Par blond
Raspunsuri - Pagina 2
diadaniela spune:
nu ,Printesa ,nu iese fara decolorare.
mai ,eu eram tare curioasa cum e cu praful ala de decolorant aruncat in vopsea. o sa caut in arhiva sa vad cine a scris .
Olga ,trebuia sa ma decolorez ,ca era vospit saten inchis,inchis .nu am avut alternativa, culoare care a iesit imi place ,dar vreau totusi sa-l mai deschid putin fara decolorant.
si eu ajung pe parul nevopsit la blond din prima.
si chiar nu stiti daca se poate combina vopseaua de la o firma si oxidantul de la alta?
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
caminik spune:
SEpoate combina,iar despre praful decolorant pus in vopsea ,se pune cam un capacel de praf intr-un tub de vopsea.Dar mai bine incerci cu vopseaua Palette pentru ca are si praf decolorant in cutie si poti sa faci combinatia perfecta.Mult succes!
diadaniela spune:
Caminik,esti o comoara!
multumesc!
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
diadaniela spune:
Caminik,tu de care Palette vorbesti?
de aia pt suvite?
am vazut la profil ca esti coafeza. ma bucur ca te avem printre noi. poate ne mai dai un sfat cand avem nevoie.
Dana
printesa_roz spune:
Caminik acum stai ca te stresez si eu cu intrebari, adica o intrebare: din par negru vopsit se poate face blond deschis? Ca am vazut ca Julia de la trupa Sexi e acum blonda
.
madau spune:
Eu merg acum la coafeza sa ma vopseasca ptr ca de cand am nascut am un par foarte ciudat...prinde o tenta de roscat dupa o saptamana, nu-mi mai prinde nici o vopsea ca lumea..asa ca trebuie sa imi combine 3-4 nuante ca sa iasa ce vreau si sa si tina. Insa inainte ma vopseam acasa, cu L'Oreal (Feria) blondul ala cenusiu deschis...sper sa nu gresesc dar parca 01 (e cu tipa tunsa scurt pe cutie). Nu m-am decolorat niciodata inainte si imi iesea super deschis si cu reflexe metalice..foarte misto.
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
christineee spune:
eu am incercat noua gama palette cu praful decolorant inclus....arata pe cutie un blond deschis platinat....mi/a iesit cu nuante de galben
de toata ``frumusetea``.....
ps:am parul saten inchis
''in conceptia unei femei,egalitatea sexelor inseamna,in mod invariabil,superioritatea femeii'' JEROME
printesa_roz spune:
Christineee eu te inteleg. mie mi-a iesit un portocaliu de toata frumusetea, ideea e ca la virfuri, unde era vopsit de mai mult timp a ramas portocaliu si nu a mai vrut sa se deschida, iar la radacina dupa citeva vopsiri si oxigenari a iesit blondutz cum vroiam. De asta zic, parul natural ok, iese pina la urma blond, dar cel vopsit????? Asta e marea mea problema, in plus, nu vreau sa ma tund periutza
Edit: am uitat sa te intreb daca tu ai parul saten inchis natural sau vopsit.
OlgaTarziu spune:
dana dar de ce nu-ti faci niste suvitze faine? Pe langa faptul ca deschide lookul sunt si in voga si apoi poti face trecerea mai lin si fara nici o problema?
Eu acum sunt Blond auriu inchis, nu-mi place ca se vede parul alb de la baza foarte tare, deci e o culoare cu high maintenance si nu pot sa ma vopsesc in fiecare luna ca-mi gauresc naibii parul.
Asa ca cred ca o sa-mi fac niste suvitze frumusele. Nu am avut niciodata.
Schimbat culoarea in roscat pt mine a fost o tentativa nefasta. In 2 zile eram morcov si a trebuit sa stau asa 2-3 saptamani. Daca ma puneam in ntersectie ar fi oprit toate masinile. Se pare ca parul meu nu accepta rosul. Mi-au zis la coafor ca am o incompatibilitate de pigment si orice as face nu vva prinde niciodata. Sufar pt ca personal consider roscatul super sexi. ![]()
Olga
When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you."
- Friedrich Nietzsche