Bucurii de sept - oct 2006 (36)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns amarantina spune:

Baiatul meu a cazut prima oara la 1 an jumate, si asta s-a intamplat cand alerga pe hol si s-a impiedicat in papucei. Pana atunci nu a cazut deloc.
Nu a cazut din patul mare sau de pe canapea pentru ca nu-l lasam nesupravegheat nici o secunda.
Nu a cazut de pe masa de schimbat pentru ca aveam toate cele in dulapul de langa ea.
Cand voiam sa fac de mancare sau curatenie il puneam ori la el in pat, ori in scoica, ori in tzarc.
Dupa ce a mai crescut il puneam in premergator si se tinea dupa mine sau il puneam in scaunul de masa, unde-i legasem jucarii cu panglici.
Cand a inceput sa faca primii pasi eram mereu langa el si il prindeam daca se dezechilibra. Afara am folosit hamul ca sa nu cada pe ciment. Il lasam sa mearga singurel doar pe iarba si pe covor.

Am fost pur si simplu o mama prevazatoare, cum de altfel sunt si acum. I-am sterilizat biberoanele pana la 1 an, iar dupa un an tot le mai bagam la sterilizator cam o data pe saptamana. Incepand cu un an jumate si pana in prezent l-am spalat zilnic pe dinti. Ce sa-ti mai zic? Hainutzele lui, asternuturile si prosoapele lui si acum le spal separat de ale noastre. De cand s-a nascut si pana acum i-am luat aproape zilnic temperatura. Si pot sa mai continui.

Nu inteleg atitudinea asta ostila fatza de mine. De ce? Pentru ca am fost si sunt o mama prevazatoare si protectoare? Si pentru ca mi se pare normal ca toate fetele sa incerce sa fie asa? Mie personal mi se pare obligatoriu sa protejam aceste fiinte mici, nestiutoare, inocente si lipsite complet de aparare. Daca nu avem noi grija de ei, atunci cine sa aiba?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gripo spune:

quote:
Originally posted by amarantina

Baiatul meu a cazut prima oara la 1 an jumate, si asta s-a intamplat cand alerga pe hol si s-a impiedicat in papucei. Pana atunci nu a cazut deloc.
Nu a cazut din patul mare sau de pe canapea pentru ca nu-l lasam nesupravegheat nici o secunda.
Nu a cazut de pe masa de schimbat pentru ca aveam toate cele in dulapul de langa ea.
Cand voiam sa fac de mancare sau curatenie il puneam ori la el in pat, ori in scoica, ori in tzarc.
Dupa ce a mai crescut il puneam in premergator si se tinea dupa mine sau il puneam in scaunul de masa, unde-i legasem jucarii cu panglici.
Cand a inceput sa faca primii pasi eram mereu langa el si il prindeam daca se dezechilibra. Afara am folosit hamul ca sa nu cada pe ciment. Il lasam sa mearga singurel doar pe iarba si pe covor.

Am fost pur si simplu o mama prevazatoare, cum de altfel sunt si acum. I-am sterilizat biberoanele pana la 1 an, iar dupa un an tot le mai bagam la sterilizator cam o data pe saptamana. Incepand cu un an jumate si pana in prezent l-am spalat zilnic pe dinti. Ce sa-ti mai zic? Hainutzele lui, asternuturile si prosoapele lui si acum le spal separat de ale noastre. De cand s-a nascut si pana acum i-am luat aproape zilnic temperatura. Si pot sa mai continui.

Nu inteleg atitudinea asta ostila fatza de mine. De ce? Pentru ca am fost si sunt o mama prevazatoare si protectoare? Si pentru ca mi se pare normal ca toate fetele sa incerce sa fie asa? Mie personal mi se pare obligatoriu sa protejam aceste fiinte mici, nestiutoare, inocente si lipsite complet de aparare. Daca nu avem noi grija de ei, atunci cine sa aiba?

Sper din tot sufletul sa reusesc si eu... pe cuvant!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mexxa spune:

quote:
Originally posted by Mirabelac

Fetelor, aseara am dat pe b1 la nasul si i-am vazut pe columbeni, m-am enervat la culme si n-am mai putut dormi pana pe la 1. Cine a vazut stie despre ce vorbesc, unele chestii m-au indignat la culme si anume:

1. Monica n-avea nici o treaba cu statutul de mamica, nici nu stia s-o tina in brate pe aia mica, o tinea pe umar si se strambase toata saracuta si statea si cu nasu in bluza ei de abia respira, ca aveam emotii ca o sa vedem o sufocare in direct; era clar ca nu se ocupa ea de copil...

2. Cica vor sa-l faca si pe al 2lea tot anul asta si termenul de conceptie maxim ar fi 15 martie; mai fratilor dar la bogatani nu exista lohii, epiziotomie... eu nu-i inteleg pe oamenii astia, stiu ca-s ahtiati dupa publicitate si vor sa faca totul pt. asta dar nici chiar asa... cica vrea sa intrerupa alaptatul ca sa ramana iar gravida... nu pot sa cred, au intrat zilele in sac??? cica vrea sa-i dea pe amandoi odata la scoala, sa stea in aceeasi banca, dar cine-i opreste sa faca asta daca e diferenta mai mare intre ei, adica daca se naste in 2008 in ianuarie...

3. Pe Irina vor s-o faca copil de publicitate si o vor creste cu camerele de filmat pe ea, cica "sa se invete copilu sa se controleze", cum Dzeu sa faci un copil sa se controleze in fata camerelor??? va spun imi ies aburi pe nas de nervi si acum cand ma gandesc... pot spune ca si-au aratat inca o data prostia la tv...

4. Isi doreau un baiat si se vedea pe fata lor ca le pare rau ca nu au, poate de asta mai vor unul asa de repede... eu le doresc din tot sufletul SA MAI AIBA TOT O FATA...

Na, ca m-am descarcat de tot...
Scuze ca am fost off-topic, daca exista vreun subiect "Aruncati cu rosii in columbeni" sa-mi spuneti si mie...

Mirabela mamica fericita de David Stefan (21.09.2006),
www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank"> site-ul nostru si povestea nasterii.

Mirabela si eu am fost la fel...nu zic ca nici acum nu mi-a iesit din cap chestia asta...mi se pare ceva de groaza...
Pe mine ma enervat faza cu bona...ca are bona care sta noaptea cu copilu...da creste'l mama singura sa vezi ca dupa 2 saptamani nu isi mai doreste sa faca unu imediat....

In legatura cu alaptatul...a fost o faza care a cam pus la indoiala...a fost intrebata daca da completare la copil lapte praf...si ea a zis ca foarte rar...dar are 1 saptamana de cand a nascut...ce vrea sa insemne rar la ea...?

Eu am o vorba prost sa fii,noroc sa ai....asa e ea..!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Simona bravo tie! Pot sa te intreb ceva(fara rautate!!!)? Cum era David mic?Cate ore dormea pe noapte?Cat reuseai tu sa dormi pe noapte?Ziua reuseai sa te odihnesti?Te ajuta cineva?

Mirabela eu nu am urmarit emisiunea de la B1(am urmarit alti nebuni pe cei de pe OTV cu farsele...), dar din ce ai scris tu bag seama ca si-au facut copil pentru publicitate...... Biata fetita!.
Subiect special de aruncat cu oua in columbeni nu e, dar poti deschide tu unul...cu siguranta nu va duce lipsa de postari!

Eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cri19 spune:

AMARANTINA nu cred ca atitudinile ostile au fost din cauza ca esti o mama protectoare;toate cred ca suntem asa si incercam sa facem tot ce ne sta in puteri sa ne ferim micutii de orice le-ar putea dauna.Si eu procedez la fel ca tine si din fericire n-avem nici o cazatura la activ;in schimb al meu pitic se tot ineaca cu laptic,sirop si chiar cu propria-i saliva...e blegut la cap. inghitit.Dar ca sa revin,cred ca duritatea mesajului a deranjat si nu mesajul in sine.IGNATICA si-a deschis sufletul si ne-a povestit in speranta unor cuvinte de incurajare pt. ca de invinovatit cred ca nimeni nu o poate face mai mult decat o face ea singura.Si da,sunt de acord cu tine ca suntem datori ca parinti sa-i protejam dupa cum ne pricepem mai bine, mai ales acum cand sunt total dependenti de grija si atentia noastra,insa din pacate se mai intampla si accidente pe care nimeni nu si le doreste.
ADAMEASCA saracutul LUK ce fetisoara busita a avut;sper sa nu aflu niciodata pe propria-mi piele ce-ai simtit cand l-ai vazut asa lovit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _Ralu_ spune:

mai fetelor, dar de ce sunteti asa de inversunate pe columbeni? au si ei defecte ca si noi, nu? de ce ii uram? fiinca au bani? da' ce, noi nu ne-am dori sa avem bani? ce, io daca as avea bani nu mi-as angaja o bona sa stea cu fata noaptea? si nu orice bona, o asistenta medicala de pediatrie, asa am inteles. deci, am toata increderea ca se pricepe...si "habar n-are sa fie o mama buna!"...pai de cat timp a nascut? cand sa invete sa fie o mama perfecta? noi eram super pricepute in primele zile...? mie mi-era si frica s-o iau in brate...si ce, de ce n-o doare epiziotomia? fiindca are bani a naibii! si de ce vrea sa mai faca un copil? uite asa, sa nu-l faca! ca asa vrem noi...ai nabii cu banii lor! tot raul din lume le dorim! sa dea dumnezeu sa aiba o fata! na, ca le-am zis-o!
mey, cata rautate! zau asa! mi se par un pic deplasate reactiile...

dar fiecare cu parerea lui, desigur!

raluca, mami fericita de www.totsites.com/tot/alexia-maria" target="_blank">alexia maria (07.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirabelac spune:

Amarandina tot respectul si din partea mea . Totusi, se pot intampla multe chiar daca esti cu ei non-stop, se poate ineca cu tine de fata, doamne fereste de ceasul cel rau...

Mirabela mamica fericita de David Stefan (21.09.2006),
www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank"> site-ul nostru si povestea nasterii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alessia80 spune:

Hai ca daca s-au calmat apele le dezlantui eu....
MIRABELA< MEXXA- va inteleg perfect indignarea dar nu sunt de acord cu voi in urmatoarele privinte:
-ce e asa rau daca doarme bona noaptea cu fetita? Sincer si eu as fi facut asta daca as fi putut! Oricum banii nu sunt o problema si bona e mult mai calificata de a sta cu fetita, e luata direct de la Elias!
-Irie prea batran si e disperat sa-si recupereze anii in care a stat 'degeaba'pana acum. Vrea acum cat de multi copii poate, ca la anul cine stie daca mai are cu ce
-asta ca-si doreau baiat- sunt tampiti-scuze
-m-au mirat blugii fetitei, habar n-aveam ca exista marimi atat de mici, iar de tenisi...ce sa mai zic

Un lucru de apreciat la Moni e ca si-a sacrificat frumusetea atat de tanara! Si e bine ca a luat decizia de a fi mama! ALtele in locul ei s-ar fi multumit cu statutul conferit de nume si l-ar fi exploatat la maxim pe Iri!
Sanatosi sa fie,pt ca sunt convinsa ca nimic nu e intamplator pe lumea asta!
Hai ca ar trebui sa ma ia de avocatPoate mai castig si eu niste bani

SIMONA- Bravo! Super mama esti. Acum eu ar trebui sa ma supar rau pe mama pt ca m-a scapat de atatea ori. Dar am inteles-o si stiu ca nu a fost vina ei. Eu as inebuni daca ar cadea A., asa ca sunt cu okii pe el...dar am avantaj ca nu sunt singura! Eu te admir si-mi fac 'mea culpa' pt ca nu sunt atat de curajoasa si puternica pt a ma descurca singura cu ccc copilul pe care mi l-am dorit atat de mult

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

dak cccc columbeanca a zis si facut ce-ati povestit voi,
atunci este o
nu am gasit emoticoane mai urate...ca le-as fi pus pe toate

astea sunt "femeile" din ziua de azi
este pur si simplu trist si nedrept faptul ca
unora le da Doamne-Doamne bebei si nu sunt in stare sa aprecieze
si altora (cum sunt vreo 4 prietenea de-ale mele) le intoarce spatele
e nedrept sa-ti doresti atat de mult un copil si sa nu-l poti avea
mai ales cand ai tot ce-ti trebuie pt.a avea grija de el
pe mine chestia asta ma macina rau de tot

si as face orice pt.ca prietenele mele sa aiba si ele copii
dar ce-as putea face ?!?!?!?

Lilina si Vlad - Alexandru (23 septembrie 2006)

cum s-a nascut bebe site-ul lui bebe varsta lui bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inni spune:

Amarantina

Inni, mamica de Ami (29.08.2006)
www.totsites.com/tot/ami" target="_blank"> Amalia si paginutza ei

Mergi la inceput