Colectia de toamna-iarna 2005(117)
Raspunsuri - Pagina 29
camelia_daniela spune:
Catutza, lasa ca trece repede buba!! Si Daria a avut o ciupitura ceva in barba, i i-a cam ramas semn ... poate se duce si ala!
Anda, pe cutia de Panadal scrie " a nu se tine la congelator!" Uite si un www.farmaline.ro/index.php?cid=1&pid=3194&4e3d4a52d8cd40e0f799f89f54879013=1323931363" target="_blank"> prospect 1
si 2 Eu le tin in camera intr-un dulap !
Cami mami & Daria
Dariuca creste si iar ... creste!
Mami si Dariuca (02.01.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04cfdc1cfe02b5824f0c&skin_id=7" target="_blank">Primul anisor din viata Dariei!
Fii sincer fata de tine insuti si atunci nu vei putea fi fals fata de ceilalti! (Shakespeare)
Hildegard spune:
anda77, io fac asa: le tin in camera lui stef intr-un dulap :nurofen, calpol, panadol,.....deci, la intuneric. Nu le tin in frigider.
acuma nu stiu ce scrie in prospect...dar am cetit odata si parca scria ca pana la temp de 22 g C se pot tine...sau ma insel?
La antibiotice nu stiu...ca n-am folosit inca.
de-ale gurii
Veronica, mama lui Stefan Peter 1 an si 2 luni
xandra28 spune:
anda, eu nu tin nimic la frigi, nici macar la intuneric! eu le tin intr-un sertar. acu pe bune, daca vrei sa-i dai piciului nurofen, stai sa i-l incalzesti?
anda, mami de bb vladut
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62685" target="_blank"> povestea nasterii
astia mi-au luat motul!
varsta lui vladut
mara95 spune:
anda, si eu tin medicamentele intr-un sertar, iar de cand am fost insarcinata am facut o fobie cu cititul prospectelor, asa ca eu am un teanc cu astfel de hartii, capsate si tinute in acelasi sertar cu medicamentele.Daca am nevoie de vreo alta informatie, caut pe net prospectele.
crissy77 spune:
Anda, eu prospectele le bag intr-o cutie de la galactogil pe care o pastrez intr-un sertar, in camera. Pe cutia de Nurofen scrie "A se pastra la temperaturi sub 25C...". Despre restul medicamentelor nu te pot ajuta.
Cristina & Elise-Stefania
-----------------------------------------------------------
Cu totii traim sub acelasi cer, dar nu avem toti acelasi orizont.
madau spune:
Hello si de la noi!!!
Copii mei dorm (si cel mare si cea mica)..iar mie nu mi-e somn, bineinteles, asa ca bag o postare
Cami fenomenala pitica...ce frumos zice "dinti".
Anda niciuna nu trebuie tinuta la rece..se pastreaza la temp camerei.
Hilde chiar vroiam zilele trecute sa-ti cer niscai retete, ca tare bine arata prajiturile tale ..dar n-am avut tragere de inima sa ma apuc. Cand oi avea timp si chef..te stresez eu
Mirunei ii mai da un dinte...incisivul lateral dreapta..sta cu mana in gura si e nervoasa si agitata.., aseara s-a trezit iar plangand, si nu puteam s-o trezesc sa se calmeze..am zgaltait-o de m-am plictisit, ofta si iar incepea sa boceasca. Nasol!!! Apoi am luat-o langa mine in pat si dupa vreo 2 ore s-a linistit ca lumea.
cremvusti eu i-am mai dat din cand in cand, cate o feliuta mica, cand mancam eu. Dar cum nu suntem mari devoratori de mezeluri...nu prinde prea des.
Insa ca idee..papa tot ce mancam si noi, chiar si cartofi prajiti ...vreo 4-5 tot fura
Ma duc sa ma mai prospectez dupa carut..pupici
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
canuta-om-sucit spune:
In sfarsit a venit si la noi zapada!!! yupiii, l-am scos pe Dimitrie cu saniuta, atat de incantat era, acum e la a doua tura cu tati si eu imi fac de cap pe DC
Joy iti doresc o sarcina usoara si multa bucurie!!!
Sunt amarata, am ramas fara bona, am prins-o cu nishte treburi... dar povestesc alta data... copilul e foarte atasat de ea si sufera, asta e partea cea mai crunta
Dimitrie nu mai sta cu nimeni in afara de mine, Dan sau vechea bona.
L-am dus alaltaieri la soacra-mea, ca nu aveam efectiv cu cine il lasa si ne suna ca plange continuu, a transpirat s-a facut vanat de plans si tipa dupa noi, si tot vroia sa plece. Asa ca ma inscriu si eu in clubul vostru.
Acum ca a dat zapada tare mult as fi vrut sa fugim pe partie, dar timpul nu ne lasa...
Va pup, si distractie placuta!
Aura si samburelu' Dimitrietati
Don't argue with an idiot. They'll drag you down to their level and beat you with experience.
camelia_daniela spune:
Of Aura, nasol ! Imi pare rau ca s-a intamplat asa ! E greu acum; trebuie sa iti gasesti pe cineva si acel cineva trebuie sa fie agreeat de Dimitrie! E greu! -ici lui Dimitrie jucush!
Edit: ma bag si eu sa schimb scutecul!
Dati un semn daca lucrati la asta!
Cami mami & Daria
Dariuca creste si iar ... creste!
Mami si Dariuca (02.01.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04cfdc1cfe02b5824f0c&skin_id=7" target="_blank">Primul anisor din viata Dariei!
Fii sincer fata de tine insuti si atunci nu vei putea fi fals fata de ceilalti! (Shakespeare)