Mamici din Arad...??? (60)
Raspunsuri - Pagina 5
alinamoro spune:
Flavia, tu nu dormi la ora asta?
Succes pe maine la examen!
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze 1, poze 2
DianaR spune:
Flavia, succe maine la examen! Se vede ca n-am citit cu atentie, sau mi-a scapat dar imi poate spune cineva ce examen???
Diana, Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) & Timeea (18.05.06)
Verzuliile: Delidana-Khristin-Daria-Diana-Dulcetica
alinamoro spune:
quote:
Originally posted by DianaR
Flavia, succe maine la examen! Se vede ca n-am citit cu atentie, sau mi-a scapat dar imi poate spune cineva ce examen???
Diana, Flavia are examen la masterat (asa stiu eu, sper sa nu gresesc).
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze 1, poze 2
X-ray spune:
fetelor sa-mi spuneti ce sa aduc!
diana f dragutza e timeea,am atins monitorul sa se ia....
defapt abia astept sa-i vad live pe toti!
alina 14+
pufymic spune:
Neata fetele!
Flavia bafta la examen!Eu aduc suc(asa ca nu lua prea mult!) si ceva de rontait.
Abia astept sa ne intalnim!
Eu
gabitzica spune:
Flavia, bafta la examen!
Diana dulce foc Timeea!
Sangele curge in continuare la subiectul cu pricina Am pierdut ceva vreme citind tot.
Alina M sau Ioana, care e faza cu "carligu de rufe"?
Poze
pufymic spune:
Gabi cauta la Tauroaice si citeste...stai ca ma duc sa caut eu si-ti dau link-ul
Edit: citeste de AICI incepand si te lamuresti...
Eu
Melania 14 spune:
Flavia, cu intarziere, bafta la examen !
Mey mamici cu pitici mai mari , copilasii ce vor cina ? nu dati cu rosii dar Mel sigur nu va manca inainte de a pleca de acasa si nu se va multumi cu covrigei.Ceva cremvusti sau o omleta sau...propuneti voi ceva .
Am inteles ca dulcele si sucul e asigurat asa ca astept propuneri in cealalta privinta.
Mey cuscra , nu am vazut nici un comentariu pozitiv la adresa harniciei gospodaresti a nurorii tale .Nu vezi numai cand se mai pupa si ea cu altul , ca sa vada cum e , sau tre' sa astepte pana la 18 ani ca sa aibe voie ? eu o las mai repede
Melania (14.01.2005) si mama Carmen
poze
DianaR spune:
Mey cuscrustino vrei sa ne certam, vrei, vrei, vrei? Tocmai citesc subiectul discutat de fete cu bucuriile si curge sange rau, valuri, valuri... Hai mey, normal ca normea-i harnica, face papa, calca, imprastie orez prin casa sa aibe mama ce curata... Iaca te vad si ne vorbim toata ziua ca nu-mi mai vine sa-ti raspund expre si pe forum. Ce astepti din partea unei biete socrosenii?
Ii bine daca o lasi mai repede, stai sa-i spun si la fiu-miu....
Hai ca ne mai tragem de par diseara.
Sa stii ca eu ma uit la toate pozele cu Mela de la un cap la altul, ptr ca e chiar o incantare s-o vezi, acu chiar imi e rusine ca n-am zis nika nika...
Editul cu nr 4... Atata tot editez la mesajul asta, ba manc o litera, ba mai scriu ceva...