Iasule, mandra cetate (49)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lgireada spune:

La d-na Zbranca am fost si eu la Roderma si e faina tipa. Mi-a rezolvat niste negi pe care nu mi-i rezolvase nimeni de cativa ani.

Liliana
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lgireada/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

herra, eu recomand tot dr. Anca Zbranca. O profesionista foarte amabila.

cristina d.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

quote:
Originally posted by alipiticot
Am 3 kg de iaurt ce pot face?i-mi dai o reteta te rog?

PLACINTA CU IAURT- reteta de la Adi

un pachet foi placinta
10 oua(cu 8 a iesit la fel de buna)
1 litru de iaurt
10 linguri de zahar
coaja de lamaie
esenta vanilie
stafide
ulei (pentru uns foile)

Se amesteca ouale cu zaharul,iaurtul,coaja de lamaie si esenta.Se unge o tava cu ulei,se aseaza jumatate din foile de placinta,(fiecare unsa sau stropita cu ulei),se toarna amestecul de ou cu iaurt,se presara stafide,se aseaza restul de foi(fiecare unsa cu ulei)si se presara zahar deasupra.Se coace la foc potrivit pana se rumeneste usor deasupra.Se scoate din cuptor,se acopera cu un prosop ,se taie dupa ce se raceste.

Miha

Azi poti fi caine...Maine poti fi copac...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi69 spune:

Paula,placinta care-a dat-o Miha mai sus este buna ,tocmai voiam s-o ti-o scriu , uite si aici mai multe retete cu iaurt
http://www.culinar.ro/forum/index.php?showtopic=4955
Spor la treaba si sa ne arati si noua..

Adriana si-atat...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Buna seara si de la noi!
Am venit si noi de la doctor cu bolnavul inchipuit. Doct. a zis ca Lara n-are nimic, ci merge doar mai saltat.
Culmea ca acum in cabinet, mergea tare bine. Nu se observa nimic. Doct. s-a uitat cam crucis la noi, ca eu cu mama o dadeam intr-una ca de 2 zile merge schiopatand. In fine, bolnavul inchipuit topaia de zor pe acolo, s-a urcat pe-un scaun, radea, cum sa-l convingem pe bietul om ca are ceva?!
Acum nu stiu ce sa mai zic. Am platit o gramada de bani pe consultatie si am plecat cam sceptica de acolo.
Ma bucur sa nu aiba nimic, nu inteleg insa de unde mersul asta ciudat.

va dorim o noapte linistita
Adriana si Lara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alic spune:

buna dimineata!
pentru fetele care nu stiu, nu cred ca s-a discutat pe forum (daca s-a discutat )....
La maternitatea Cuza-Voda se efectueaza TESTUL PAPANICOLAU GRATUIT
in cadrul unei campanii de sanatate impotriva cancerului de col uterin;
e necesar un buletin de analize medicale decontate de CAS pe care il luati de la medicul de familie;

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

quote:
Originally posted by herra

buna ziua tuturor!

m-ar interesa si pe mine actiunea cu limba engleza, cand stabiliti ceva sa dati amanunte.

dar din pacate pana atunci am nevoie urgenta de informatii cu privire la cel mai bun medic dermatolog din Iasi; singura recomandare pe care am retinut-o pana acum este dna Zbranca, la Roderma.
eu am mai mers la dna Branisteanu (Luminita), la Profesmed.

daca ar fi specializat si in dermatologie pediatrica ar fi si mai bine.
multumesc anticipat.

Never underestimate the power of human stupidity. - A. Einstein
Cristina si Vlad

si eu am recomandat dr Zbranca, iar pe locul 2 Dr Todiras (barbat) de la policlinica mare.

Ramonika si pisicile Vladutz Bubulina Maritza Fulgushor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

'Neata!
Haideti la cafea!

Poze 24.01.2007-IASI: http://good-times.webshots.com/album/557201329vRuARi
Filmulet 24.01.2007: http://community.webshots.com/album/557199438qPHHkY

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

AIME!!!!!!!!!!!
Ce mai face Vladut???

"In ochii tai, o lume se ascunde.../ Incorsetat in patimi si placeri,/ Finetea pielii tale ma patrunde,/ Ca un balsam de nebunii, stingher.../ Te-ascunzi in apa marii inspumata/ Si luna s-ar opri de te-ar vedea,/ Iar inima ar inceta sa bata/ Si ma cufund in existenta ta.../ De-ai fi ecou, ar suspina tacerea,/ De-ai fi o floare, fluture as fi,/De-ai fi tu vis, mare mi-ar fi durerea,/ Cand vraja noptii iar s-ar risipi.../ Te pierzi in nimicimea unei clipe,/ Iar eu ma pierd in tine, cucerit,/ Cad prada rezonantei infinite.../ E Steaua Nordului la rasarit..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Helau!

Raluca,am venit!

Stie cineva daca exista in Iasi vreun laborator la care sa pot face o analiza a apei?

Miha

Azi poti fi caine...Maine poti fi copac...

Mergi la inceput