Iasule, mandra cetate (49)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns herra spune:

quote:
Originally posted by Nora
... si oscilococcinum.Stiu ca sunt pareri controversate dspre el,dar eu am incercat.

ce pareri? si eu folosesc (pt mine, vreau sa zic) cu succes; am luat chiar si vaccin anti-gripal homeopat...

Never underestimate the power of human stupidity. - A. Einstein
Cristina si Vlad

Mergi la inceput

Adriana, iti spun si eu ce-i dau lui Vlad, dar dozele sunt pt 2 ani...

- daca face febra ii dau alternativ, la 4 ore, o data Nurofen si o data un supozitor de paracetamol;
- in nas - folosesc Vibrocil; pe care il schimb dupa 7 zile, daca mai e nevoie, cu Olinth pt vreo 5 zile;
- in camera ii pun apa fiarta cu o fiola de Karvol in ea; si o alta fiola langa el, pe o batista;
- cate o pastila efervescenta de calcevita (vit C) pe zi, in 2 prize;
- la fel - 1 pe zi, in 2 prize - cate o pastiluta de Clorfeniramin.

toate astea pt rinofaringite usoare; daca febra e mare trebuie analize la sange si exudat.

SANATATE MULTA!

Cristina si Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nora__ spune:

quote:
Originally posted by herra

quote:
Originally posted by Nora
... si oscilococcinum.Stiu ca sunt pareri controversate dspre el,dar eu am incercat.

ce pareri? si eu folosesc (pt mine, vreau sa zic) cu succes; am luat chiar si vaccin anti-gripal homeopat...

Cristina si Vlad

Pareri...ca ba e bun...ba nu are efecte...ba e grozav...ba are efecte secundare (care or fi alea...),chiar pe forum se discuta despre el...cu pareri impartite.De asta am zis ca reactiile sunt diferite,de la om la om.Da,asa e,are efect mai mare la inceputul bolii,dar nu trebuie renuntat nici cand e boala in floare,pt ca nu lasa sa se agraveze boala.Sau chiar o scurteaza.
Iar daca e si febra...si tuse...a zis bine Herra...ar fi bine sa se faca analize sa se vada daca e microbiana sau virala,si atunci se stie daca se da antibiotic sau nu.Iar pt tuse....sunt zeci de remedii...homeopate sau nu.Pe astea cred ca le stii si tu.

Nora

Comorile Norei Noutati 2006-2007 www.dropshots.com/Nora" target="_blank">Filmulete 2006

-------------------------
Viata nu se masoara in momentele de respiro pe care le avem,ci in momentele care iti taie rasuflarea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi69 spune:

E doar febra 38.2(dupa nurofen) fara tuse dar cu nas infundat si ceva mucisori.I-am pus spuzitor,dat septilin,mai dam nurofen si ma duc sa iau si paracetamol sa facem cu randul..Mai am olint si inca un spray cu apa de mare si niste picaturi pt inhalatii sa facem deseara pt nasuc infundat,sper sa ne descurcam pana vine tati..si sa fie bine.
Multumesc pt sfaturi!

Adriana si-atat...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucami spune:

Salut salut!

Sa incep intai prin a ura "LA MULTI ANI!" fetelor care isi sarbatoresc ziua de nastere! Sa fiti fericite alaturi de cei dragi inca 10000 de ani de acum incolo!

Vad ca bantuie raceala , gripa si alti virusi pacatosi prin Iasi. Sanatate mamicilor si piticilor bolnaviori! Eu vad ca am scapat binisor iarna asta ( doar o singura raceala si aia nu prea puternica.) Culmea ca mi-a trecut doar cu ceai , lamaie, miere de albine si ... rabdare (ca la tutun am renuntat).

Adi (mami de Catalina) nu stiu exact unde in Iasi, dar pantaloni matlasati , foarte buni pt tavaleala prin zapada o sa gasesti la magazinele cu profil sportiv. Cel putin aici in Jp , de acolo mi-am luat , in ideea ca o sa ajungem la ski ( dar acum unde sa mai schiez cu ditamai burta?!)

Irlandeza eu in Iasi ti-o recomand pe Mihaela Grigore. Are cabinetul medical in P-ta Unirii, pe str. Vasile Alecsandri. "Medis" se numeste cabinetul.

Gabi (Acvi) eu tot am sperat intr-un februarie "insarcinat" si uite ca abia acum s-a intamplat- cand chiar NU ma asteptam! Tura viitoare nu mai vin singura la intalniri, o sa am si eu puiul meu care o sa ma alerge de la o masa la alta! Alex e flacau mare de acum, dar ii fac cunostinta cu Thea ta!

Carmen cu silueta stau binisor spre bine (zic eu, ca japii astia sunt de alta parere). Aici se recomanda sa se ia intre 8-10 kg (dar te cred si eu, la 145cm si 33 kg cu tot cu blugi, cat au japonezele) Pana acum am luat 3,5 kg (la 22 sapt de sarcina) si alaltaieri asistenta care ma cantarise imi spune : "sigur o sa va atraga atentia domnul doctor, ca v-ati cam ingrasat!" Pai chiar scobitori de as fi mancat si tot nu cred ca as fi luat mai putin.

Sa nu uit sa dau si "vestea": o sa avem o fetita cu fundita. Sotul meu e super fericit ca fetita si-a dorit, ba chiar a venit cu propunerea de nume : Maria! Culmea e ca eu ma gandeam la nume de-astea mai exotice gen: Sayuri, Yokko si alte alea. Tot alaltaieri la eco ne-a dat si o pozica foarte clara cu piciorul si talpitza bebelinei. Si radeam de sotul meu ca i-a aratat bebelina marimea piciorului, ca sa-i faca de pe acum comanda de papuci.

POZE BEBE
Film eco 4D

Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

buna seara fetelor! am o rugaminte poate stiti voi un medic dermatolog bun in iasi in afara de dna dr solovastru ca la ea am fost dar nu am rezolvat nimic

mi-au aparut pe fata ca niste negi foarte foarte mici aproape ca nu se vad si vreau sa vad cum pot scapa de ei si de ce natura sunt

multumesc frumos!

INGRID

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lgireada spune:

Eu am fost la Roderma, nu mai tin minte cum se numea d-na doctor. E cam scump cabinetul, dar mie mi-au recomandat Veruca Removal Gel de la Scholl. E f bun, ii arde si nu raman urme cand se vindeca rana, probabil e si cicatrizant. Vezi ca mai e un subiect cu negii pe la femina intim ...

Liliana
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lgireada/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lgireada spune:

Sorry, recitind am vazut ca negii is pe fata ... Nu poti pune ala de la Scholl pe fata, e prea puternic. Deci, pt fata exista Zoviraz si Smooderm, ambele la fel de bune. Se aplica pe fata curatata, evident. Se va coji fata, e un pic de senzatie de iritare, dar cand observi ca radacina nu se mai vede deloc lasi sa se regenereze. Dureaza peste o saptamana sa inceapa procesul de exfoliere.

Liliana
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lgireada/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acvi spune:

FELICITARI PENTRU FETITA,Raluca!!!!.Abia astept sa ne intilnim in formatie extinsa..si asa ma gindeam ca Timeea nu prea are gasca pe DC ..Alex deja e in grupa de juniori...ehei..cum trece timpul..cind scriam primele mesaje pe DC eram insarcinata cu Alex..iar acusica Alex implineste 4 ani!!!
3,5 kg?????Pai... mai si maninci ceva????Eu am pus 20 kg la prima sarcina si 15 la a doua...nu zic ca ajungi ca mine Doamne fereste...dar 3,5 kg..si inca sa te certe dr(fraza asta tb sa fie plina de Smile dar nu merg)???
Nushulica,eu cind am avut pb in sarcina (am avut o alergodermie uritaaa...brrrr nici nu vreau sa-mi amintesc),Dr Onofriescu m-a trimis la Dermato in Tatarasi la d-na dr Petrescu(am inteles ca si preda la UMF)...el zicea ca-i buna..eu nu am mai reusit sa beneficiez de serviciile ei ca am nascut si a disparut si pb.
W-end placut.
..Si daca tot e devreme ..pun ibricul la foc..sa gasiti cafeluta calda cind va treziti!!!
Gabi,mami de Alex si Timeea.

Mergi la inceput

LA MULTI ANI (mai tarzior , dar din toata inima), pentru

Daria – Ioana ,

pentru Dana

si pentru Roxana !!!

Cristina si Vlad

Mergi la inceput