Iasule, mandra cetate (49)

Raspunsuri - Pagina 32

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maryion spune:

Buna!
Fetelor vad ca vorbiti de testul Papanicolau, vi l-au recomandat medicii vostri sau faceti voi din proprie initiativa?
Ca as face si eu, dar nu stiu cand si cum.

A auzit cineva de doctorita Rugina (medic pediatru).
Nu stiti daca are cabinet particular sau un nr de tel?
Ca are cab la Sf Maria, dar parca nu as merge pana la spital.

VARSTA DARIUS-THEODOR

POZE

Mary de Darius-Theodor (14.07.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

quote:
Originally posted by maryion

Fetelor vad ca vorbiti de testul Papanicolau, vi l-au recomandat medicii vostri sau faceti voi din proprie initiativa?

e bine sa ti-l faci singura, anual ar trebui... deci chiar daca nu ti-l recomanda si daca tot e gratuit si daca ai timp fa-ti-l.

Ramonika si pisicile Vladutz Bubulina Maritza Fulgushor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alipiticot spune:

mary daca nu e traziu maine dim i-ti dau nr de tel de la policlinica unde are dr rugina consultatii.Cica in spital nu ar da consultatii.acum sigur nu stiu asa am auzit.e o policlinica in pacurari,sanovit sau ceva in genul acesta.
Andreea si Miha multumesc pt reteta de placinta cu iaurt am facut-o si am si terminat-o.
Acum cu orele de engleza.Nici eu nu cred ca va invata fata mea mare lucru dar incerc.ea abia pronunta in romana cuvintele.
eu zic sa incercam o data sa vedem ce iese si daca consideram ca merita mergem inainte.hai sa propunem o zi si o ora.
carmen nu e problema daca tu vrei mai multe ore saptamanal.daca inca nu ai gasit si te intereseaza sa faca cu sora mea,te pun in legatura cu ea si vezi daca i-ti place daca va intelegeti...cum vrei tu.
andreea mie jucariile mi le-a trimis cineva de afara si am platit si transportul dar tot a meritat sunt f frumoase si instructive.Sper sa invete ceva din ele in timp.As mai vrea cateva dar momentan nu are cine sa mi mai trimita.
sper ca nu am uitat nimic.
sper sa revin maine ca sunt singura cu ambii si e jale pe capul meu.
a,dana va trece sora mea in week-end sau maine sa vb cu tine.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/paula_paduraru/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darria spune:

apar si eu pe aici
Cu intarziere:

La multi ani! copilasilor: Ioana-Catalina, Daria-Ioana si Raisa Stefana Sa cresteti sanatosi si sa fiti fericiti

La multi ani! Roxana(Lullabay), Danna, Lacramioara, Ioana si Anasol Multa sanatate si tot ce va doriti sa se indeplineasca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

Darria, ce mai faceti???
Andreia???
Unde ati fost? Nu te-am mai vazut de mult...

"In ochii tai, o lume se ascunde.../ Incorsetat in patimi si placeri,/ Finetea pielii tale ma patrunde,/ Ca un balsam de nebunii, stingher.../ Te-ascunzi in apa marii inspumata/ Si luna s-ar opri de te-ar vedea,/ Iar inima ar inceta sa bata/ Si ma cufund in existenta ta.../ De-ai fi ecou, ar suspina tacerea,/ De-ai fi o floare, fluture as fi,/De-ai fi tu vis, mare mi-ar fi durerea,/ Cand vraja noptii iar s-ar risipi.../ Te pierzi in nimicimea unei clipe,/ Iar eu ma pierd in tine, cucerit,/ Cad prada rezonantei infinite.../ E Steaua Nordului la rasarit..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darria spune:

Ralu: am fost acasa(aici, in Iasi) dar am avut mancarimi la degete si mi-am "aranjat" calculatorul - de aceea am lipsit o perioada.
Andreia: devine din ce in ce mai smechera si mai motzocoasa.
Mi-am gasit "nasul"

Tu ce mai faci? Mama ta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabrielaG spune:

Bine v-am regasit fetelor!!!
Ce dor mi-a fost de discutiile voastre...Noi azi am revenit in Iasi, caci luni a murit ultima mea bunica, cea mai draga si mai minunata bunica din lume, unde am petrecut mare parte din vacantele copilariei si adolescentei...D-zeu sa o ierte, caci a fost un om simplu dar nemaipomenit...In iunie ar fi implinit 96 de ani, a murit de batranete, nu a suferit...
In rest suntem bine, deocamdata, am reusit sa mai fentam din raceli deocamdata, desi WK-endul trecut Octavian mi-a facut febra si am cam avut emotii.
Acum realizeze ca de maine iarasi incepe WK-endul.
La multi ani sarbatoritelor
si scuze pentru intarziere.
Pupici si sanatate multa la pitici...
Multumesc de info cu Papanicolau, chiar ma intereseaza pana cand e campania.
Gabriela si baietii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

capitolu` cincizeci

Carmen, Ilinca, Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

quote:
Originally posted by Darria

Ralu: am fost acasa(aici, in Iasi) dar am avut mancarimi la degete si mi-am "aranjat" calculatorul - de aceea am lipsit o perioada.
Andreia: devine din ce in ce mai smechera si mai motzocoasa.
Mi-am gasit "nasul"

Tu ce mai faci? Mama ta?

Suntem bine, in principiu... Mai multe, in particular... daca vrei...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alic spune:

quote:
Originally posted by maryion

Buna!

[font=Century Gothic]VARSTA DARIUS-THEODOR

POZE

Mary de Darius-Theodor (14.07.2006)

Mergi la inceput