Nou stil de viatza (124)
Raspunsuri - Pagina 29
Tzuni spune:
quote:
Originally posted by dordia2000
Zuzilici ms mult... dar...si daca m-ar primi sub amenintari...oare cum voi mai lucra eu acolo??? O sa ma trateze urat si decat sa lucrez cu niste patroni care sa imi faca neplaceri mai bine...pas. Stiu ca am drepturi...si stiu ca ei sunt obligati sa ma primeasca dar...o sa ma interesez daca pot sa fac ceva fara a-mi face mie rau ca...deh sunt patroni cu bani...deci ...la ei totul se cumpara.
Cat despre interviuri...cred ca o sa ma imbarbatez si o sa ma duc ca pana in toamna...mi-oi gasi si eu ceva!
Diana mamica deStefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
Obliga-i sa te reprimeasca (asa cum si trebuie) si apoi da-ti demisia si du-te la un job mai bun!
Despre mine ce vreti sa stiti? Ca nu stiu ce sa va spun... Daca ma intrebati, raspund cu drag!
_
Tzuni
mic si drag si scump si grasunel si... pisicos Mik - Ancadragoman - Tzuni - Dordia2000
Zuzilici spune:
Dordia nu stiu care-i legea la voi dar aici pelanga faptul ca trebuie sa te primeasca daca te dau afara sunt obligati sa-ti plateasca cate un salariu pentru fiecare an lucrat l aei. Asa ca indiferent de situatie ar trebui sa te primeasca inapoi si sa-ti mai dea si severance pay (ce-am explicat mai devreme) daca te dau afara.
Si-apoi daca nu te primesc si-i dai in judecata tot o sa plateasca ceva. Decat sa-i cumpere pe altii mai bine sa-ti de-a tie bani.![]()
Mephala-Zuzilici-Sigrid-Nastad
Zuzilici
de Isabella Maria (21.04.2006)
Elefantica
szivarvany spune:
Sa va zic si io ?
Am aproape trei`jde`ani, o bebelina minunata si un sotz calm, de 10 ani lucrez la firma de la calculatorul careia va scriu, la dep. de logistica. Sunt dependenta de ciocolata
Nush ce sa va mai scriu sa nu va speriatzi de o tzacamita precum sunt eu ![]()
Daria &
www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">GIULIA_(2004_08_16)
EkipaVerde: Delidana - Khristin - Daria - DianaR - Dulcetica ![]()
mephala30 spune:
Va multumesc ca ati fost de acord!
Ideea era ca putem vorbi despre orice, fara a fi off-topic!
Tzuni, ce vreau sa stiu eu despre tine? Care este costumatia ta de culcare? ![]()
Io mi-am schimbat meniul, am inlocuit macroul cu ficatei de pui si legume la cuptor. Deliciosss!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
IUSTIN(5.06.2004) si TEODOR(6.09.2006)
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo" target="_blank"> Doi baieti frumosi
oLo spune:
buna fetele!
eu am fost azi la restaurant japonez si m-am indopat cu peste crud :D M-am rostigolit pana la birou dar imi fac curaj, zicand ca pestele oricum nu ingrasa.
in decembrie am facut si eu o campanie de cautat job. cred c-am fost la peste 20 de interviuri. va datzi seama ca eram plictisita pana peste cap. Ei bine, unde m-am hotarat sa ma duc? la societatea la care m-am dus cu un sictir total, si le raspundeam in 2 peri si mai si faceam misto de ei. (cel putzin la interviul tehnic m-am distrat pe rupte!) daca lor le-a placut de mine... de ce nu? si cand ma gandesc cate societatzi si propuneri de contract am refuzat... ma doare capul! Acum am mandrul statut de demisionara si-mi efectuez preavizul de 3 luni.
Tzuni spune:
quote:
Originally posted by mephala30
Tzuni, ce vreau sa stiu eu despre tine? Care este costumatia ta de culcare?
He he he! saptamana asta port o camasuta mai groasa, dar mini, verde cu alb in dungi orizontale (astea ingrasa, parca
) si care o are in fata pe Pink Panter mare, roz (fireste), cauciucata. Si sub ea scrie: "Love Me!" Altceva?
_
Tzuni
mic si drag si scump si grasunel si... pisicos Mik - Ancadragoman - Tzuni - Dordia2000
an-k spune:
Deschid subiect
sa vad daca ma descurc
Crystina, An-k, Olim, Andre ea si Cookie
anca si micutza Bianca(14/03/2005)
an-k spune:
Am deschis 125
Crystina, An-k, Olim, Andre ea si Cookie
anca si micutza Bianca(14/03/2005)
mephala30 spune:
quote:
Originally posted by Tzuni
Si sub ea scrie: "Love Me!"
Si nu citeste nimeni?
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
leeloo2004 spune:
quote:
Originally posted by mephala30
Io mi-am schimbat meniul, am inlocuit macroul cu ficatei de pui si legume la cuptor. Deliciosss!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Carmen, ca tot ai pomenit de macrou - am luat si eu azi de la magazin si as vrea sa-l gatesc diseara - da-mi si mie, daca ai si vrei

Gabriela si
Stefan David (8 Iulie 2004)Poze nou-noutze cu Stefanutz
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
Echipa neagra: Leeloo - Olo - ZisaCami - Miag = 274.9 kg