Par blond
fetele am nevoie de o informatie!
cineva de pe forum( o blonda) spunea ca se vopseste blond fara decolorare,dar ca ajuta vopseaua cu un praf de decolorant.
stiti cumva cam cat inseamna un praf de decolorant? face cineva chestia asta?
eu sunt un saten deschis(l-am decolorat din saten inchis,inchis ) si as vrea sa merg spre blond ,dar fara sa ma mai decolorez.
si mai am o intrebare!
stiti cumva daca pot folosi o anumita marca de vopsea ( sa zicem Wella),iar oxidantul sa fie alta marca( sa zicem Kalos)?
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
Raspunsuri
bb_yasmi spune:
diadaniela, si eu sunt blonda (fara decolorant) dar cel mai bine este sa te duci al un coafor (cel putin pt prima data)!!! sa te deschida (fara decolorant) iar apoi tu iti poti face radacinile aks!! eu ma duc de doua-trei ori pe an la coafeza mea sa ma tunda si sa imi dea "luminozitate" la culoare in rest ma fac eu aks 9am incercat cu wella iar mai nou cu Palette) si nu se vede diferenta intre ceea ce ma face ea si radacina facuta cu Palette!!
sfatul meu este sa mergi pt inceput la un coafor!!! nu incerca singura aks..
vreau si eu un bebic!!
diadaniela spune:
Yasmi ,de obicei merg la salon ,dar acum nu mai am nici timp si nici chef sa stau ore intregi acolo.
tocmai din cauza asta am nevoie de aceste informatii.
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
bb_yasmi spune:
diadaniela, stiu cum e cu timpul pierdut pe al coafor....
dar eu zic ca e necesar....mai ales ca tre sa iti dea culoare pe toata lungimea, tu dupa aia iti faci doar radacina!! nu stiu cat de inchis/deschis ai tu paruyl dar mie cu palete imi iesea deschis!!
mult noroc!!
vreau si eu un bebic!!
mariussimiuc spune:
Dana,eu am avut o colega de serviciu care a ajuns blonda din saten deschis,folosind numai vopsea,fara nici un fel de decolorant.Dar nu chiar din prima a reusit chestia asta.
Eu raman la ideea ca daca vrei sa faci o schimbare brusca si radicala decapajul e sfant.
Imi spunea cineva ca se gaseste de cumparat solutie de decapaj, nu mai este doar in saloane.
Miha 
Moira spune:
Si eu sunt blonda si nu folosesc decolorant ci doar vopsea. Nu cred ca m-am decolorat niciodata. E adevarat ca nici culoarea naturala nu e foarte departe de blond.
Parerea mea este sa mergi la un salon si acolo vor sti exact ce sa iti recomande si in functie de tipul de par, de grosimea firului, culoare, pigment etc. Merita sa "pierzi" 2 ore la un salon, nu numai ca iti iese bine culoarea, dar e si foarte relaxant.
Despre combinatii de produse de la firme diferite nu am auzit, insa nu cred ca e exclus. Cred ca la exidant e OK, pentru ca scrie pe el concentratia.
Acum merg la un salon care foloseste Wella si sunt f multumita, culoarea tine, parul nu se distruge, insa maximum la 2 luni trebuie refacut (blond si suvite). Asta e dezavantajul la blond, vopsit des. Cea mai faina culoare de blond insa iese de la Londa Color(nu mai retin care dintre 15, 16 sau 17, cea mai deschisa evident.
Bafta,
Moira
diadaniela spune:
Miha,deja e decolorat parul . operatiunea a avut loc sambata.
dupa decolorare i-a tras o vopsea saten deschis si sunt o frumoasa.![]()
chestia este ca de acum vreau sa ma fac singurica ,acasa,si as vrea ca urmatoarea vopsea sa fie o nuanta mai deschisa..
si asa incet,incet sa-l mai deschid pana ajung la un blond mediu.
Dana
printesa_roz spune:
Dia nu pui o poza sa te vedem si noi?
Eu imi doresc de cind am terminat liceul sa ma fac blond platinat. Oare din saten vopsit negru 7 ani si ani saten 2 ani se mai poate obtine in final blond fara sa ramin cu doar trei fire in cap?
PS: si sora mea e satena mai deschia asa, si s-a facut cu palette blonda fara sa se oxigeneze
OlgaTarziu spune:
Ma eu sunt saten deschis naturala si ajung pana la ce nuanta de blond vreau fara sa ma decolorez. Pur si simplu pun vopseaua si imi iese exact nuanta de pe cutie. Eu cred ca daca esti satena nu ai nevoie sa decolorezi inainte. Cat despre ce marca folosesc L'oreal supreme sau Wella lichida.
Olga
When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you."
- Friedrich Nietzsche
mikiriki spune:
DANA- eu m-am facut blonda de Craciun. Inainte eram saten inchis. N-a iesit din prima , dar dupa 3-4 ori de vopsit a iesit.
Nu m-am decolorat. Pur si simplu cu vopsea ( L´Oreal )
``Daca astepti momentul potrivit, te intrec altii, care nu-l asteapta! ``
printesa_roz spune:
Miki, eu am incercat sa il fac blond. Am procedat cam asa: il aveam brunet vopsit si am inceput sa il decolorez, l-am decolorat de citeva ori, a iesit un fel de roscat in degrade, dupa care am tot incercat sa il mai deschid la culoare si pur si simplu nu a mai vrut. Era o culoare de mi se facea rau cind ma uitam in oglinda , asa ca l-am vopsit dupa un an saten inchis. Acum asa il am, saten inchis, dar vopsit. Cred ca singura solutie ar fi sa nu il mai vopsesc si apoi sa il fac blond. Adica din saten inchis natural se poate face blond, dar din saten inchis vopsit nu cred ca se poate.
, mai ales platinat