Par blond
Raspunsuri - Pagina 3
diadaniela spune:
Olga,ca sa-l fac suvite tre' sa-l decolorez iar si nu vreau. poate peste cateva luni sa-mi vina vreo idee. deocamdata vreau sa-i dau o nuanta mai deschis decat e acum.deja m-am cam edificat cum sa procedez. o sa imi i-au o vopsea blond mai inchis( ma orientez la fata locului)si o sa o combin cu oxidant de 12.
Printesa,tu esti in poza?
esti superba!
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
caminik spune:
Draga Christinee e adevarat ca iese mai galbui,mai ales ca ai nuanta de saten inchis dar cum spune Diadaniela ca il are saTEN DESCHIS SI MAI ALES CA NU VREA SA SE DECOLOREZE E SUPER BUNA,A...si trebuie sa stai cam 1 ora cu vopseaua,depinde de cat de deschis il vrei.DIADANIELA,este vopsea pt par nu pt suvite de fapt este aceeasi vopsea de care am vorbit mai sus.PRINTESA-ROZ ,se poate face blond deschis ,dar trebuie sa ai un par foarte bun,mult timp si cam multi bani.Nimic nu este imposibil.
printesa_roz spune:
Dia
nu eu sint in poza. E o poza cu o rochie de la Demetrios (este rochia visurilor mele, evident, dupa rochita pe care am purtat-o la nunta mea)
Caminik
la cit am stricat eu parul cu incercarile de oxigenare, cred ca nu mai e asa de bun, deci nu cred ca am curaj sa incerc![]()
numeioana spune:
Si eu ma fac blonda fara sa ma decolorez. Ultima data am folosit Palette anti orange sau asa ceva si nu mi-a prea placut ce a iesit. Foarte mult imi place L'Oreal-ul, da o stralucire deosebita blondului si prinde foarte bine. Daniela, dar de ce vrei sa te vopsesti de atatea ori in asa de scurt timp? Lasa sa mai treaca o luna-doua, altfel schimbarea brusca n-o sa-ti placa prea mult. Dar daca ti s-a pus pata... asta e!![]()
O intrebare foarte importanta, nu imi amintesc sa ne fi spus: cat de lung ai parul?? Conteaza foarte mult, dupa mine!
Parerea mea e sa mergi la coafor!
bebe?!
Ioana, cea mai optimista aspiranta
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
diadaniela spune:
Ioana ,am parul pana la umeri . nu f lung.
nu ma vopsesc acum ,desi ma cam mananca
. vroiam doar sa ma documentez ,sa vad ce vopsele folositi voi,ce trucuri...
am citit cateva subiecte din arhiva ,dar mai aveam totusi nelamuriri.
probabil ca in final voi ajunge tot la coafor ,dar atatea fete se vopsesc acasa si arata superb. ultima oara am stat la coafor de m-am plictisit . cred ca am stat vreo 5 ore.
numai sa-i tunda varfurile fiica-mii a stat baiatul ala vreo 45 de minute.
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
tierry spune:
quote:
Originally posted by numeioana
Foarte mult imi place L'Oreal-ul, da o stralucire deosebita blondului si prinde foarte bine.
Poti sa imi spui si mie exact ce vopsea de la L'Oreal folosesti si ce numar?
Eu am gasit intr-un magazin un Garnier Nutrisse Masca decoloranta...e adusa direct din Franta, si pare super de calitate. Mi-am luat una dar parca imi e frica sa ma dau totusi cu decolorant-crema. Si eu am un blond, dar nu mi place cum iese din vopsea..e din ala aramiu asa.
As incerca L'Orealul, dar numai daca imi spui exact ce nr folosesti si cat de inkis e parul tau. Altfel nu ma risc sa mai dau iar bani si sa ies tot aramie.