Piticlonti de iulie - august 2004 (211)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns polux spune:

URA, URA...a venit Liviu. Felicia sa-ti traiasca dolofanul ...3900? Uuuu ce voinicel, pupal-as eu pe el pe toate partile. Asteptam mai multe vesti.

Liliana

Cele mai noi poze

Poze cu maimutica mea

Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bozo spune:

Felicia zice ca puiu mic a inceput sa pape. crede ca mai sta vreo 3 zile in spital.
Va pupicesc pe toate dragutelor, noapte buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

http://new.photos.yahoo.com/antandreea/album/576460762387354586#page1
poze noi, disregard titlul ca nu-s de la inceputul lunii decat cateva, restul sunt de azi, 28 ianuarie.
abia astept sa vad poze cu bebelusii noi, aka andreea si liviu...
nu stiu daca mai apuc sa intru si maine, dar va doresc o saptamana minunata si va citesc sambata de-acum. pupici
ps roberta, imi pare rau de chestia cu chistul, dar stiu ca se mai scapa de ele si fara cutit, ai incredere si urmeaza tratamentul. sanatate multa!

philip&andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

BINE AI VENIT LIVIULICA GRASUNICA!!!!Sa fi sanatos voios si mancacios!Felicitari proaspetei mamici si refacere rapida!!!
LA MULTI ANI ADEMA!!!!MULTA SANATATE FERICIRE SI TOT CE-TI DORESTI!!!
revin
Am revenit,pupam tzucureii jucausi si pe Pupi cel frumos,vreeem si noi zapada,a mea ieri a inceput sa planga ca la televizor este zapada si la noi nu!!
Avem si noi poze cu activitati casnice,ca ieri batu vantul asa de tare ca n-am iesit decat 10 minute afara!Azi mergem la vaccin asa ca morcovul este cat casa!
http://new.photos.yahoo.com/gorodeii/album/576460762383339828/photo/294928804205565359/29
Sa avem o saptamana frumoasa si usoara in special Andreea de Pupi sa ai o "excursie" superba in Florida!!!
www.dropshots.com/day.php?userid=225059&cdate=20061230" target="_blank">filmuletz,gorodeii,
aripile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

buna dimineata dragelor!
Liviu bine ai venit printre noi! sa fii sanatos si fericit si sa ai o viata plina de bucurii!
Felicia refacere rapida si te asteptam cu vesti bune!
gagici da nu fusei suparata maica. nu aveam chef de distractie...da mi-a venit mai tarziu cheful . iar prajiturile nu erau ptr noi, ci pentru ziua mamei mele, care a fost sarbatorita sambata cu ceva intarziere.
Liliana felicitari pentru gasit biletele, ce companie a fost cea mai ieftina pana la urma?
o saptamana frumoasa tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns polux spune:

Buna dimineata. Inca o data bine ai venit pe lume Liviu si felicitari Felicia.

Roxi am luat cu Lufthansa, pana la urma au fost cele mai ieftine, desi nu am luat bilet de pensionar ptr mama si nici one way ptr Adela, ca ma costa cu mult mai scump.

Va doresc o saptamana placuta la toti.

Liliana

Cele mai noi poze

Poze cu maimutica mea

Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

LIVIU, BUN VENIT! FELICIA, SA-TI TRAIASCA BAIETELUL SI TU SA FII SANATOASA SA-I CRESTI PE AMANDOI!

Da' ce spor ati avut in 3 zile, mama, abia am reusit sa citesc! Am vazut si poze cu papusile Doamnei Papadie (poza Sofiei este extra, e de coperta de revista cu bebei), cu Rares shmecher, cu Gorodica impuscand mingea, cu Tzucureii si cu Pupi (sper ca nu am iNoi am avut o excursie la superlativ, chiar daca a fost vineri ca in filmele cu tzicnitzi, ca ne-a apucat plecatul pe Valea Prahovei, unde am ajuns noaptea si canci cazare, asa ca am taiat-o inapoi in Moldova, mai exact la Durau, so, am mers cu masina vreo 12 ore (cu opriri de papa si dat cu fundul pe zapada pe partie la Predeal...noaptea).
Matei s-a comportat exemplar, a fost foarte, foarte cuminte si fericit,s-a imprietenit cu toti catzeii din zona, a urcat singurel pe munte, s-a certat cu vantul sa nu mai bata si tot asa...
Acum, in premiera nationala, doarme, este obosit, micul de el, s-a trezit pe la 8 si a cerut apa si s-a culcat la loc.
Mai tarziu pun poze, sa le selectez ca am facut aproape 300!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Neatza !!
Si LA MULTI ANI, Liviu, , bine ai venit pe lume, sa cresti mare si sanatos !! ] Felicia, sa iti traiasca grasunelul,ma bucur
tare ca sinteti bine amindoi si iti doresc refacere rapida si mult laptic pentru pitic
!!
Roxi, LA MULTI ANI cu multa sanatate si pentru mama ta !!
Adema, LA MULTI ANI, , sa fii sanatoasa si fericita alaturi de toti cei dragi tie !!! Petrecere frumoasa astazi, de ziua ta !!
Liliana, !! Eu nu am inteles prea bine ce si cum - Adeluta vine acasa sau doar in vizita la voi cu mama ta ??
Andreea, am vazut pozici, ce zapada faina acolo la voi !!! Plimbare placuta sa ai si vreme frumoasa !!
Olivia, mama, cum mai esti ? Ca nu am vazut nici un mesaj de la voi !! Sper ca sinteti OK !!
Si la noi bate vintul de ieri, asa ca nu am fost pe afara de frica vreunei raceli ! De soare e soare, dar friiiig !
Eu is la munci, as usual, si va doresc o zi minunata tuturor !!

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

Poluxeanu daca iost Oana de care vb. sarumina de complimente:)))
Pako facusi un bebic gata de mers in picioare frate. Aproape 4 kile. Mai viu si io o tura sa pup bebelu:)))
bre fete ma doare un gat si-o ureke de-mi vine sa ma dau cu capu de pereti. colac peste pupaza Sof s-a culcat la 1 si s-a sculat la sase jumaaaaaaaaaaa imi trebe iconu ala cu okii imprastiati:))

Papadie, mama Mielului turbat si-a delikatului Pescarush

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

Adema
Sa fii fericita alaturi de cei dragi

Papadie, mama Mielului turbat si-a delikatului Pescarush

Mergi la inceput