Mamici din Arad...??? (60)
Raspunsuri - Pagina 7
flavia ramona spune:
Ioana, sunt sunt, eu abia astept.
Alina.a, o prietena de-a mea s-a operat la Szeged si nu stia o boaba maghiara si a fost ok. Dr cam stiu engleza si unele asistente, dar foarte putin.
Eu ma pun sa traduc ceva pt un referat si nu am efectiv niciun chef, dar Bogdi doarme asa ca ...
alinamoro spune:
Salutare!
Am avut o durere de cap groaznica azi si am dormit putin cat a dormit Adelina ceea ce n-am facut eu de mult.
A fost azi pediatra la noi (ziceam ca vine zilele trecute, dar a intervenit ceva la ea si nu a putut). Adelina e ok.,cu greutatea e putin sub limita ca de obicei. Am observat ca de cand i-am dat cereale (orez) a pus mai bine in greutate, zicea si ea ca am facut foarte bine ca i-am dat. Luna asta a pus destul de bine fata de luna trecuta, la 4 luni avea 5900 g si acum are 6400g. Mi-a zis ca pot sa-i dau dupa 5 luni daca vreau suc de morcovi, mere, pireu de mere eventual cu orez in el, supa de legume,cereale... cam astea pana la 6 luni. Azi am incercat o lingurita de suc de mere.
Ioana, chiar ma gandeam de ce nu scrii dincolo la "Bucurii". Eu nu ma stresez ca am scris foarte putin acolo, daca am intrebari va intreb pe voi aici la acest subiect si nu primesc raspunsuri "de la inaltime". Si-au facut subiect acum pe supereva si am vazut ca au mers mai multe fete, mie oricum nu-mi pasa, sa le fie de bine.
Voi pe unde umblati?
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze 1, poze 2
maria_rubi spune:
Salutare! V-am citit dar nu prea am avut timp sa si scriu.
Intretinerea pe decembrie ne-a venit si noua 470 ron (la doua camere, fara repartitoare). M-am cam speriat, dar cand am citit ca si voua v-au venit tot asa sume colosale, m-am mai calmat un pic. Are cineva dintre voi termoteca, si daca da, cat a costat achizitionarea si montarea ei si cat va vine factura la gaz? Noi ne gandim serios sa punem termoteca, dar nu stiu daca mai apucam in februarie.
Mara papa bine, acum ne luptam cu colicii . De fiecare data dupa ce mananca o doare burtica. Cu buricul am facut asa: seara, dupa baita il dezinfectez cu apa oxigenata si apoi pun betadina. Nu mai sangereaza, a inceput sa arate chiar bine. Pt colici am luat Bonnisan, nu stiu cat de eficient este in schimb. Maine merg sa cumpar chimen si seminte de marar ca sa-mi fac ceai anticolici, beau eu si ajunge si pt bebe in lapte. Tot maine fug la Teba ca deja ne-au ramas multe hainute mici.
Am mai pus 3 poze noi .
Pupici!
POZE
Claudelu spune:
quote:
Originally posted by ducky
Somleac, asa prostie n-am mai auzit !!! Aia nu stiu cum sa-ti ceara bani de buzunar...
Flavia, tu esti sigura ca ai destul loc?? Poate ar trebui sa venim alta data...Mama, ce mi-ar place sa va cunosc pe toate !!!
Diana Maria,mami de GLAD
quote:
Originally posted by anichka
Buna fetelor!
Ati scris mult de cand n-am intrat!
Albert a primit vaccinul de 2 ani si jumatate ,ma bucur ca nu a avut nici un fel de reactie la el.
Flavia venim si noi marti la 18-18:30!Sa ne spui ce sa aducem si adresa ta!
Maria la Albert a mers foarte bine cu sab simplex ,dupa ce am incercat toate produsele existente la vremea aceea pe piata.
Gabi ai un sot foarte talentat !
ana
quote:
Originally posted by anichka
Am uitat sa va scriu ca am fost si noi joi la szeged si nu imi pare rau ca am mers.I-am cumparat lui Albert din Tesco doua bluze acceptabile ca pret un hanorac cu gluga la 10,2 ron si un pulover cu gluga la 13,7 ron.
ana
AM vazut ca fetele au postat dincolo si m-am gandit sa nu le las cu ochii in soare.
Ma duc sa fac baita ca mi-e plina cada si revin...sper
Claudelu spune:
Am RE
Flavia ma gandesc cu groaza ce va fi marti la tine (sper sa nu regreti ), pentru vineri au venit la noi 3 vecinute cu pruncii din dotare (4 fetitze ) si ce show cu ecou a fost aici nu-ti imaginez. Cu lacrimi au plecat acasa Le-a pus Clau o plapuma langa pat si sareau din pat jos, toate jucariile intoarse, carioci, creioane, hartii, etc, nebunie totala, dar nu-mi pare rau, ma bucur mult ca s-au distrat, ca si asa Raul tare rau se plictiseste aici in Micalaca Sambata dimineata la prima ora m-a pus sa chem fetele la el
Pruncii se ditrau la Raul in camera si noi astia batranii ne-am distrat in sufragerie. A scos Clau tot alcoolu din dotare. Super ne-am simtit. E prima intalnire cu vecinii asa neoficiala si pe bune ca a fost bine. Ma bucur ca am mai socializat si noi
Marti deja mi-am aranjat programu Raman peste noapte la mamii
Hai ca mi-e somn de mor, mai vorbim maine
alinamoro spune:
Maria, ce scumpa e Mara si grasunica!
Clau, am vazut pozele, Raul e un scump, ce fain e in poza asta.
Flavia, tot am vrut sa intreb...vecinii de jos crezi ca rezista marti dupa masa?
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze 1, poze 2
Melania 14 spune:
Hai mai Alinus nu ma dispera cu subiecte dintr-astea groaznice !!!! Refuz sa cred ca pe un copil sanatos il poate rapune asa de usor o viroza !!!
Cuscra Diana ce zici ? vrem parere avizata.
Aia cu "vrei, vrei,vrei ?" a fost buna de tot. si vedeam faza din desenul animat.
Stai linistita Alinus ca nu ne certam , numai ne fitilim si noi asa , in public.Cat despre pizza..... eu sunt pentru si cu ocazia asata o rezolv si pe Mel .
Flavia suna foarte bine totul
Maria e super dragalasa Maya .Colicii i-am rezolvat si noi cu sab simplex
Clau ai un terorist pe cinste, Mel nu cred ca ar fi stat pana sa-i fac eu poza in afara cazii , era deja inauntru cu tot cu haine daaaaaaaaar cu conditia sa nu o spal pe cap
Melania (14.01.2005) si mama Carmen
poze
pufymic spune:
Am vazut pozele cu Raul(super Spiderman cu agrafa) si cu micutza Mara(ce mare e!si ce fain cantar aveti).
Clau multumim de mesaje(ca eu sigur nu le vedeam).
Noi acum am venit de la apart. E gata...peste maxim o sapt vom fi mutati deja!Abia astept!!!!!!!!!!
Noapte buna!
Eu
alinamoro spune:
Carmen, asta ma ingrozeste si pe mine, cum poti muri asa usor dintr-o viroza, mai ales copialsii.
Da, ma gandeam si eu la copilasi cand am zis de pizza.
Ioana, ce fain ca ati terminat cu renovatul. Te ajuta cineva la smotru?