Iasule, mandra cetate (49)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns amironeanu spune:

Salut!

Din cate stiu mai toate laboratoarele fac beta HCG (sa vezi daca esti insarcinata, nu?) Sora mea a facut de exemplu la Vital Test in Tatarasi.

Mary, noi mergem la dr. Nicoleta Siminiceanu, are cabinet chiar langa Billa - Terra Baby. Eu sunt multumita de ea.

Stefi este mai bine, pana la urma luam antibiotic (este a doua ora in 2 ani si jumatate, prima data la 6 luni cand am ascultat dr. de familie si sigur nu a avut nevoie), am iesit si noi sambata afara, am facut bulgari, am adus si unul in casa si a fost foarte nedumerita unde a plecat. Cine stie, poate vom putea totusi iesi la saniusi in aceasta iarna.

O saptamana buna va doresc!

Pupici,
Andrea si Stefania (13.08.2004)
Poze Stefi mai vechi si mai noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

in primu` rind si cu scuzele de rigoare pentru intirziere la multi ani tuturor sarbatoritilor!
io fusei cu cupiii si la iordache si la siminceanu si subscriu la amindoi
raluca, sa va traiasca maria! loool, daca virgula comenteaza la trei chile la cele treijcinci ale mele ce faceau?!;))

Carmen, Ilinca, Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns l_carmen2003 spune:

Mama ce nervi am!! A venit un vecin azi sa imi atraga atentia la lista de plata la intretinere!
Sa va atrag si eu de atentie! ca platim 10% din facura CET pe apartament pt partea comuna de instalatii, chiar daca avem centrala! Adica pt ce se PIERDE in subsol de la conducta mare de distributie pana la cele din bloc si, in plus, pt "caldura" disipata de tevile ramase in apartament! Adica ei ne obliga sa platim pt tevile lor care trec pe la noi prin casa! pe proprietatea noastra adicatelea! Tevile din apartament ne-au obligat sa le izolam, nu? De ce nu-si izoleaza ei cum trebuie conductele lor!???

Ce bataie de batjocura, pe cuvant daca nu!

De luna viitoare se vor emite facturi pe apartament de la CET! Adica daca nu le platim, ce? sa-mi taie caldura?!!!! Sa vina sa le incaseze la usa!

Pe bune, verificati jos la lista de plata si haideti sa ii dam in judecata! este ordonanta de guvern - guvern cu g mic de tot - ca doar e firesc sa tinem in viata cea mai hoatza regie din tara... a fost cald, nu au avut incasari in iarna asta si nu stiu cum sa ne mai bage mana in buzunar! sa isi umfle buzunarele si noi ca prostii sa platim!

Doamne, nu cred ca exista alt popor mai fraier decat cel roman! Vine unul cu ideea in guvern sau in consiliul local - toate cu litere mici si se vor citi foarte mici-: hai sa le mai punem o taxa si romanul se duce sa o plateasca chit ca e aiurea, nedreapta si fara bun simt!

Uite, in situatii de astea imi e rusine si mai ales ciuda ca sunt romanca!

Nu credeam sa ajung sa spun asta! Si s-o mai si scriu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns herra spune:

Carmen, daca cineva are timp si bani, ma alatur si eu ...

si daca nu stiati, ieri la ora 15 angajatii cet au facut meeting de protest in parcarea proprie, pt ca vor mariri de salarii, chiar daca au pierderi de miliarde.
de la 15 ca sa fie in timpul programului, sa nu intarzie prea mult.
eu cand am trecut spre casa la 17 si ceva (ca de, lucrez la patron, nu ma plateste statul din tot felul de taxe inventate) deja era pustiu...

Never underestimate the power of human stupidity. - A. Einstein
Cristina si Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi69 spune:

Eu m-am certat inatai cu tipa care a venit la usa sa-mi controleze tevile de la incalzire si sa-mi spuna ca e obligatoriu sa le izolez..i-am spus sa -si ia tevile din casa mea..apoi le-am izolat,bineinteles ,ca apoi sa aud ca degeaba am dat bani pe buretele ala ca oricum platim..acum cu cine sa ma mai cert?
Deasupra mea au centrala as putea oare sa le tai pur si simplu?
Oricum,sper din tot sufletul ca iarna viitoare sa nu ma mai prinda la bloc..m-am cam saturat de toate cele ce le platesc degeaba..curatenia pe casa scarii..apa meteorica,diferenta apa rece,diferenta agent termic!!,nu mai spun de deratizare(de doua sau trei ori pe an) pe casa scarii-total ineficienta..
A! Si sotul meu spune ca la cat platim gunoiul la Salubris,ar trebui sa ni-l ia de la usa..:)

Adriana si-atat...

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ralucami

Salut salut!

Adi (mami de Catalina) nu stiu exact unde in Iasi, dar pantaloni matlasati , foarte buni pt tavaleala prin zapada o sa gasesti la magazinele cu profil sportiv. Cel putin aici in Jp , de acolo mi-am luat , in ideea ca o sa ajungem la ski ( dar acum unde sa mai schiez cu ditamai burta?!)

M-am gandit si eu la ele,problema mea e ca nu au marimi mari,am sa marg sa vad.Mersic!

Adriana si-atat...

Mergi la inceput

Am o intrebare..ce stiti despre inelele stomacale..cele care se pun pt micsorarea stomacului pentru slabit..
Aveti cunostinte care si-au pus asa ceva?
Nasul nostru si-a pus anul trecut si a slabit vre-o 50 de kg pana acum..ma bazaie si pe mine.

Adriana si-atat...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns l_carmen2003 spune:

Adriana, din pacate apa meteorica, daca ai canalizare tot o vei plati...

Am avut un cumnat care si-a pus si incepuse sa slabeasca insa... caldsura din iulie 2005 l-a rapus cu o zi inainte de a implini 42 de ani. Costa in jur de 1000 de usd sau euro, nu mai tin minte si dupa 1 luna de folosire nu constatase mare lucru insa dupa a doua deja diferenta se vedea cu ochiul liber.

Ai mei vecini s-au pus in miscare sa faca nu stiu ce petitii, eu imi astept avocatul si pe bune ca deschid o lista de semnaturi si o depun la toti parlamentarii din Iasi. Macar atata sa faca pt oameni, sa ii spuna b... de Tariceanu ce sa faca cu ordonantele lui cu tot. Un guvern de tot rasul avem, si imi dau peste maini ca i-am votat!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by l_carmen2003

Adriana, din pacate apa meteorica, daca ai canalizare tot o vei plati...

Am avut un cumnat care si-a pus si incepuse sa slabeasca insa... caldsura din iulie 2005 l-a rapus cu o zi inainte de a implini 42 de ani. Costa in jur de 1000 de usd sau euro, nu mai tin minte si dupa 1 luna de folosire nu constatase mare lucru insa dupa a doua deja diferenta se vedea cu ochiul liber.

Ai mei vecini s-au pus in miscare sa faca nu stiu ce petitii, eu imi astept avocatul si pe bune ca deschid o lista de semnaturi si o depun la toti parlamentarii din Iasi. Macar atata sa faca pt oameni, sa ii spuna b... de Tariceanu ce sa faca cu ordonantele lui cu tot. Un guvern de tot rasul avem, si imi dau peste maini ca i-am votat!

"La plus belle russe de diable est celle de nous persouade qu'il n'existe pas" - Baudelaire

De ce a murit..ca n-am inteles,vre-o legatura cu inelul?
Unde a facut operatia,in Bucuresti sau in Iasi?

Adriana si-atat...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lgireada spune:

Din cate stiu eu aceste tevi pot fi scoase din casa atat timp cat cei de deasupra nu sunt afectati. Daca cei de deasupra au toti centrala stiu ca se pot scoate tevile ... Cel putin asa mi-au zis mie cand stateam la parter!

Liliana
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lgireada/my_photos

Mergi la inceput