Viza America

Viza America | Autor: daniells

Link direct la acest mesaj

Buna seara, sunt casatorita cu un american, am fost la ambasada pentru interviu chiar cu sotul meu, dar am fost respinsi,...pentru cei care ma pot sfatui am o intrebare, pe langa actele pe care le solicita ambasada, de ce acte am defapt nevoie, concret!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabrielaghe spune:

Hi, nu am inteles exact ptr. ce fel de viza ai fost la ambasada , doresti sa ajungi in state cu sotul tau poate imi raspunzi ptr. ca difera, deoarece esti casatorita cu un american ar trebui sa-ti dea viza, astept sa-mi scrii.
gabriela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniells spune:

Buna seara Gabriela, iti multumesc ca a-i dat recurs subiectului meu! Ma intrebai, pentru ce fel de viza am optat la ambasada: avand in vedere faptul ca sunt casatorita cu un cetatean american, intru la categoria vize imigrare pentru rude de gradul I, sincer crede-ma asta-i tot ce stiu si eu...ne-am casatorit si pur si simplu ne-am prezentat la ambasada, nimic mai mult! Nu stiu cat am fost de explicita, dar crede-ma atata stiu si eu...astept raspuns!

Iti multumesc,
Daniela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns josefine spune:

in primul rand, dovezi ale relatiei: desfasuratoarele facturilor de telefon, multe poze, e-mailuri etc.. si sa ai grija la dovezi ca citeam ca un baiat i-a marturisit o infidelitate logodnicei, aceasta l-a iertat, s-au casatorit. la ambasada, consulul i-a refuzat viza fetei pe motiv ca relatia nu are baze solide.

si tie mai exact ce ti-a zis de te-au refuzat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Mergi pe site-ul USCIS.com si vezi acolo ce trebuie.Noi asa am facut, ne-am ocupat de acte si am discutat direct cu ei, nu cu ambasada.A durat aproape 2 ani sa primesc rezidenta dar macar nu am platit pe nimeni sa o faca pt noi si nu a trebuit sa dam mereu de fete acre la ambasada.

Succes in continuare!

Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Noi nu am aratat nici un fel de dovezi ale relatiei noastre.Nici macar nu a mentionat nimeni nimic.Odata casatoriti care mai este scopul?Inteleg ca ei banuiesc o casnicie(nu ma refer la voi) falsa dar sa fim seriosi odata casatoriti nu se mai impotriveste nimeni.

Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns josefine spune:

pai da, dar la ambasada dureaza mai putin, decat prin uscis. pana se aproba dosarul, pana primeste fata actele, etc.. asa la ambasada, am inteles ca e mai rapid.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina78 spune:

buna!
nu vreau sa te descurajez, vreau doar sa iti spun sa ai rabdare!
eu m-am casatorit in 2005 , 30 aprilie, sotul meu s-a intors in state, si de pe la sfirsitul lui mai 2005, a tot adunat acte ( am avut un avocat), de la munca , dovezi ca ma poate intretine, etc.
cert e ca eu am ajuns in state pe 20 decembrie, 2005, astea sunt procedurile, nu ai cum sa ii grabesti!
tie nu iti vor trebui cine stie ce acte ( cazier de la politie- ai grija daca ai stat mai mult de 6 luni in alt oras iti va trebui si de acolo- copii legalizate, buletin, certificat casatorie, nastere, analize medicale) nu mai stiu exact dar la momentul potrivit iti vor trimite cei de la ambasada lista pentru tine!
bafta multa, RABDARE, si te asteptam!
unde o sa locuiesti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina78 spune:

a , de dovezi nici pe mine nu m-a intrebat, dosarul a fost solid, dar de curiozitate aia de la ambasada se mai uita pe poze , nu stau sa iti citeasca corespondenta! oricum eu nu puteam sa le arat nimic , poate doar notele sotului de plata de la telefon si orele vorbite : cate 5-6 ore pe zi! ( mama, ce vacante trageam acum cu banii aia )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabbriela spune:

eu am primit viza imediat.

Cand a venti in tara el sa be casatorim am mers impreuna la ambasada sa luam acea hartie in care lui i se da voie sa se casatoreasca in ro "ne trebuia la primarie"
a doua zis am avut casatoria si luni am mers iara la ambasada impreuna, cu dosarul de e-mail-uri schimbate intre noi, facturi de telefon, scrisori prin posta si felicitari, poze cu noi si cu prieteni - mini-vacante petrecute in ro impreuna.
el mai avea cu el acte doveditoare ca are casa, servici si ca ma poate intretine, taxe pe ultimi 3 ani "trebuia 5 ani dar nu a stiut"
nu am primit atunci viza pt ca a trebuit sa plece in USA sa trimita toate actele, in 3 saptamani am primit actele si am mers la ambasata la fix o luna de cand el a ajuns in usa am ajuns si eu.

trebuie sa ai dovezi multe - nu stau ei sa le citeasca doar sa le vada acolo multe multe.

bafta!

Sanatate si numai bine

Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian

www.freewebs.com/gabbriela_nicole/" target="_blank">
scaune de masina pt copii

Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns msl spune:

Buna!
Am inteles ca in ultimul timp nu se mai acorda viza prin "direct consular filling" la ambasada din Bucuresti, asa ca va trebui sa mergeti pe calea "Uscis", adica facut dosar pt viza K3 sau CR1,
uite aici un ghid pas cu pas ce trebuie sa faci cr1:
1. Payment as required by USCIS. Use a personal check if allowed by the Service Center (as of 4/2005 they do allow this). If not, use a money order so you can track the payment.
2. Cover Letter. Should include a description of what your are petitioning for (I-130), a table of contents (list everything in the packet). If you need additional room to explain your case, attach a separate sheet (list the attachment on the cover sheet). Make sure to sign and date the cover sheet.
3. Form I-130: Petition for Alien Relative
4. Copy of the full Birth certificate (front and back) for the US Citizen or a copy of ALL pages of the US Citizen's passport. This is used to establish citizenship.
5. A copy of petitioner's proof of naturalization. (If applicable)
6. A copy of petitioner's proof of permanent residency. (If applicable)
7. A copy of the intending immigrant's birth certificate and/or passport along with English translation. (If in any language other than English) (no longer needed)
8. A copy of your marriage certificate (If not inEnglish then again get a translation)
9. If either you or your spouse were previously married, submit copies of documents showing that all prior marriages were legally terminated (court certified copies of the petitioner's and/or intending immigrant's divorce documents).
10. A copy of a prior spouse's death certificate. (If one or both of you were married before, and the prior spouse died)
11. G-325A (all four pages) filled out by the US Citizen signed and dated
12. One passport-type photo (see specification) of the petitioner. Write the full name on the back. Place in a plastic bag and label the bag "Photo of <Insert Name>". Attach the bag to a sheet of paper and place behind the corresponding G-325a.
13. G-325A (all four pages) filled out by the non-US Citzen spouse signed and dated
14. One passport-type photo (see specification) of the non-US Citzen spouse. Write the full name of the beneficiary on the back. Place in a plastic bag and label the bag "Photo of (insert name) ". Attach the bag to a sheet of paper and place behind the corresponding G-325a

Eu am trecut prin asa ceva si a durat 2 ani la mine cu 2 avocati schimbati, din cauza incompetentei lor ca numa banii au luat si n-au facut nimic, cred ca ar fi mers mai repede daca nu aveam avocat.
Bafta!

http://www.totsites.com/tot/bebepoze

Mergi la inceput