a suparat, tu stii foarte bine ca eu sunt una dintre cele care scrie putin. Si sincer nu pot sa citesc tot ce se scrie pentru ca nu am timp. Rasfoiesc doar paginile in cautarea unei informatii importante. Imi pare rau pentru Felicia, chiar nu am stiut ca mesajul ei a trecut neobservat. Sper ca nu a fost suparata... Chiar imi doresc sa fim toate un sprijin pentru fiecare dintre noi. Asta este motivul pentru care vin aici, sa ajut si sa fiu ajutata atunci cand am nevoie.



Gabi

"...sunt doar un om in cautarea unui strop de frumusete nepangarita..."

http://tt.lilypie.com/VIEZp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miramar spune:

Dar la ce te-i referita iubita, ca vad ca si Biby a inteles acelasi lucru ca si mine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

avand in vedere ca se scriu din ce in ce mai multe mesaje pro parerii mele eu zic , ca cele care nu ati recunoscut deja ar trebui s-o faceti acum... s-a gresit,s-a devita mult de la subiect etc...nu mai are sens sa discutam,,,haideti sa ne revenim si sa discutam asa cum o faceam si pana acum dar sa ne limitam la ce este important cu adevarat in acest subiect...nu are sens acum sa mai umplem cateva pagini cu pareri pro si contra!!!

deci eu fiind cea care am pornit aceasta discutie(care s-a cam aprins) va rog sa inchideti subiectul si avand in vedere ca sunt mult mai multe pareri pro si ca multe fete imi dau dreptate sa ne revenim ...ramanem toate aici si ne incurajam in continuare dar avem un pic grija sa nu mai scriem cateva capitole pe zi!!
!

INGRID

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alé spune:

Fara a da dreptate cuiva, sau certa pe altcineva, am de zis urmatoarele:

1. Topicul Aspirante optimiste >20 este unul de discutii generale. Prin urmare puteti discuta tot ce doriti, in limitele regulamentului.

2. Citeva puncte din regulament care au fost incalcate in ultima vreme:

03. Retineti esenta dialogului
Nu uitati ca scopul participarii in cadrul discutiilor, nu trebuie sa fie convingerea celorlalti participanti ca punctul de vedere propriu este cel corect. Retineti ca nu este obligatoriu ca discutia sa se termine cu un acord. Nimeni nu are dreptul sa se supere daca ceilalti participanti nu ii impartasesc opiniile. Aceasta este esenta dialogului.

07. Nu deviati de la subiectul discutiei
Cand se raspunde la un anumit topic, membrii comunitatii sunt rugati sa nu devieze de la subiectul discutiei. De asemeni, nu sunt acceptate mesajele 'la misto', care in marea majoritate au ca rezultat devierea de la subiect.

10. Nu abuzati de majuscule, culori, marimea textului
Nu abuzati de majuscule. Pe internet MAJUSCULELE sunt echivalente strigatelor (zbieraturilor). Nu abuzati de culori si nici de marimea literelor.

3. In sectiunea "Asteptand un ingeras" exista si alte topicuri cu subiecte de interes, care au fost creeate cu un anumit scop. De exemplu "Vine barza?" este locul dedicat intrebarilor/galeriei/sustinerilor in caz de moment de test. Va rog sa il folositi.

4. Tocmai pentru ca este un topic de generalitati, numai de voi depinde cum il gestionati. Noi, ca moderatori, intervenim numai la incalcarea regulamentului. Daca il vreti o ciorba lunga, stiti ce aveti de facut. Daca il vreti ceva mai concis si mai la obiect, explicati-le noilor veniti CIVILIZAT SI CU VORBA BUNA, regulile nescrise pe care le aveti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina_stef spune:

BIBY daca tu asa ai inteles imi pare rau si imi cer scuze fata de tine(doar fata de tine),dar nu am facut nici un fel de referire,am zis cand ai multumit ptr faptul ca a reinviat subiectul aspirantelor....deci nu vad referirea.
in cazul tai MIRAMAR te rog vezi-ti de treaba cu IUBITA si cu alte apelative ironice ca nu e cazul.

http://tt.lilypie.com/kpNAp1/.png

Mergi la inceput