Mamici din Arad...??? (60)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Flavia, tu nu dormi la ora asta?
Succes pe maine la examen!

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze 1, poze 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Flavia, succe maine la examen! Se vede ca n-am citit cu atentie, sau mi-a scapat dar imi poate spune cineva ce examen???

Diana, Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) & Timeea (18.05.06)

Verzuliile: Delidana-Khristin-Daria-Diana-Dulcetica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

quote:
Originally posted by DianaR

Flavia, succe maine la examen! Se vede ca n-am citit cu atentie, sau mi-a scapat dar imi poate spune cineva ce examen???

Diana, Flavia are examen la masterat (asa stiu eu, sper sa nu gresesc).

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze 1, poze 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

fetelor sa-mi spuneti ce sa aduc!
diana f dragutza e timeea,am atins monitorul sa se ia....
defapt abia astept sa-i vad live pe toti!

alina 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Neata fetele!

Flavia bafta la examen!Eu aduc suc(asa ca nu lua prea mult!) si ceva de rontait.

Abia astept sa ne intalnim!

Eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

flavia multa bafta la examen!
si eu abia astept sa ne intalnim!

alina 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Flavia, bafta la examen!
Diana dulce foc Timeea!
Sangele curge in continuare la subiectul cu pricina Am pierdut ceva vreme citind tot.
Alina M sau Ioana, care e faza cu "carligu de rufe"?

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Gabi cauta la Tauroaice si citeste...stai ca ma duc sa caut eu si-ti dau link-ul
Edit: citeste de AICI incepand si te lamuresti...

Eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Melania 14 spune:

Flavia, cu intarziere, bafta la examen !

Mey mamici cu pitici mai mari , copilasii ce vor cina ? nu dati cu rosii dar Mel sigur nu va manca inainte de a pleca de acasa si nu se va multumi cu covrigei.Ceva cremvusti sau o omleta sau...propuneti voi ceva .
Am inteles ca dulcele si sucul e asigurat asa ca astept propuneri in cealalta privinta.

Mey cuscra , nu am vazut nici un comentariu pozitiv la adresa harniciei gospodaresti a nurorii tale .Nu vezi numai cand se mai pupa si ea cu altul , ca sa vada cum e , sau tre' sa astepte pana la 18 ani ca sa aibe voie ? eu o las mai repede

Melania (14.01.2005) si mama Carmen

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Mey cuscrustino vrei sa ne certam, vrei, vrei, vrei? Tocmai citesc subiectul discutat de fete cu bucuriile si curge sange rau, valuri, valuri... Hai mey, normal ca normea-i harnica, face papa, calca, imprastie orez prin casa sa aibe mama ce curata... Iaca te vad si ne vorbim toata ziua ca nu-mi mai vine sa-ti raspund expre si pe forum. Ce astepti din partea unei biete socrosenii?
Ii bine daca o lasi mai repede, stai sa-i spun si la fiu-miu....

Hai ca ne mai tragem de par diseara.

Sa stii ca eu ma uit la toate pozele cu Mela de la un cap la altul, ptr ca e chiar o incantare s-o vezi, acu chiar imi e rusine ca n-am zis nika nika...

Editul cu nr 4... Atata tot editez la mesajul asta, ba manc o litera, ba mai scriu ceva...

Mergi la inceput