Mamici din Arad...??? (60)
Raspunsuri - Pagina 9
flavia ramona spune:
Clau, lasa naibii tigara aia, pai daca e cu ochisori????? Waw ce m-as bucura . Fa si tu un test nu ne mai tine pe jar, cum poti rezista?
Ioana, eu ti-am spus ca te ajut cuplacere oricand, dar daca tu spui ca ai ajutor atunci ok. Lasa ca trece mirosul de vopsea.
Gabi, ai observat cumva ca ti-am trimis si tie PM cu adresa? Ca poate ai uitat ...
Am trimis la toata lumea PM cu adresa? Sa-mi spuneti daca am uitat pe cineva, da nu cred.
Bogdi a dormit aseara pana la 1:15, apoi i-am dat sa mance si s-a culcat din nou. Eu am reusit sa ma pun in pat pe la 2, dar spre dimineata mi s-a trezit des si chiar daca am dormit pana pe la 11 acum mi-e somn.
Ne pregatim sa mergem la pediatra.
Vad ca e soare afara asa ca mai tarziu o sa ies la plimbare cu mami si Lisa ca e la ea.
pufymic spune:
Flavia mie nu mi-ai trimis PM!
Mey si eu am vrut sa ies cu piticii afara azi dar bate un vant.,te ia pe sus nu alta!Asa ca stau cuminte cu ei in casa....si ma apuc de impachetat....diseara incepem
Eu
alinamoro spune:
Flavia, am primit si eu PM cu adresa.
Ioana, chiar asta vroiam sa spun si eu ca as iesi afara ca e soare si fain, dar bate un vant ca parca imi ia si roletele.
Succes la impachetat. Nu stiu in ce impachetati, in saci sau in cutii? In cutii e super, noi asa am facut cand ne-am mutat si a fost foarte fain la despachetat, stiam ce-i in fiecare ca am scris pe ele si doar le luam din cutii si le puneam la locul lor.
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze 1, poze 2
Claudelu spune:
Flavia rezist. Nu ma intreba cum dar rezist. Eu imi mai doresc un copil dar parca nu acum, dar daca chiar ii cu ochi, cu ochi sa ramana Cel mai incantat ar fi Clau. El deja vreme ma tot bate la cap sa mai proiectam un kinder, da de data asta sa fie fata. Dar eu vreau tot baiat
Cand am ramas cu Raul el nici nu vroia sa auda ca ar fi fata, iar eu nici sa aud ca e baiat. Deci tot pe invers suntem
Dar hai sa nu mai vorbim de asta ca poate nu e nimic. Va tin la curent
Ioana, spor la smotru. Stiu, crede-ma, stiu cum e Zici ca e putin si merge repede. Pe naiba, freci intr-o camera si cand te apuci de alta in prima deja iar e praf si tot asa
Sa nu iesiti afara ca bate un vant de te ia pe sus. Langa biroul meu sunt cutii de polistiren pe care acum le imprastie vantu in toate directiile, binenteles ca si in geamu biroului. Am tresarit de cateva ori , am crezut ca se darama biroul cu mine
Gata, fug la munca
DianaR spune:
Clau, ce spui tu, cu ochisori? Bine ar fi! Tinem pumnii!
Carmen, din pacate pneumoniile virale pot fi naspa rau... Din fericire cazurile grave sunt rare...
Alina, o, las ca nu ne certam eu cu Carmen, era ceva in joaca.
Ioana, oooo smotru... Sunteti avansati, mai un pic si va mutati in casuta voastra...
Deci, eu vreau rezumatul. Cum a ramas? Ce aducem maine? Sau comandam pizza?
Diana, Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) & Timeea (18.05.06)
Verzuliile: Delidana-Khristin-Daria-Diana-Dulcetica
flavia ramona spune:
Diana, comanda pizza.
Na ma duc la pediatra. Afara nu o sa mai iesim daca bate asa tare vantul.
Claudelu spune:
Mai fetelor pe bune ca nu e de gluma. La mine toate ambalajele sunt ori pe jos ori peste gard Zbor cutiile pe unde apuca, jale Am iesit afara sa vad cum e, am iesit in capu gol si acum m-a luat sinusita
Diana, am tot uitat sa te intreb. Voi cat ati avut cheltuielile? aveti repartitoare??
cristinacsa spune:
Buna feteor,
La multi ani Daria!
Clau, tinem pumnii sa fie cu ochisori!
Flavia, am primit si eu adresa.Nu ai latit mult gazul. Verisoara lui Mihai a platit 360ron gazul la 3 camere , dar cred ca la ea foarte cald...
Maria, tare dulce e Mara! Si ce fain doarme pe cintar... Chiar ca ai mult cheltuieli. Eu trebuie sa fiu fericita cu 250ron...Ai contor individual de gaz? Daca nu e destul de nasol, ca nu cred sa se rezolve asa repede. Mai poti sa te debransezi?
Ioana,ce fain ca va mutati.Spor la smotru!
Pupici,
Cristina si gemenele
--
http://sysopconsulting.homeunix.net:8080/
DianaR spune:
Clau, avem repartitoare. Caldura singura a fost 1,2 mil, dar pe noi apa calda ne omoara. Luna trecuta am consumat 16 metri cubi dar a si venit administratorul mult mai tarziu sa citeasca decat alte luni, de obicei avem 10-12 metri cubi.
Fetelor eu nu doresc pizza, ptr ca sunt la cura si voi manca acasa. Vladut nu mananca oricum pizza, ii voi fierbe crenvusti, dar oricum nu cred ca v-a manca in asa agitatie si atatia copii.
Diana, Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) & Timeea (18.05.06)
Verzuliile: Delidana-Khristin-Daria-Diana-Dulcetica
Claudelu spune:
Diana, pe Nelu il aveti si voi administrator? e de la Dana din bloc, pe ala? ca si noi tot pe el il avem. M-am gandit ca e el, pentru ca si la noi a venit tarziu. Noi la capitolul apa calda sa zic stam relativ bine, 6 mc apa calda. Pe noi caldura ne-a terminat...2 mil si toata ziua am stat cu geamurile deschise ca murim de cald. De inchis nu le inchid ca oricum tot atat platim (n-avem repartitoare ) 3 mil avem cheltuieli