Piticlonti de iulie - august 2004 (211)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Carmencita,
uite aici: www.culinar.ro/forum/index.php?showtopic=6682" target="_blank">tiramisu`
Spor la prajiturit !!!

Edit ... si io stiu varanta aia de pe mirc

Daria & www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">GIULIA_(2004_08_16)
EkipaVerde: Delidana - Khristin - Daria - DianaR - Dulcetica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

alice vezi tu cu luatu la dublu oale, frigiderte ca poate-si ia gagica cica sa nu se strice mancarea si s-o arunce mai bine s-o bange-ntr-o gagica

si daca tot vorbim cu subintelese ce e aia "stf" ca io stiu numa varianta de pe mirc ...oups

Papadie, mama Mielului turbat si-a delikatului Pescarush

Mergi la inceput

Duamna Daria ekipa verde inseamna ca steti de la ecologisti sau de la vegetarieni?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

brei, chiar asa ce e cu echipa verde si ce e cu a neagra? daca ati scris printr-o pagina unde ieream io luata cu doarele, sorry, ad` ma freaca tanti grija
multu` de tiramisu
papa, da`i cu mastica sa-tz treaca nacazu` s`poi poa` te-o fi luat cu frig la sanius
Carmen, Ilinca, Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Papadicea - io tare vegetariana`s , mananc doar branzeturi facute de vacute care papa iarba
Mey, pune poze ! Am asa un drag de fetele tale

DECI: Carmen - grase am fo` si grase am ramas, deci ne am grupat pe ekipe, io`s cu verzile

Daria & www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">GIULIA_(2004_08_16)
EkipaVerde: Delidana - Khristin - Daria - DianaR - Dulcetica

Mergi la inceput

Of pasarika triunghiulara au scris la sub cu cure de slabire si si-au facut echipe. care ekipa slabeste mai mult. breeeeeeeee cine vrea sa castige de la curele alkea de slabire sa ma bage pe mine-n ekipa ca vrau sa dau doo kile jos din cele 48!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Poi varianta aia ... o stiam si io, dar nu vrusei sa zic nik de ea ... ca e preaaaaa !!!
Nope, Doamna Saniush, nu crez ca mai are lok alta gagica, nu de alta, dar io la 47 de kile ale mele pot minca de sparg, nu mai ramine nik bietei femei !! Acu poate doar s-o ia extralarge de la inceput, sa aiba de unde da jos !!!

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Si ca sa va dau un exemplu - tocma ce am terminat o farfurie maaaaaare de mincare chinezeasca (avec curry !!!), plus desert doo danette duo de vanilie si acu ma duc acasa sa vaz ce a gatit mama soacra !!! Asta pentru ca daca ma intrebati ... sint la job, dar ma pregatesc de mers home ! Ca tot zicea Cristalina ca sint multicolora !!!
Papa, da-ncoace kilele !! Ca io sint stringatoare si nu ma supar defel !!! [

Alice si Andrei

Mergi la inceput

Si am tiparit si tiramisul acela, poate imi vine vreo idee pe linga amandine ... sa vaz daca am timp si lok in bucatarie !! Sau mai bine i le las socrelei sa le citeasca si execute ea, ar fi ceva !!
Gata, acu chiar plec ! Va mai urez inca o data un uichend linistit, de data asta pe bune insa !!!

Alice si Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

ahaaa, va sa zica asta-i misteru`... si echipa neagra tot de acolo ie? poi` io nici nu tin minte sa fi avut vreodata sub 50, poate prin generala

Carmen, Ilinca, Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3,

Mergi la inceput