Iasule, mandra cetate (49)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

quote:
Originally posted by Danna_36
Apoi, dati-mi voie sa aduc o veste trista, inca un copil "adoptat" si ajutat de acest forum s-a stins din viata, este vorba de Marian, internat in spital in Italia. Nu insist mai mult, cine vrea amanunte gaseste subiectul la umanitare. Ce mai vreau sa spun insa, este faptul ca aducerea lui in tara si apoi inmormantarea, inseamna foarte multi bani, de ordinul miilor de euro. Soni, care i-a fost aproape timp de 10 luni acolo in Italia, a reusit sa gaseasca o varianta mai ieftina de transport si sa obtina si o parte din banii necesari, dar mai e nevoie in continuare. Luni Soni va fi iar la Torino, acum inca este in Iasi. Daca cineva doreste sa ajute cu ceva, este binevenit.
Imi cer scuze daca nu am fost foarte coerenta, sunt prin zona daca vreti sa intrebati una alta, eventual pe PM...

Intr-adevar o veste foarte trista!
Nu putem sa-i dam lui Soni banutii care au ramas de la actiunea de Craciun? Sau au fost dati deja si eu am ramas in urma?

Miha

Azi poti fi caine...Maine poti fi copac...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alipiticot spune:

Merci Miha, stii cumva cum se cheama ca sa caut nr de tel?

http://pg.photos.yahoo.com/ph/paula_paduraru/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Paula,nu stiu cum se cheama cabinetul,insa am un nr de telefon de cand am fost acolo. Sper sa mai fie valabil: 0232-212711.

Miha

Azi poti fi caine...Maine poti fi copac...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alipiticot spune:

Merci, e valabil.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/paula_paduraru/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

sa fie cum vreti voi! cum stai cu silueta?

quote:
Originally posted by ralucami
Saptamana asta sper sa aflu si eu in ce culori decorez camera lui bebe, ca deja nu mai pot de nerabdare! Tura trecuta, la ultima eco bebe nu a vrut deloc sa ne arate ce e: tinea piciorusele strans strans si nu a vrut sa le deschida cu nici un chip . De la faza asta am tras doua concluzii: daca a fost incapatanat atunci seamana cu taica-su, daca a fost pudic, atunci il iert , ca seamana cu mama lui!

POZE BEBE
Film eco 4D

Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!

Carmen, Ilinca, Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

quote:
Originally posted by g_ioana
Ralnied,io am fost la dr Bogdanovici(are cabinet particular in piata Unirii) cu mandrutza si mi s-a parut foarte buna,am auzit ca dr Ianopol ar fi la fel de buna,lucreaza la spitalul CFR!

eu nu am nevoie pentru un copilas de oftalmolog... deci dr Bogdanovici nu este doar pt copii, nu? Si la ce spital activeaza, cand nu e la cabinet? Si unde anume in P Unirii? (un punct de reper mai fix... multumesc frumos )...
la dr Ianopol am fost acum cativa ani cu bunica mea... si mi s-a parut f repezita...
i-a facut un examen sumar, care a durat vreo 2 minute, i-a zis ca are cataracta si ca sa stranga bani pt operatie; da' ca sa nu se chinuie prea tare, ca oricum costa mult si ea nu va reusi sa stranga banii si ca, la varsta ei, de ce ii mai trebuie operatia???
in fine, initial mi se paruse OK, da' dupa vorbele astea, am plecat pusca de acolo...
si pana la urma, bunica a mers la Suceava (a dus-o matusa mea acolo), s-a operat si, dupa atata vreme, chiar si acum este f bine...

Poze 24.01.2007-IASI: http://good-times.webshots.com/album/557201329vRuARi
Filmulet 24.01.2007: http://community.webshots.com/album/557199438qPHHkY

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mess0804 spune:

Cabinetul dr. Bogdanici nu e in Piata Unirii chiar.. e in gangul de pe Stefan cel Mare, langa cub (inauntru acolo mai e Avicena Computers, etc)

Daca s-ar crea casa fericirii, cea mai mare incapere ar fi sala de asteptare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

quote:
Revin si io cu o intrebare care aveti sau intentionati sa va da-ti copilul la o gradinitza in zona Alexandru spuneti-mi si mie cate ceva,ca cica trebuie sa o inscriu de acum pentru la toamna!
Sa avem o saptamana usoara

este o gradinita buna in zona Alexandru-Zimbru. gradinita cu program prelungit nr. 21. e in aceeasi cladire cu sectia de politie.

Ramonika si pisicile Vladutz Bubulina Maritza Fulgushor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi69 spune:

quote:
Originally posted by Ramonika

quote:
Revin si io cu o intrebare care aveti sau intentionati sa va da-ti copilul la o gradinitza in zona Alexandru spuneti-mi si mie cate ceva,ca cica trebuie sa o inscriu de acum pentru la toamna!
Sa avem o saptamana usoara

este o gradinita buna in zona Alexandru-Zimbru. gradinita cu program prelungit nr. 21. e in aceeasi cladire cu sectia de politie.

Ramonika si pisicile Vladutz Bubulina Maritza Fulgushor

Hihi,pe cand se construia gradinita asta,eu faceam ca Tarzan prin ea...agatata de cabluri pe acolo..era locul de joaca preferat de cei din scara de la mine(eram multi copii zvapaiati)care scara era chiar in fata gradinitei..
Maai ce-au trecut anii..

Adriana si-atat...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danna_36 spune:

Buna dimineata, cum stati la capitolul viroze? Sper ca sunteti bine, sau macar mai bine, cei care au trecut prin asta. Se pare ca la noi a venit Madam Viroza iar, Ruxi tuseste si stranuta de ieri. As-noapte nu putea respira bine, s-a tot foit si a tot scancit, imi era frica sa nu tuseasca pana la voma, cum s-a mai intamplat. Ii dau Oscillococcinum, dar nu cred ca e mare smecherie. Pentru Magda am gasit tablete de Septilin, nu mai stiu cine a adus in discutie medicamentul asta (era insa vorba de sirop) si ce rezultate are, am luat si eu din spirit de ...turma... Deci, as ruga pe cine stie mai multe, in sensul ca a folosit, sa spuna una alta pe aici... Si mai am o rugaminte, tot legat de medicamente, a fost nu demult o discutie despre un amestec de Calciu si vit D, pentru copiii care nu mai iau Vigantol, peste varsta de 2 ani. Nu mai stiu ce medicament era si as vrea sa intreb si eu medicul de familie, pentru Ruxi, please...

In rest, ce sa va spun, nu mai ies din casa, astept sa vad cum evolueaza Ruxi si sper sa nu se prinda si de Magda...

Sanatate multa tuturor!

Mergi la inceput