Piticlonti de iulie - august 2004 (211)
Raspunsuri - Pagina 8
szivarvany spune:
Ce se ia pt durere de dinti ???
Io stiu de aulin ... altceva ???
Plssssss
Daria & www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">GIULIA_(2004_08_16)
EkipaVerde: Delidana - Khristin - Daria - DianaR - Dulcetica
papadie spune:
http://good-times.webshots.com/album/557188906rnqiQq
na ca pusai rpd 3 pose: catrina cu codite, sofia dupa baie si eu cu catrina in brate si nejte preteni:) era de craciun d-aia stem cam buhaiti
Papadie, mama Mielului turbat si-a delikatului Pescarush
szivarvany spune:
Papadicea - ce frumuseti
Sa ti traiasca !
Daria & www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">GIULIA_(2004_08_16)
EkipaVerde: Delidana - Khristin - Daria - DianaR - Dulcetica
papadie spune:
presupun ca atunci cand zici de frumushate la mine te referi
pt dinti se ia radacina de cleste sau tuica. daca nu ai din astea incearca cu algocalmin fiola sa tii la masea. e sfant!
roxanaz spune:
si io fac tiramisu azi, da cu fructe de padure, pe post de tort. si-un cheese cake cu zmeura. si inainte de asta la cumparaturi. bfff 'st singura fara chef de paranghelie azi?
papadie spune:
rox da vaz ca ai un chef in tine azi :-)))))))))))) bre de nervi vezi sa nu te apuci sa faci sarmale, ciorbe, cinci torturi si sapte pastrame cu vin fiert:)
pako spune:
Mai, nu ati scos pampoanele......repede!repede ca se apropie....deja stomacul meu clocoteste de emotii, care spuneam ca n-o sa le am...
Papadic, vazut pozicile cu ciufulici si cu codici...scumpe foc fetitele tale
Spor la tiramisu fetelor
polux spune:
Yuppi, cumparat biletele ptr Adela si mamaie...pentru 4 iunie. Pe ale noastre inca nu, dar le-am rezervat pentru 12 mai. Asa ca acum sunt fericcita caci stiu ca sigur va ajunge gaza mea acasa.
Lia FELICITARI pentru ingeras. Sa-ti traiasca amandoi copiii si sa-ti aduca numai bucurii.
Olivia, din nou amigdalita? Mai ce e cu imunitatea ta asa de scazuta...ia incearaca sa iei ceva ptr cresterea ei. Si are dreptate copilul, mama no craing...ca Luca te iubeste, si uite papa.
Alice cum este cu 2 copii...poate iti vine si tie pofta de un fratior ptr Andrei.
Robi imi pare rau ca nu ai vesti bune de la doc. Sa speram ca tratamentul isi va face efect.
Dana, doua gradinite? o sa innebuniti copilul ala cu atatea limbi. dar acum sincer de ce nu poate sa mearga patru acolo unde merge acum, in olanda parca?
Elodie, bine ai venit sa-ti traiasaca printesa, si sa se faca bine repede repede, ca am vazut ca e bolnavioara.
Liliana
Cele mai noi poze
Poze cu maimutica mea
Poze noi
papadie spune:
LIVIU! LIVIU!
nastere in cinci minute. s-a vazut mitzu si dorsilia da?! ai luat la cunostinta :))) btw si Sofia s-a nascut mai repede:)))
POLUXeanu ma bucur mult pt tine!!! AMR cat?:)))
KIM mei cumpara niste sare grunjoasa si fa ce fac si eu freaca amigdalele. O sa-ti vina sa versi dar e miraculos leaku'. erea sa zic ca te pup pe amigdale sa-ti treaca da' mai bine pe obraji, da?;))
mitzura spune:
Buna seara!
Lia, felicitari! Sa fie micuta sanatoasa, papacioasa si dormicioasa! . Si tie putere multa ca sincer, nu stiu cum rezisti singura cu doi copii....eu n-as reusi. Poate e Danut mai cuminte. Ia zi, poti sa-i lasi singuri, cateva minute, fara sa fie supravegheati, ca eu inca nu pot.
Felicia, uite aici, incep eu galeria. Hai ca uite ce traditie avem noi pe aici, sa nastem al doilea copil in 10 minute, va fi la fel si la tine. Fii optimista!! maine dimineata te internezi? Mama, ca ma apuca emotiile cand ma gandesc....sa pui pe cineva sa ne dea vesti. Andreea cu cine ramane?
Sa stiti ca si Tudor a facut exact la fel, cand am instalat noul patut s-a urcat in el. Acuma foarte rar se mai urca in el. Stie ca e al Marei. Doar daca vrea sa se alinte. Probleme mai avem si cu suzeta, de cate ori o uit eu la vedere, o "fura" si tzusti cu ea in gura. El care n-a supt suzeta in viata lui.
Am dat in boale citind despre sarmale, pastrami, tiramisu si placinti. cand mai faceti trimiteti incoa, la o femeie care alapteaza (si care e super pofticioasa ), ca altfel raman fara lapte...Asa ma oftic ca io nu mai am timp de gatit, asa ca fac numai chestii super rapide, sau mananc ce mi se aduce.
Apropos de alaptat, dupa raceala asta, am cam ramas fara lapte. Mara ar sta numai la san (ca nu se prea satura), daca o desprind plange, nu mai prea doarme. Iar eu balotez ceaiuri la greu, si galactogil, si mananc ca sparta, doar doar se strange mai mult. De doua seri incerc sa ii dau completare de lapte praf (ca o vad clar ca ii e foame), dar nu vrea sa inghita si pace. asa ca face foamea mititica. Sper sa se intoarca vremurile bune.
Mai ziceti-mi si mie, voi chiar folositi albastru de metil la copii, cand ii doare gatul? E eficient? Si se mai gaseste prin farmacii?
Robi, hai ca si eu stiu pe cineva cu un chist pe ovar cam ca al tau, care s-a resorbit dupa tratament. Deci sunt sanse.
Olivia, vad ca si voi impartiti tot, ca o familie ce sunteti...inclusiv bolile. Sanatate multa! iar cu mancarea, si eu ma enervez cand nu mananca Tudor, in ciuda oricarei logici si in ciuda tuturor sfaturilor citite si primite.
Am vazut toate pozele, da nu mai amintesc protagonistii, smecherasi cu ochelari, pui de papadie si de vrabiuta, echipa verde...
Liliana, in sfarsit ai o data sigura! lasa ca trece timpul repede si o strangi in brate imediat!
Roxi, pai ce se intampla cu cheful tau?